Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στη Γιούνγκ Μπόις το ντέρμπι!


Καλημέρα. Μεγάλη Τρίτη ξημέρωσε κι εμείς επιδιώκουμε ένα ταμείο για να συνέλθουμε κυρίως οικονομικά και έπειτα ψυχολογικά! Ελπίζω η νηστεία να παραμείνει στο τραπέζι μας και να μην μεταφερθεί και στο στοίχημα μας! Καλό το πρόγραμμα σήμερα και θα επιδιώξω ένα μεγάλο ταμείο αν και βλέπω οτι τίποτα δεν μου βγαίνει τελευταία..

Επειδή σήμερα βλέπω μόνο μεγάλες αποδόσεις θα παίξω ένα δελτίο με σύστημα 3-4 και ότι θεού θέλοντος θα βγάλουμε πολλά με λίγα...

101. Ζυρίχη-Γιουνγκ Μπόις  2  (3,15)
105. Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   GOAL  (1,70)
109. Γιόρκ-Λούτον  2  (2,50)
112. Χέις και Γίτινγκ-Γκέισχεντ   2  (2,85)
Ποντάρισμα:  10 €    


Τη Γιούνγκ Μπόις την ποντάρω καθαρά λόγω απόδοσης αφού πρόκειται απλά για ένα ντέρμπι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα. Όμως προσωπικά πιστεύω οτι έχει καλύτερη ομάδα ούτως η άλλως.


Η Νιούκαστλ έχει 5 συνεχόμενα GOAL στην έδρα της και αρκετά OVER. Με δεδομένο οτι η Μάντσεστερ θα σκοράρει θα περιμένω ένα γκόλ και απο τους ανθρακωρύχους.


Η Γιόρκ είναι η πιο ασταθής ομάδα του πρωταθλήματος και μένει εκτός πλέι οφ απο αυτοκτονία αφού θα μπορούσε να πάρει και την απ ευθείας άνοδο αν συνέχιζε στο Β γύρο του πρωταθλήματος τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην αρχή. Με την ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική απο την Τάμγουορθ  εντός έδρας μου απέδειξε οτι δεν ενδιαφέρεται καν για τα πλέι οφ ανόδου. 


Εκείνο το 2-7 της Γκέισχεντ μέσα στη Ρέξαμ ακόμα το θυμάμαι και μου σηκώνεται η τρίχα. Αν δεν κερδίσει έστω και με 1-0 σήμερα τη Χέις κ Γίντινγκ που είναι πάρα πολύ αδύναμη, ε τότε θα πρέπει να ντρέπεται...


Αυτά για σήμερα παίδες. Τα ξαναλέμε αύριο που έχουμε και τον τελικό κυπέλλου της Ισπανίας.


Υ.Γ. Στο Ρόμα-Ίντερ δεν χωράει πρόβλεψη. Παίζουν οι τρελοί με τους ψυχάκηδες.....

1 σχόλιο: