Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Νέο ταμειο στο Europa League!!! Σιγουράκια και την Παρασκευή!


Νέο ταμείο χθές με το Europa League και αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο θα σκουπιζόμαστε με χρήματα όπως δείχνει και η φωτογραφία!
Έτσι τώρα θα μπορούμε να ανοιχτούμε περισσότερο το Σαββατοκύριακο όσον αφορά τα πονταρίσματα μας. Εντάξει, έκατσε το under της Ντιναμό Κιέβου που ήταν 1-1 απο το 13' όμως ποιός ξέρει τί να έγινε και πώς μπήκαν τα γκόλ.  Το γκόλ της Μπράγκα ας πούμε ήταν αυτογκόλ επομένως θα μπορούσε να το είχε γλιτώσει η Ντιναμό και να είναι ωραιότατα 1-0 το παιχνίδι. Απ΄τη στιγμή δε που οι Ουκρανοί πήραν κόκκινη κάρτα στο 63' και μάλιστα την πήρε ο Σεφτσένκο, ήμουν σίγουρος οτι δεν θα μπεί άλλο γκόλ αφού τη Μπράγκα τη συνέφερε να λήξει έτσι το παιχνίδι...
     Αυτή την Παρασκευή έχω δύο σιγουράκια να παίξω και ψάχνω για ένα τρίτο που θα μας πάει ταμείο. Η ημέρα δεν είναι ούτε άσχημη στοιχηματικά ούτε εντελώς αδιάφορη όπως άλλες Παρασκευές. Πάμε να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε λοιπόν.


Όπως προανέφερα θα μιλήσω για δύο στανταράκια.

Το ένα είναι ο άσος της Ανζέ που υποδέχεται τη Μέτς. Το 1,90 είναι απλά μια ψευδαίσθηση για μένα και το θεωρώ θείο δώρο απο τον ΟΠΑΠ! Λοιπόν ακούστε πώς έχουν τα πράγματα. Η Ανζέ βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας αλλά απέχει μόλις 6 βαθμούς απο την κορυφή(!) και 5 βαθμούς απο την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ligue 1! Γίνεται ένας ψιλοχαμός με τις υποψήφιες για άνοδο ομάδες όμως έχοντας ακόμα 9 αγωνιστικές μέχρι το τέλος, κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για την τριάδα που θα ανέβει.
      Η Ανζέ είναι σε πολύ καλή φόρμα και στο γήπεδο της δεν παίζεται! Έχει να χάσει απο τις 15 Ιανουαρίου όταν και έχασε 2-1 στην Μπουλόν. Έκτοτε σε 9 αναμετρήσεις έχει 4 νίκες και 5 ισοπαλίες. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια της τα πιό σημαντικά ήταν αυτά με τους τρείς πρωτοπόρους οπου τα πήγε περίφημα. Λευκή ισοπαλία εντός με τη Χάβρη, νίκη με 3-0 εις βάρος της Εβιάν(!) και 0-0 πάλι την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην πρωτοπόρο μέχρι πρότεινος τη Λε Μάν. Έτσι παίρνονται οι άνοδοι κατά τη γνώμη μου. Όταν δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη, τουλάχιστον μή χάνεις γιατί και ο ένας βαθμός σε ένα πρωτάθλημα είναι πολύτιμος.
      Η Μέτς τώρα βρίσκεται ακριβώς κάτω απο τη γραμμή του υποβιβασμού στην 18η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιζε εντός έδρας με την τελευταία Γκρενόμπλ η οποία δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία και ΕΧΑΣΕ(!) με 0-1!!! Τώρα δηλαδή τί θέλει να πάει να πάρει βαθμούς ή βαθμό μέσα στη φορμαρισμένη Ανζέ που έχει γίνει ομάδα; Αν γίνει κάτι τέτοιο να ξέρετε οτι θα έχει πέσει τρελό στήσιμο. Γιατί όταν κάποιος θέλει να σωθεί κοιτάζει πρώτα να πάρει τις νίκες με τους απο κάτω του (και ειδικά εντός έδρας) και μετά να κλέψει ότι μπορέσει απο τους απο πάνω. Για να δούμε...

Το δεύτερο στανταράκι μου για απόψε είναι το GOAL στο παιχνίδι Ιντεπεντιέντε-Γοδόι Κρούζ. Παρακολουθώ απο κοντά τη Γοδόι φέτος και έχω δεί ήδη αρκετά της παιχνίδια. Ειδικά του Κόπα Λιμπερταδόρες τα έχω δεί όλα. Λοιπόν αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή αλλά δεν έχει αποκτήσει μέταλλο νικητη. Έχει αποκτήσει όμως μέταλλο μαχητή! Όποτε βρίσκεται πίσω στο σκόρ πώς τα καταφέρνει η ρουφιάνα και σκοράρει πάντα δεν το καταλαβαίνω... Σου βγάζει την ψυχή ρε παιδάκι μου  για να την κερδίσεις. Με αρκετά goal και over τον τελευταίο καιρό πάει να παίξει μέσα στην Ιντεπεντιέντε με σκοπό να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.
   Απο την άλλη η Ιντεπεντιέντε αμφισβητήθηκε πάρα πολύ απο πολλούς τον τελευταίο καιρό αφού είχε μόλις μία νίκη σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έμεινε έξω απο το Κόπα Λιμπερταδόρες. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως έκλεισε στόματα παίρνοντας το διπλό μέσα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα με 1-2 και η ψυχολογία της ανέβηκε. Με δεδομένο οτι την επόμενη αγωνιστική πάει στην πολύ ισχυρή Ρασίνγκ Κλούμπ, τώρα θα τα δώσει όλα αφού ξέρει οτι γκόλ στη Γοδόι Κρούζ βάζει και η κουτσή Μαρία...
   Και επιπλέον αν σας λέει κάτι αυτό φέτος για το Λιμπερταδόρες αναμετρήθηκαν 2 φορές. Μέσα στη Γοδόι ήρθαν 1-1 και μέσα στην Ιντεπεντιέντε κέρδισε η Γοδόι με 1-3. Goal και τα δύο. Σωστός;;;

Θα κρατήσω αυτές τις δύο επιλογές λοιπόν και θα τις συνδυάσω με άλλα τέσσερα παιχνίδια σε 4 διαφορετικά κουπόνια.


Στο παιχνίδι Όσναμπρικ-Μπίλεφελντ βλέπω έναν πιθανό άσο που θα δώσει στους γηπεδούχους το φιλί της ζωής στην προσπάθεια τους για παραμονή. Επειδή όμως με τα δικά μας τα λεφτά δεν σώζονται ομάδες θα προτιμήσω το over το οποίο το βρίσκω πολύ ψηλά στο 1,70. Οι δύο ομάδες έχουν το over στο αίμα τους είτε γιατί δέχονται τα γκόλ με το κουτάλι, είτε γιατί παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και δεν κλείνονται καθόλου. Επίσης οι τερματοφύλακες της κατηγορίας απ όσο ξέρω είναι όσο νά ναι αστείοι. Επίσης το στατιστικό πως η Μπίλεφελντ δεν έχει φέρει ποτέ 2 συνεχόμενα under στο πρωτάθλημα με ωθεί προς το over. Γιατί την προηγούμενη αγωνιστική έχασε απο την πρώτη Άουγκσμπουργκ με 0-2. Αν είναι να σπάσει η συνήθεια για να χάσω εγώ ένα δελτίο ας το χάσω!

Στη Γαλλία 2 πάλι τώρα πάω γιατί βλέπω τη Μπουλόν να υποδέχεται την ετοιμόροπη Βάν. Η Μπουλόν είναι 6η με ένα βαθμό λιγότερο απο την τρίτη θέση που δίνει το εισιτίριο για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Βάν προτελευταία με ρεκόρ 3-0-11 εκτός έδρας! Δηλαδή χάνει απ όλους και κάνει διπλό στους ανύπαρκτους εκτός έδρας. Το γεγονός οτι δε σπάει τα παιχνίδια της με ισοπαλίες μου δείχνει επίσης οτι συνήθως εκτός έδρας καταρρέει είτε λόγω έλειψης δυνάμεων είτε λόγω ποιότητας του ρόστερ της. Η Μπουλόν την προηγούμενη αγωνιστική πήγε και έκανε διπλό στη Νάντ! Είναι δυνατόν τώρα να χάσει απο μία ομάδα που του χρόνου θα παίζει στα αλώνια της Γ εθνικής και δεν είναι ικανή να της πάρει ούτε το Χ;;; Κρίμα θα είναι να χάσει βαθμούς αν όντως κυνηγάει την άνοδο και το 1,60 το περίμενα το πολύ κάπου στο 1,50 γι αυτό και θα το τσιμπήσω χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Στην Αμερική έχουμε ένα ριπίτ του περσινού τελικού μεταξύ Ντάλας και Κολοράντο. Τότε το Κολοράντο πανηγύρισε το πρωτάθλημα  με γκόλ στην παράταση και τώρα το Ντάλας θα ψάχνει για την εκδίκηση. Έλα όμως που το Κολοράντο έχει ξεκινήσει με μεγάλη φόρα το πρωτάθλημα και έχει ήδη τρείς νίκες σε τρείς αγώνες. Πρίν απο 5 ημέρες κιόλας συνέτριψε με 4-1 την Ουάσινγκτον και φαίνεται οτι σκοράρει πολύ εύκολα. Απο την άλλη το Ντάλας έχει μόλις μία ισοπαλία σε 3 παιχνίδια και δύο ήττες. Όταν μου δίνουν το διπλό ρε παιδιά στο 2,50 με προκαλούν, Θα το παίξω κι ας το χάσω.

Και επειδή πολλά ακούγονται τελευταία για στημένα παιχνίδια αλλά πάντα μακριά απο τη Γερμανία, ήρθε η ώρα να δούμε τί θα γίνει τώρα που μια ισοπαλία συμφέρει δύο ομάδες και σε αυτό το πρωτάθλημα. Η Άιντραχτ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Οι δύο ομάδες έχουν 32 και 33 βαθμούς αντίστοιχα τη στιγμή που η Βόλφσμπουργκ που «πέφτει» έχει 28 και θα πάει να παίξει στη Σάλκε οπου λογικά δεν θα κερδίσει. Με μια ισοπαλία σήμερα και οι δύο ομάδες παραμένουν λίγο πιο μακριά απο τη B Εθνική και τουλάχιστον δεν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Δεύτερον η Άιντραχτ είναι πολύ ομάδα του under και θα κοιτάξει ούτως η άλλως πρώτα την άμυνα της. Απο την άλλη η Βέρντερ είναι τρείς λαλούν και δυο χορεύουν και ακόμη και να σκοράρει πρώτη με αυτή την άμυνα πιστεύω οτι ο Γκέκας δε θα δυσκολευτεί να ισοφαρίσει... Χ λοιπόν στο 3,20 αντί για 1,90...

Αναλυτικά τα κουπόνια:

207. Ανζέ-Μέτς  1
232. Ιντεπεντιέντε-Γοδόι Κρούζ  GOAL
202. Όσναμπρικ-Μπίλεφελντ  OVER
Συνολική απόδοση: 5,33      Ποντάρισμα: 30 €


207. Ανζέ-Μέτς  1
232. Ιντεπεντιέντε-Γοδόι Κρούζ  GOAL
211. Μπουλόν-Βάν  1
Συνολική απόδοση: 5,01       Ποντάρισμα: 30€

207. Ανζέ-Μέτς  1
232. Ιντεπεντιέντε-Γοδόι Κρούζ  GOAL
222. Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης  Χ
Συνολική απόδοση: 10,0       Ποντάρισμα: 30€

207. Ανζέ-Μέτς  1
232. Ιντεπεντιέντε-Γοδόι Κρούζ  GOAL
233. Ντάλας-Κολοράντο  2
Συνολική απόδοση: 7,82      Ποντάρισμα:  30€

Αυτά για σήμερα Παρασκευή που ελπίζω ο ΟΠΑΠ να μου κάνει ένα ωραίο δώρο μιάς και έχω και τα γενέθλια μου!

Περισσότερα κέρδη και το Σαββατοκύριακο! Όταν ξανάρθετε να κρατάτε και ένα σάκο για τα λεφτά!
Τα λέμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου