Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έτσι ας χάνω κάθε μέρα...


Εντάξει άμα είναι να χάνω το στοίχημα με τέτοιες διαιτησίες, μή σώσω και ξαναπάω ταμείο ποτέ! Η κόκκινη στον Πέπε δεν δίνεται πουθενα! 100 τέτοιες φάσεις γίνονται σε κάθε παιχνίδι. Η προβολή είναι απλά κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι εκτός αν είναι δολοφονικό. Αφήστε που έχει προηγηθεί φάουλ πάνω στο Ρονάλντο στο ημικύκλιο της περιοχής πρίν απο αυτό το μαρκάρισμα... Ξαναδείτε την κίτρινη που δέχεται προηγουμένως ο Σέρχιο Ράμος! Ούτε φάουλ δεν είναι! Λές και ο διαιτητής ήταν με αποστολή... Εξάλλου φάνηκαν μετά οι τύψεις απο τη μαλακία που έκανε με την κόκκινη στον Πέπε και δεν απέβαλλε λανθασμένα τον Αντεμπαγιόρ στον ορισμό της κόκκινης κάρτας και έτσι τα καταλανικά παπαγαλάκια έχουν να λένε και για δεύτερη κόκκινη κάρτα! Ας γελάσω!


Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Μουρίνιο ήταν σε τραγική βραδιά! Δεν έκανε καμία κίνηση για να διορθώσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο παρα μόνο μου έβγαλε τον Οζίλ έξω (καλύτερος παίκτης μέχρι την ανάπαυλα) για να βάλει μέσα τον 150 κιλά Αντεμπαγιόρ που δεν στρίβει! 150 κιλά και στο σώμα και στη μαλακία... Ο Ιγκουαίν που έκανε χάτ τρίκ το Σάββατο μέσα στη Βαλένθια δεν έχει επανέλθει πλήρως! Ο Κακά που στο ίδιο παιχνίδι έκανε παπάδες ούτε αυτός είναι άξιος να παίξει! Ο Μπενζεμά ο πιό φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας στο Β' γύρο δεν αξίζει να πάρει μια ευκαιρία σε El Classico κύριε Μουρίνιο ε? Αλλά με τη Λυών σε ξελάσπωνε...

Όπως και να έχει οι δύο ομάδες κατά τη γνώμη μου είναι ισοδύναμες, απλά έχουν τη διαφορά οτι η μία έχει το Μέσι και η άλλη τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και πέρα του οτι ο Αργεντίνος είναι πολύ καλύτερος, όταν η Μπαρτσελόνα αμύνεται σκυλιάζει να μην περάσει η μπάλα το κέντρο ενώ ο Κλαψ-Ρονάλντο ξύνει τα βαρύδια του όταν έχουν οι αντίπαλοι τη μπάλα. ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ απο τα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει... Άμα το θεωρεί τόσο αγγαρεία να μαρκάρει να πάρουν εμένα στη θέση του με τα μισά λεφτά!!!


Για σήμερα Πέμπτη δεν βλέπω φώς στο τούνελ. Θα κρατήσω το OVER στο Πόρτο-Βιγιαρεάλ, τον άσο της Μπενφίκα και το UNDER στο Πενιαρόλ-Ιντερνασιονάλ.


20 € ποντάρισμα σε αυτά και ας ευχηθώ για καλύτερες διαιτητικές αποφάσεις...


Καληνύχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου