Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μεγάλο Σάββατο απο σήμερα!


Ένα νέο Σάββατο ξημέρωσε κι εγώ θα προσπαθήσω να σας το κάνω «Μεγάλο» μια εβδομάδα πριν την Ανάσταση με ταμεία-πυροτεχνήματα!!! Επειδή απ ότι είδα η Κυριακή αυτή έχει μόνον ψίχουλα, δώστε τα όλα σήμερα για να πάρουμε κάτι μεγαλύτερο (και δεν εννοώ τον μπούλο!) Πάμε να δούμε γρήγορα τα σημερινά παιχνίδια σε προτάσεις...


1η ΠΡΟΤΑΣΗ (Βασική Πρόταση για τρελό ποντάρισμα-Τη θεωρώ άχαστη!)
263. Κάρντιφ-Πόρτσμουθ  1
278. Ρότσντεϊλ-Μπόρνμουθ   1
284. Άκρινγκτον-Όξφορντ  1
Συνολική απόδοση: 5,00     Ποντάρισμα: 60€


2η ΠΡΟΤΑΣΗ 
253. Αμβούργο-Αννόβερο  1
271. Ρέντινγκ-Λέστερ  1
272. Χάλ-Ντονκάστερ  1
285. Γουίκομ-Νορθαμπτον  1
286. Κρού-Λίνκολν  1
Συνολική απόδοση: 14    Ποντάρισμα: 20€


3η ΠΡΟΤΑΣΗ
270. Πρέστον-Σέφιλντ   1
273. Γέοβιλ-Όλνταμ  1
275. Έξετερ-Λέιτον Όριεντ   Χ
281. Σουίντον-Μίλτον Κέινς Ντόνς   2
301. Νιούπορτ-Μπάροου  Χ και 2
Συνολική απόδοση: 91    Ποντάρισμα: 2 δελτία των 10€. (ένα με τη Μπάροου Χ και ένα με τη Μπάροου 2)


4η ΠΡΟΤΑΣΗ
333. Γάνδη- Σταντάρ Λιέγης  2
342. Φενερμπαχτσέ-Γκαζιαντεπσπορ  1
343. Σίτυ-Γιουνάιτεντ  2
363. Αλμερία-Βαλένθια  2
371. Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα  2
375. Βανκούβερ-Σίβας  1

Συνολική απόδοση: 54    Ποντάρισμα: 20€ σε σύστημα 4-5-6


Δυό λόγια και για το μπασκετάκι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε για το πλεονέκτημα των πλέι όφ, μόνο που οι πράσινοι χρειάζονται νίκη με 4 πόντους αν θέλουν να τερματίσουν πρώτοι τη φετινή περίοδο. Γι αυτό το λόγο λοιπόν ΑΝ κάποιος πιστεύει οτι θα κερδίσει ο ΠΑΟ και θέλει να το ποντάρει διπλό το παιχνίδι, θα του πρότεινα να ποντάρει οι πράσινοι να κερδίσουν απο 6 έως 10 πόντους διαφορά με απόδοση 5,00! Αλλιώς αυτή η νίκη δεν θα έχει αξία για την ομάδα του Ομπράντοβιτς. 
Εγώ προβλέψη δεν μπορώ να κάνω. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί σε λεπτομέρειες όμως και μπορώ να προσεγγίσω το UNDER 147,5 πόντοι στο παιχνίδι που μου προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Και αυτό γιατί  λείπουν απο τις ομάδες ο Νεστέροβιτς και ο Νίκολας που βάζουν αρκετούς πόντους όποτε αγωνίζονται... Επίσης τα τρία απο τα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟ με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα ήρθαν κάτω απο 147,5 πόντους. Τώρα αν ο Ολυμπιακός έχει τόσο ομαδάρα πια που θα πετάξει 90 πόντους και θα το χάσω, οκ πάω πάσο!!!


Και δύο λογάκια για το Ελ Κλάσικο. Επειδή θεωρώ οτι η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα και επειδή θεωρώ οτι ο Μουρίνιο είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος κοιτάξτε να δείτε γέλιο που θα πέσει. Το σενάριο στο μυαλό μου έχει ώς εξής. Θα γίνει ένα ριπίτ Ολυμπιακός-Σιένα! Θα κάτσει η Ρεάλ να χάσει άνετα χωρίς καν να αντισταθεί σε ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία απολύτως σημασία γι αυτή γιατί έχει χάσει το πρωτάθλημα. Έτσι η Μπαρτσελόνα θα κοιμηθεί, θα επαναπαυτεί και θα πετάει στα σύννεφα για να έρθει η «Βασίλισσα» την τετάρτη στον τελικό κυπέλλου να της ρίξει μια μικρή σφαλιάρα αρχικά και να την αποκλείσει απο το Τσάμπιονς Λίγκ στη συνέχεια. Γιατί με τον Μπουσκέτς κέντρο άμυνας και τον Αφελάι πρώτη αλλαγή δεν πάς πουθενά σε μία σειρά τεσσάρων ντέρμπι μέσα σε λίγο καιρό.
Ναι μεν η Μπαρτσελόνα δεν παίζεται, ναι μεν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο κλπ κλπ, όμως ο Μουρίνιο είναι Μουρίνιο! Και το κατάλαβα φέτος που είδα την Ίντερ να ξεφτιλίζεται! Και να φανταστεί κανείς οτι έχει το ίδιο ρόστερ με πέρυσι που τα σάρωσε όλα σύν κάτι προσθήκες ακόμα απο παίκτες... Εδώ θα είμαστε και θα τα βλέπουμε...

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη απο μένα. Τα λέμε αύριο πάλι.

2 σχόλια: