Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

150 ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ!


Καλημέρα! Ελπίζω το σημερινό στοίχημα να μην είναι εφάμιλλο των καιρικών συνθηκών γιατί αλλιώς μας βλέπω για κουβά πάλι! Όπως θα έχετε παρατηρήσει και μόνοι σας όλες μου οι επιλογές είναι βγαλμένες μέσα απο την κοινή λογική, επειδή όμως στο ποδόσφαιρο αυτή δεν έχει τύχη, σήμερα θα αφήσω για λίγο τις βαθμολογίες και τα στατιστικά στην άκρη και θα παίξω περισσότερο με το προαίσθημα! Ένα προαίσθημα που πολλές φορές μας δικαιώνει περισσότερο απο κάθε λογική!


250. Βόλφσμπουργκ-Νυρεμβέργη   1. Νομίζω οτι ήρθε η ώρα η Βόλφσμπουργκ να παίξει λίγο μπάλα αφού πλέον δεν έχει καμία δικαιολογία! Ούτε Ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει, ούτε πολλούς κουρασμένους διεθνείς.

322. Κέρκυρα-Ατρόμητος   GOAL. Όταν η Κέρκυρα χάνει 2-3 απο τον Παναιτωλικό στην έδρα της και μετά πάει στα Γιάννενα και σκοράρει (3-1) σημαίνει οτι έχει πολλά αμυντικά προβλήματα, αλλά πιέζει τόσο ώστε να καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει εύκολο το γκόλ χάρη στο Μήτρογλου κυρίως, αλλά ούτε φοβερούς αμυντικούς διαθέτει, ούτε ο Ιτάνζ είναι ανίκητος στο τέρμα. Όσο μάλιστα βλέπω την απόδοση του GOAL στο 1,90 και αυτή του OVER στο 2,00 μετά τα τελευταία αποτελέσματα της Κέρκυρας, τόσο περισσότερο απορώ...

371. Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης   2.  Για πολλοστή φορά θα επαναλάβω πόσο καλή θεωρώ τη φετινή Ατλέντικο και θα την στηρίξω. Ένα θα σας πώ. Ο Φαλκάο πήγε να παίξει παιχνίδι με την Κολομβία, μπήκε αλλαγή στο 80' και σκόραρε. Θέλετε κι άλλα?

297. Ρέξαμ-Στόκπορτ   1.  Για να κλείσω το δελτίο μου επέλεξα να ποντάρω στην καλύτερη ομάδα της  Κόνφερενς. Η Ρέξαμ επιστρέφει στο γήπεδο της μετά απο δύο εκτός έδρας νίκες πανηγυρικά αφού η μία νίκη έγινε μέσα στην έδρα της δεύτερης Γκέϊτσχεντ με το ευρύ 1-4! Η Στόκπορτ έχει σε 7 εκτός έδρας αναμετρήσεις 7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ(!!!) και λογικά για το Χ θα κατέβει και σήμερα. Ελπίζω να μην το πάρει!

Ποντάρισμα απο μπάνκα: 50€
Συνολική απόδοση: 11,20

Αν αναζητάτε περισσότερα παιχνίδια ψαχτείτε λίγο για το Χ της Μπαρνέτ, το διπλό της Ίντερ, το 2-3 γκόλ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τον άσο του Κάνσας το βράδυ.

Καλή επιτυχία!

 Υ.Γ. Για το ντέρμπι της Αγγλίας Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν είμαι αντικειμενικός αφού υποστηρίζω Λίβερπουλ! Εξάλλου φέτος μία φορά πόνταρα στη Μάντσεστερ και έχασα ΤΑΜΕΙΑΡΑ οπότε δεν την ξαναεμπιστεύομαι όσο χάλια και αν είναι η Λίβερπουλ! Ελπίζω απλά να μιλήσει ο Σουάρες!


Υ.Γ.2 Οι φίλοι του Under/Over παιχνιδιού πρίν αποχωρήσουν απο δώ καλύτερα να ρίξουν μια ματιά και στη στήλη Mr Over/Under του σάιτ. Εκεί τους περιμένουν μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις!


Ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου