Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΑΞΕ Η ΩΡΑ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!


Καλως ήλθατε και πάλι στο tigermoney. Στο σημερινό κουπόνι φίλες και φίλοι δεν υπάρχουν τρανταχτά φαβορί σε ικανοποιητικές αποδόσεις για να ποντάρουμε. Μπορούμε όμως να αναγκάσουμε τον πράκτορα μας να μας πληρώσει αν παίξουμε μυαλομένα χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα. Για πάμε να δούμε τί έχουμε για σήμερα.


Βασική πρόταση:

250. Λίντς-Κάρντιφ   OVER. Γκολοδιάρροια την έχει πιάσει την Κάρντιφ τελευταία η οποία προέρχεται απο 5 συνεχόμενα OVER με τα δυο τελευταία της παιχνίδια μάλιστα να έχουν έρθει 7+! Βάζει και τρώει γκόλ με το κουτάλι και με τον τρόπο της αναγκάζει και τον αντίπαλο να ανοιχτεί! Η Λίντς απο την άλλη έχει καλή ομάδα και πάει για άνοδο. Στην έδρα της ειδικά είναι δυνατή, ενώ έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα σε 11 απο 13 παιχνίδια που έχει δώσει. Το GOAL σε αυτόν τον αγώνα είναι το πλέον σίγουρο σημείο ΑΛΛΑ επειδή το Over έχει μεγαλύτερη απόδοση και επειδή οι Άγγλοι διαιτητές είναι παπάρες και βγάζουν τις απ'ευθείας κόκκινες για πλάκα, μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα ξαφνικά και το over να είναι πιθανότερο αποτέλεσμα. Αν δώ under σήμερα εδώ, πραγματικά θα φρικάρω!

266. Οσασούνα-Λεβάντε  Χ2 Διπλή ευκαιρία.  Η Λεβάντε μέχρι στιγμής ζεί το δικό της παραμύθι και αρνείται να βγεί απ'αυτό! Είναι πρώτη στη βαθμολογία έπειτα απο 9 αγωνιστικές έχοντας δύο ισοπαλίες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και 7 συνεχόμενες νίκες έπειτα! Και μη νομίζετε οτι νικάει μόνο τις Γρανάδες και τις Βαγιεκάνο! Και τη Ρεάλ την ξάπλωσε, και στη Μάλαγα έριξε 3 στο κεφάλι και μέσα στη Βιγιαρεάλ έκανε διπλό με 0-3 το προηγούμενο Σάββατο. Αυτό που με οδηγεί όμως στο Χ2 περισσότερο πέρα απο το αήττητο σερί, είναι η μαχητικότητα της ομάδας! Για παράδειγμα μεσοβόμαδα υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ και αν και βρέθηκε να χάνει, κατάφερε και έκανε την ανατροπή παίρνοντας ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο! Δεν ξέρω ως που θα φτάσει αυτή η ιστορία και πόσο θα κρατήσει η ομάδα αυτό το σερί που έχει μέχρι στιγμής, ξέρω όμως οτι για να κερδίσεις αυτή την ομάδα θα πρέπει κυριολεκτικά να φτύσεις αίμα! Όποιος διαθέτει αρκετά χρήματα η πληρωμένη διπλή εδώ θα ήταν λουκούμι! Όποιος αρέσκεται στο να ρισκάρει, το σκέτο διπλό δεν θα του κακόπεφτε! Τέλος, όποιος είναι σαν κι εμένα και θέλει να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, παίζει το Χ2 στο 1,42 και είναι καλυμμένος.

276. Άντερλεχτ-Λίρς   4-6 γκόλ. Δεν τα ξαναλέω για την Άντερλεχτ έχει μαλλίασει η γλώσσα μου! Εξαιρετική ομάδα που κάνει πλάκα σε όλο το Βέλγιο και η απορία σε κάθε μάτς δεν είναι το ποιος θα κερδίσει, αλλά το πόσα θα γράψει το κοντέρ! Οι μώβ απο τα 5 εντός έδρας παιχνίδιας που έχουν παίξει, στα 4 απο αυτά το σκόρ κυμάνθηκε απο 4 έως 6 γκόλ! Εδώ η Σταντάρ Λιέγης έφαγε 5 ενώ έπρεπε να φάει και 10! Για τη Λίρς δεν έχω να πώ κάτι. Το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο τις ορέξεις των γηπεδούχων οι οποίες αναμένονται να είναι εξαιρετικά άγριες μετά απο τον αποκλεισμό της πιτσιρικαρίας της ομάδας απο ομάδα Γ΄ κατηγορίας για το κύπελλο βελγίου την εβδομάδα που μας πέρασε. Να σας πώ κάτι? Φοβάμαι λίγο το 6-1 σκόρ μόνο... Σοβαρά.

309. Μάλαγα-Εσπανιόλ  1. Παιχνίδι Bonus θα το χαρακτήριζα το συγκεκριμένο! Η Μάλαγα έχει σαφώς καλύτερο υλικό απο την Εσπανιόλ και το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαχειριστεί την πίεση που έχει δημιουργήσει απο μόνη της στον εαυτό της. Στην έδρα της ειδικά τα πηγαίνει περίφημα αφού έχει 4 νίκες και μια ήττα απο τη Ρεάλ Μαδρίτης (λογικό). Λοπόν και για να μην τα πολυλογούμε, απλά να σας πώ οτι στο παιχνίδι ο ΟΠΑΠ έδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΟ! τυχαίο? Δε νομίζω........

312. Κολοράντο-Κανσας  UNDER. Κλείνω το δελτίο μου με κάτι πολύ αναμενόμενο πιστεύω. Μόλις μπήκαμε στα Play Off της Αμερικής και κάπουν εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Διπλοί αγώνες μέσα-έξω. Όποιος χάσει πάει σπίτι του. Περιθώρια για ανοίγματα δεν υπάρχουν. Οι δύο ομάδες είναι που είναι του under, τώρα θα σφίξουν ακόμη περισσότερο. Το μεν Κολοράντο γιατί αν δεχτεί γκόλ μετά θα έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός, το  δε Κάνσας γιατί δεν έχει κανένα λόγο να ανοιχτεί. Παίρνει μια ισοπαλία σήμερα και τους καθαρίζει μεθαύριο στην έδρα του πχ. Προβλέπεται ένα παιχνίδι οπου θα φοβάται ο Γιάννης το θερίο και το θεριό το Γιάννη, οι δύο ομάδες δεν έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας και ένα σκόρ της τάξεως του 1-0 αφήνει όλο τον κόσμο ευχαριστημένο........

Απόδοση: 12,35
Ποντάρισμα: 100 €




Αυτά τα σημεία ξεψάχνισα για σήμερα. Έτσι με γυμνό μάτι πάντως επειδή είναι και μεγάλο το κουπόνι   να σας πώ οτι βλέπω  ΦΙΤΕΣΕ, ΛΕΤΣΕ, ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ να κερδίζουν.

Καλη σας ημέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου