Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Βλέπω φαβορί στα ντέρμπι.


Καλησπέρα και πάλι. Άλλη μια απογοήτευση κατέφτασε χθές και κάπου εδώ πρέπει να παραδεχτώ οτι είμαι ντεφορμέ... Ξέρω όμως οτι όσο χάνονται μάχες δεν χάνεται και ο πόλεμος! Είμαι έτοιμος να επανέλθω στις επιτυχίες με πιο σοβαρά δελτία και το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ απο δώ και πέρα είναι δουλειά. Δουλειά και πολύ μελέτη για το καλύτερο δυνατό κέρδος. Αν σας αρέσουν οι προτάσεις μου δεν έχετε παρα να τις ακολουθήσετε. Αν δεν σας αρέσουν με συγχωρείτε πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Το ξέρω οτι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, όμως τα αποτελέσματα πολλές φορές είναι πολύ άδικα! Για παράδειγμα αν εχθες ένα σουτ του Γκίγκς πήγαινε 2 χιλιοστά πιο μέσα και έμπαινε γκόλ και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδινε και το πέναλτι που αναλογούσε στη Νιούκαστλ σε ανατροπή του Λόβενκρατς, τώρα θα μιλάγαμε για μια επιτυχία του GOAL. Με εχθρό την τύχη και σύμμαχο εσάς θα συνεχίσω μέχρι να σπάσει η γκίνια και να σηκώσω κεφάλι. Εξάλλου όσοι διαφωνείτε μπορείτε να παίξετε τα αντίθετα και να πληρωθείτε αντί να κάθεστε να κάνετε άσχημα σχόλια σε μια πραγματικά κακή περίοδο για μένα! Τότε θα λεγόσασταν μάγκες και όχι τώρα. Όπως και να έχει το πράγμα πάμε να σας δείξω ΤΙ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ.

135. Γάνδη-Άντερλεχτ   2 
142. Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης  1
141. Μίλαν-Παλέρμο  1
143. Μπενφίκα-Πόρτο  2
Συνολική απόδοση:  15       Ποντάρισμα: 10 € με σύστημα  3-4


Η ψυχολογία είναι στα τάρταρα, η μπάνκα μου μόλις μηδενίστηκε και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη απο δώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ για την επισκεψιμότητα σας. Ελπίζω να σας ανταμείψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να είστε καλά.

3 σχόλια:

  1. gia to bankroll sou tha sou protina na paizeis to kathe stoixima me 1% ews 5% tis bankas sou bebaia se mona giati pio polla paixnidia paizeis se systimta toso ligoteres pithanotites exeis... aa na kopseis kai ton OPAP giati mono xasimo exeis me tis gkaniotes pou bazoyn oi allites....
    kallo ksimeroma :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι στα δυσκολα ρε tiger...εχει και πολυ αλλα ωραια παιχνιδια..η μιλαν με παρα πολλες απουσιες οπως και η πόρτο..καλύτερα βάλε ασσο το 127,136 και κλείσε όμορφα το συστηματάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TIGER..EGW META APO POLLI PSAKSIMO KATELIXA STO DIKO MOU PITHANOTERO APOTELESMA...KAI AFTO EINAI
    124 1
    125 2
    129 1
    136 1
    148 1

    AFTA APO EMENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή