Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και καλά κέρδη!


Καλησπέρα και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους! Αυτές τις Άγιες μέρες το στοίχημα περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού και τα περισσότερα πρακτορεία παραμένουν κλειστά! Ωστόσο πολλοί απο εσάς ξέρω οτι παίζετε και στο ίντερνετ οπότε οφείλω να σας πώ κι εγώ τα προγνωστικά μου!


Για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή έχουμε:

183. Εσκιχερισπόρ-Τραμπζονσπόρ  2
184. Λίντς-Ρέντινγκ  2-3 γκόλ
186. Ντε Χάανγκ-Τβέντε  2
Ποντάρισμα:  30 €


Θα είναι αυτοκτονία για την Τραμπζονσπόρ και τη Τβέντε αν δεν κερδίσουν σήμερα γιατί αμφότερες κινδυνεύουν να απωλέσουν τον τίτλο της χώρας τους που δεν έχουν κατακτήσει και πολλές φορές....




ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ:


192. Κάρντιφ-ΚΠΡ   1
214. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπρίστολ Σϊτυ  2
215. Χάλ-Μίντλεσμπρο  1
222. Άκρινγκτον-Μπράντφορντ  1
230. Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης  1
239. Χέρακλες-Ντε Γκράαφτσαπ  1
Ποντάρισμα: 20 € με σύστημα 4-5-6




Η Κάρντιφ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, ενώ η ΚΠΡ έχει πάρει μια διαφορά ασφαλείας για την άνοδο.


Η Μπρίστολ Σϊτυ θα παίξει με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Άν και έχει καιρό να κάνει διπλό, τώρα της παρουσιάζεται η ευκαιρία απέναντι σε μια πολύ κακή ομάδα όπως η Σέφιλντ παρόλο που το κίνητρο είναι μικρό...


Η Χάλ επίσης είναι σε πολύ καλή φόρμα και κόντρα στην αψυχολόγητη φέτος Μίντλεσμπρο μπορεί να κερδίσει απο δύσκολα έως και πολύ άνετα... Εξάλλου δεν μπορώ να μην ποντάρω μια ομάδα που έχει την τίγρη στο σήμα της αλλ΄πα και το προσωνύμιο tigers!!!


Η Άκρινγκτον ευελπιστώ να συνεχίσει τις εξαιρετικές εντός έδρας εμφανίσεις της και να βάλει ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι της στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στα πλέι οφ της ανόδου!


Η Βαλένθια πιστεύω οτι θα βρεί μια Ρεάλ μεθυσμένη ακόμα απο τα επινίκια του τελικού του κυπέλλου της Τετάρτης και θα την κερδίσει επειδή όπως λένε και οι ειδικοί: «Το θέλει πιο πολύ!» Όπως ακριβώς ήθελε ο Μουρίνιο πιο πολύ το κύπελλο και θέλει ακόμα και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ έτσι  ίσως και να αποφασίσει να ξεκουράσει μερικούς πρωτοκλασσάτους παίκτες σε αυτό το παιχνίδι. Εξάλλου η Μπαρτσελόνα περιμένει στην γωνία για εκδίκηση απο βδομάδα...!


Τέλος, η ομάδα μου στην Ολλανδία η Χέρακλες πιστεύω πως θα επανέλθει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Ντε Γκράαφτσαπ και το 1,60 μου φαίνεται υπέραρκετο για να κλείσω δελτίο! 




Αυτά απο μένα και ελπίζω να σας ξαναδώ και την Κυριακή του Πάσχα!
Cu...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου