Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Νέο ταμείο την Τρίτη και έπεται συνέχεια...


Νέο ταμείο πήγαμε εχθές σε μια πολύ κρίσιμη ημέρα για τον tiger που αν δεν έπιανε η μπάνκα του θα απειλούνταν άδικα με μηδενισμό! Ευτυχώς οι ομάδες μου δεν με πρόδoσαν και όλα πήγαν κατ΄ευχήν. Εντάξει δεν ήταν μεγάλο ταμείο αλλά να βάζεις στην τσέπη σου λεφτά απο το πουθενά είναι σα να τα βρήκες κάτω! Ελπίζω να συνεχίσω έτσι αν και η Τετάρτη μου φαίνεται παντελώς άχρηστη στοιχηματικά! Καλύτερα να είχε διεθνές φιλικά παρά αυτό το πράγμα που βλέπω εδω πέρα κι ας έχει Τσάμπιονς Λίγκ!


Δηλαδή να ποντάρω στο 1,15 τη Μπαρτσελόνα; Για ποιό λόγο; Μπάλα είναι και γυρίζει και ευτυχώς πρόλαβε και μας το υπενθύμισε η Ίντερ εχθές... Να πάω με το over του 1,35; Δεν μου αρέσει καθόλου η απόδοση. Αμ στο άλλο το Τσέλσι-Μάντσεστερ τί να παίξω; Όπως και να έχει η ημέρα είναι για τρελό πάσο απο τους επαγγελματίες του είδους και εγώ θα παίξω απλά για να παίξω!

Στο 129 η Μπάρτσα υποδέχται την επικίνδυνη απο τη μέση και μπροστά Σαχτάρ. Γιατί απο τη μέση και πίσω οι Ουκρανοί δεν δείχνουν να την παλεύουν και τόσο. Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας «ένα το κρατούμενο» (όπως λέγαμε μικροί στη διαίρεση!) το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει την πρόκριση απο σήμερα για να πάει στο Ντόνετσκ για τουρισμό θα ρισκάρω στο 4-6 γκόλ φοβούμενος μην έρθει 7+!

Στο 130 η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα κάνω εμετό με αυτές τις αποδόσεις! Δεν αντέχω άλλο θεέ μου να μου δίνουν σε τέτοια ντέρμπι φαβορί με τόσο μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις. Πρώτον είναι η εικόνα των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα τους τέτοια φέτος που να ανταποκρίνεται σε αυτές τις αποδόσεις; ΟΧΙ! Δεύτερον, είναι καλύτερο το πρόσωπο της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λίγκ που πάει και μου φέρνει 0-0 στην έδρα της με την Κοπενχάγη;;; Ρε με την Κοπενχάγη;;; Και μη μου πείτε είχε προκριθεί γιατί ο οπαδός που πλήρωσε 100 λίρες απο το μηνιάτικο του να πάει να δεί το μάτς δεν είχε  προκριθεί στη δουλειά του να του τα δώσει το αφεντικό του δώρο... Ντροπής πράγματα.  Τρίτον, μήπως είναι πιο βαριά η φανέλα της Τσέλσι απο αυτή της Μάντσεστερ στην Αγλία ή στην Ευρώπη; Ας γελάσω! Τέταρτον τόσο καυτή έδρα έχει πια η Τσέλσι που θα λυγίσει η Μάντσεστερ; Γιατί ρε παιδιά απο τα ανύπαρκτα καπνογόνα ή απο τα σημαιάκια που μοιράζει ο Αμπράμοβιτς σε κάθε κάθισμα και κουνάνε χαρούμενοι οι γκέυ οπαδοί της;;; Ή μήπως το εξηγούν επειδή έφαγε μόνο 3 φέτος απο τη Σάντερλαντ εκει μέσα;!!! Πέμπτον και σπουδαιότερον, ο Φέργκιουσον είναι Φέργκιουσον όπως ο Ομπράντοβιτς είναι πάντα Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ! Και 2-0 να χάνει η Μάντσεστερ στο 88' ξέρω οτι όσο θα είναι αυτός ο προπονητής στον πάγκο της δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη αν γυρίσει το παιχνίδι όλο τούμπα. Γι αυτό λοιπόν οι αποδόσεις είναι άθλιες και δεν είναι δυνατόν να βλέπω αυτό το 3,25 στο διπλό! Επειδή όμως θα υπάρχει σαφέστατη σκοπιμότητα στο παιχνίδι και επειδή αν είναι ισοπαλία προς το τέλος η Τσέλσι θα είναι αυτή που θα επιβάλλεται να βγεί μπροστά, η κάλυψη στο Χ2 της διπλής ευκαιρίας ή της πληρωμένης διπλής είναι η καλύτερη λύση κατα τη γνώμη μου εδώ. Και όποιος πάει να το παίξει άσο... να του κοπεί το χέρι... και είναι παντελώς άχρηστος απο στοίχημα, είναι μυρωδιάς και δεν έχει ιδέα απο ποδόσφαιρο ακόμη κι αν αυτό το μάτς έρθει 8-0!

Στο 132 έχουμε το Σέλτικ-Χιμπέρνιαν. Η Σέλτικ είναι πρώτη με 2 βαθμούς διαφορά απο τη Ρέιντζερς πέντε αγωνιστικές πρίν τη λήξη του πρωταθλήματος και αν σκοντάψει θα είναι αυτοκτονία για αυτή αφού θα είναι σα να χαρίζει την κούπα στη μισητή της αντίπαλο... Απο την άλλη η Χιμπέρνιαν είναι εκτός στόχων φέτος έχοντας κάνει μια πολύ άσχημη σεζόν. Τελευταία όμως δείχνει πολύ ανεβασμένη έχοντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7 της παιχνίδια. Για μένα αυτό δεν είναι κριτήριο όμως γιατί σε αυτό το πρωτάθλημα και την Καβάλα να βάλεις να παίξει τέτοια σερί θα κάνει και καλύτερα! Όταν όμως θα πάει να παίξει μέσα στη Ρέιντζερς ή τη Σέλτικ το πιό πιθανό είναι να χάσει πανηγυρικά! Το ματσάκι μου θυμίζει παααρα πολύ το αντίστοιχο του Άγιαξ με τη Χέρακλες την Κυριακή και πιστεύω το σενάριο θα παραμείνει το ίδιο: Χ στο ημίχρονο και δύο κουβεντούλες απο τους παράγοντες των δύο ομάδων στη φυσούνα θα φέρουν σαν αποτέλεσμα μια άνετη επικράτηση της Σέλτικ στο Β' ημίχρονο...

Στο 142 το Βανκούβερ υποδέχεται τη Νιού Ίνγκλαντ. Εδώ πιστεύω οτι έχουμε ένα δώρο στο 4-6 γκολ. Το Βανκούβερ στα δυο πρώτα παιχνίδια στην έδρα του έφερε 4-2 και 3-3 ενώ και η Νιού Ίνγκλαντ και στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα έχει βάλει και έχει φάει γκόλ! Η λογική λέει over στο 1,80 αλλά πιστεύω άπαξ και μπήκαν 3 γκόλ το 4ο θα είναι θέμα χρόνου που θα μας πληρώσει στο 3,25. Αν ψάχνετε πάντως κάτι για να χώσετε γερά το GOAL στο 1,55 είναι δώρο του κιαρατά και μην το σκεφτείτε καθόλου!!!

Σε αυτές τις επιλογές δίνω κι εγώ ένα δεκαρικάκι απο τη μπάνκα μου έτσι για το καλό και περιμένω με μεγαλύτερη ανυπομονησία τις επόμενες στοιχηματικές ημέρες.

Ciao!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου