Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Γαλλική Παρασκευή σε πράσινο φόντο!



Αφού συγχαρώ την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στο μπάσκετ  για την πιο μάγκικη πρόκρισή στην ιστορία του  Final-4 της Ευρωλίγκα ας ασχοληθώ με το στοίχημα και να σας ανακοινώσω αυτή τη στιγμή οτι το tigermoney κλείνει και δυστυχώς δεν θα ενημερώνεστε για προγνωστικά απο δώ και πέρα απο τον Τίγρη του στοιχήματος...
................
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!!! Σιγά μην ψαρώσατε βέβαια αφού στοίχημα χωρίς τα προγνωστικά του tiger δεν γίνεται! Ποιόν θα βρίζετε κάθε μέρα αν σταματήσω να σας προτείνω παιχνίδια και να πηγαίνω κουβά στο για ένα ρε παίδες?!!

Επειδή λοιπόν το στοίχημα και τα προγνωστικά του αλληλοσυμπληρώνονται και επειδή μετά απο πολλές ημέρες βλέπω ένα αξιοπρεπές κουπόνι, πάμε να δούμε τί έχουμε για σήμερα:


Αρχικά να σας πώ οτι έχω ξεχωρίσει τέσσερα παιχνιδάκια απο τη Β' Γαλλίας τα οποία είναι και τα φαβορί. Υπο άλλες συνθήκες θα φοβόμουν να υποστηρίξω όλα τα φαβορί την ίδια αγωνιστική αφού το συγκεκριμένο πρωτάθλημα φημίζεται για τα ισόπαλα αποτελέσματα και τα under όμως έτσι αφού ξέρω οτι αποκλείονται τα διπλά σε αυτά τα παιχνίδια θα ποντάρω τους άσσους οι οποίοι θα σπάσουν μόνο σε Χ και όχι σε διπλά! Επίσης το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του 10 αγωνιστικές πρίν το τέλος και οι πρώτες 12 ομάδες της βαθμολογίας δικαιούνται να ονειρεύονται την άνοδο αφού ο 12ος απο τον πρώτο απέχουν μόλις 7 βαθμούς. Απο τώρα και στο εξής λοιπόν θα αρχίζει να ξεθωριάζει το τοπίο περισσότερο... Ποντάρω λοιπόν τους τρείς πρωτοπόρους και την Εβιάν που αν δεν κερδίσει στην έδρα της, τη φετινή Γκρενόμπλ που βρίσκεται ήδη στη Γ εθνική , τότε δεν θα κερδίσει κανέναν!

204. Αζαξιό-Σατορού  1
206. Εβιάν-Νίμ  1
209. Μέτς-Γκρενόμπλ  1
212. Χάβρη-Ίστρ   1
Απόδοση 7,39      Ποντάρισμα:  50 €


Τώρα αν με ρωτούσατε και για μερικές άλλες επιλογές μου, δεν θα παρέλειπα να σας αναφέρω τον άσο της Βαλερένγκα, τον άσο της Πίτερμπορο, το διπλό της Έλτσε, το Χ της Κολόμπους και το διπλό της Γουαδαλαχάρα.

Πιθανή έκπληξη βλέπω στο Ντροχέντα-Σάμροκ Ρόβερς.

Στο παιχνίδι Τορίνο-Γκροσέτο επειδή δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις αποδόσεις του παιχνιδιού παρακαλώ πολύ όποιον μπορεί ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι να μας το γράψει απο κάτω στα σχόλια. Οι δύο ομάδες μετά απο ενάμιση γύρο πρωτάθλημα είναι ισόβαθμες όμως ο άσος είναι στο 1,45! Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου...

Υ.Γ. Μια φωτογραφία στο τέλος αφιερωμένη στο έπος του μπασκετικού Παναθηναϊκού... γιατί οι αξίες πρέπει να αναγνωρίζονται και η ιστορία γράφει.... Και ότι γράφει, Δεν ξεγράφει! 

Καλό Μήνα σε όλους σας!



2 σχόλια: