Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Προτάσεις για τα πολλά με τα λίγα.........


Κυρίες μου επανέρχομαι που λέει και ο Λαζόπουλος(!) με παιχνίδια απο το Europa league! Δύσκολο να βγάλουμε «εύκολα» κουπόνια για σήμερα λόγω της αδιαφορίας των περισσότερων παιχνιδιών, όμως μια προσπάθεια που είναι να γίνει εκ μέρους μου θα γίνει.


Στο παιχνίδι Σπαρτάκ Μόσχας-Πόρτο παρατηρώ τις αποδόσεις οι οποίες είναι ίδιες ακριβώς με το παιχνίδι της Ρεάλ εχθές. Σε συνδυασμό με την καλή ομάδα της Πόρτο και με την προ ολίγου καιρού νίκη της μέσα στη Ρωσία επι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το σκόρ 0-1 είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Βέβαια θέμα πρόκρισης μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν τίθεται όμως παίζουμε και για μια φανέλα αν μη τι άλλο... Κρατάω το διπλό λοιπόν.

Στο παιχνίδι Αιντχόβεν-Μπενφίκα και πάλι ξέρουμε ποιος θα προκριθεί και απομένουν απλά 90 λεπτά για να γίνει και τυπικά. Το GOAL είναι το πλέον στάνταρ σημείο όταν αγωνίζεται η Μπενφίκα αλλά στο 1,30 δεν θα το προτιμήσω... Θα πάρω την ισοπαλία σε ένα ήρεμο παιχνίδι που η Μπενφίκα θα το πάει στα νερά της.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα υποδέχεται τη Ντιναμό Κιεβου που θα ταξιδέψει χωρίς το μεγάλο της αστέρι το Σεφτσένκο. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα μόνο με θαύμα θα περάσει η Ντιναμό όχι τόσο λόγω ποιότητας, όσο για ψυχολογικούς λόγους... Ο άσσος στο 2,25 μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι!

Τβέντε και Βιγιαρεάλ αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι σκέτο θέατρο του παραλόγου! Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν ξέρω τι μπορεί να ζητήσει η Τβέντε πια όμως ξέρω οτι θα είναι και αυτό ένα διαδικαστικό παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Με τη Βιγιαρεάλ να κερδίζει με 5-1 πριν μια εβδομάδα τους Ολλανδούς και την Κυριακή να τρώει 5 απο τη Βαλένθια, δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη σε σημείο, όμως το 1,60 του over το βρίσκω ικανοποιητικό και θα το ποντάρω. Όσοι πάτε για τα πολλά το 4-6 γκόλ με απόδοση 2,60 δεν είναι δα και τόσο απίθανο...

Άλλο ένα παιχνίδι που βλέπω είναι το Λίνγμπι-Μίντιλαντ στην επιλογή 2-3 γκόλ. Η Μίντιλαντ απέναντι σε κλειστές άμυνες είδα σε προηγούμενο παιχνίδι της οτι έχει πρόβλημα και η Λίνγμπι δε φημίζεται για το σκοράρισμα της. Επειδή όμως την Κυριακή το έφαγε στο 93' και έχασε με 2-1 χαλώντας το under θα είμαι υπερκαλυμένος με το 2-3 γκόλ... και 1,80 απόδοση...

Αυτά βλέπει ο tiger για σήμερα και τους ποντάρει και 10 euro απο την άσχημη μπάνκα του.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε στην αρχική σελίδα να κάνετε like στη σελίδα του facebook που άνοιξε ο tiger για το site καθώς και να ψηφίζετε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ψηφοφορία που κάνει το site και βρίσκεται κάτω κάτω στην αρχική μας σελίδα.

Στο καλό και με τη νίκη!

1 σχόλιο: