Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Είναι ντροπή να μην πιάσουμε και αυτή την Κυριακή...


Ανοησίες που λέτε έγιναν χθές κι εμείς τώρα επιβάλλεται να ρεφάρουμε. Δεν επιτρέπεται να μη μπορούμε να σταυρώσουμε ένα κουπόνι με τόσο μεγάλο πρόγραμμα. Μεγάλα παιδιά είμαστε ας μη γελιόμαστε. Αμα δε μπορούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο απο το στοίχημα αφήστε να πάνε στο διάολο. Πάμε λοιπόν λίγο να φορτσάρουμε μπας και πάρουμε κάτι πολύ καλό...

Πάμε να δούμε τί έχω ξεχωρίσει για σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ  1
393. Τβέντε-Ρόντα  4-6 γκόλ
420. Μονπελιέ-Νίς   1
437. Ηρακλής-ΠΑΟΚ  UNDER
453. Γαλατασαράι-Τραμπζονσπόρ  2
Συνολική απόδοση: 9,73         Ποντάρισμα: 50 €


ΠΡΟΤΑΣΗ 2
403. Σαμπντόρια-Λέτσε   Χ
435. Άρης-Ολυμπιακός Βόλου   1
462. Σταντάρ Λιέγης-Γκένκ  1
471. Λανούς-Μπόκα Τζούνιορς   2
Συνολική απόδοση: 17,90        Ποντάρισμα: 30 €


ΠΡΟΤΑΣΗ 3
441. Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης  1 ημίχρονο/1 τελικό
461. Ζούλτε Βάρεγκεμ-Βέστερλο  1
466. Βαλένθια-Βιγιαρεάλ  OVER
463. Φιορεντίνα-Μίλαν  2
Συνολική απόδοση: 12         Ποντάρισμα: 30 €




Εν συνεχεία δικαιολογώ ορισμένα παιχνίδια:

-Τβέντε και Ρόντα χέζονται στα γκόλ. Αν σήμερα έρθει αυτό το παιχνίδι UNDER μόνο και μόνο επειδή το πρότεινα εγώ παρακαλώ ξαναεπισκεφτείτε το σάιτ αύριο!!!

-Γαλατασαράι-Τραμπζονσπόρ. Πρώτα απο όλα αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσα θα έληγε 0-3 στο ρελαντί με βάση τις δύο ομάδες φέτος. Αν το παιχνίδι δεν το πάρει η Τραμπζονσπόρ, θα είναι σα να χαρίζει η Γαλατασαράι το πρωτάθλημα στη μισητή της αντίπαλο στη Φενερμπαχτσέ που χθές κέρδισε και τώρα είναι πρώτη για ένα βαθμό διαφορά απο τη Τραμπζονσπόρ! Εδώ πέρυσι η Λίβερπουλ έκατσε κι έχασε απο την Τσέλσι μέσα στην έδρα της για να μην πάρει το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ξέρετε για τί μίσος και φανατισμό μιλάμε στην Τουρκία; Αφήστε το καλύτερα!

-Η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε τρομερή φόρμα! Πιστεύω ακόμη και με τη Μάντσεστερ να έπαιζε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα την κόντραρε στα ίσα!

-Η Λανούς παίζει να είναι και η χειρότερη ομάδα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή μάγκες! Δεν ξέρω ούτε εγώ απο πότε έχει να βάλει γκόλ! Ενώ η Μπόκα Τζούνιορς προέρχεται απο διπλό μέσα στη μισητή Εστουδιάντες! Διπλό και με τα μπούνια!

-Ο Παναθηναϊκός σήμερα μάλλον θα ξεσπάσει...

-Η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι πολύ καλύτερη απο τη Βέστερλο...

-Τη Μίλαν την ψιλοφοβάμαι είναι η αλήθεια επειδή θα λείπει ο Κασάνο! Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ένας Πάτο διέλυσε μόνος του μια Ίντερ! Στη Φιορεντίνα θα κολλήσουμε;

Καλή Επιτυχία σε όλους! Όποιος ψήνεται παίρνει ματσάκια απο μένα και πορεύεται! Οι υπόλοιποι στα δικά σας όπως πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου