Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!!


Πιάνω 3 στα 4 χθές και περιμένω το διπλό της Χάντερσφιλντ για να πληρωθώ. Το κάνει 1-2 στο 90' και πρίν προλάβω να πώ «ζήτω» ισοφαρίζεται! Αλλά έπρεπε να το περιμένω. Πότε έπιασα στοίχημα στις καθυστερήσεις και δεν το θυμάμαι? Ποτέ μάλλον..

Όπως και να έχει το πράγμα η ζωή συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη έχει ένα κουπόνι τεράστιο το οποίο πρέπει να ξεκοκκαλίσουμε! Για πάμε ρε παίδες.


Αλλαγή τακτικής σήμερα θα προτείνω και όποιος θέλει ακολουθεί. Αφήνω τα δυαράκια στην άκρη και πάω να μαζέψω ότι καλύτερο βρώ γύρω στο 1,30 το οποίο θα θεωρείται ΣΙΓΟΥΡΟ.

159. Χόνκα-Γιάρο   1. Όποιος ξέρει τα στοιχειώδη απο στοίχημα, βγάζει 1000 € απο τον λογαριασμό του, τα βάζει στη Bwin ή όπου αλλού νομίζει, τα ρίχνει στον άσο του 1,33 και μέσα σε δύο ώρες κάνει ανάληψη 1330 €.

176. Λεβάντε-Σοσιεδάδ   1. Όταν ο ΟΠΑΠ μας δίνει τον άσο στο 1,70 και στο εξωτερικό η απόδοση είναι παντού μικρότερη, τρέξτε πρωί πρωί να προλάβετε πρίν πέσει η απόδοση...

195. Λάτσιο-Κατάνια   1.  Η Λάτσιο βρίσκεται σε φόρμα τουλάχιστον επιθετικά και οι όποιες αμφιβολίες για το αν θα ανοίξει το σκόρ υπάρχουν, εξανεμίζονται στο λεπτό. Αν καταφέρει να κρατήσει και τη νίκη θα είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι...

203. Λίλ-Σεντάν   1. Δεν μπορεί η Λίλ να κάνει ανατροπή και να κερδίζει τη Λυών την Κυριακή και την Τετάρτη να μη μπορεί να κερδίσει ομάδα Β κατηγορίας... Το 1,35 το θεωρώ ευκαιρία!

215. Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ   1. Και με γκόλ πλεονέκτημα στη Βιγιαρεάλ δε νομίζω η Ρεάλ να έχει το παραμικρό πρόβλημα. 4 με 5 -0 περιμένω να λήξει το παιχνίδι. Μην ξεγελιέστε με το όνομα Βιγιαρεάλ! Η ομάδα φέτος είναι για γέλια!

Αυτά τα 5 παιχνίδια βγάζουν απόδοση 6,15 και τα θεωρώ ΣΤΑΝΤΑΡ. Ποντάρω απο τη μπάνκα μου 100 € και όποιος έχει χρήμα στην άκρξ και θέλει ας ακολουθήσει. Όσοι διαθέτετε λιγότερα χρήματα για ποντάρισμα, τότε καλύτερα να προσθέσετε και τα παρακάτω σημεία για καλύτερη απόδοση:

201. Ρόντα-Άγιαξ   2. Ο 'Αγιαξ έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα επειδή είχε παιχνίδια Τσάμπιονς Λίγκ και στην Ολλανδια έπαιξε μερικά δύσκολα παιχνίδια. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι δεν μπορεί να κερδίσει για το κύπελλο μια Ρόντα η οποία έφαγε 5 απο τη Φίτεσε και στο καπάκι 7 απο την Αϊντχόβεν για αγώνες πρωταθλήματος...

160. Στούρμ Γκράτς-Αντμίρα   1. Ψάχνοντας κάτι μεγάλο σε απόδοση δεν μπορώ να αγνοήσω τον άσο της Στούρμ η οποία στην έδρα της στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και πολύ δυνατή! Επίσης να σας πώ οτι κόντρα στην Άντερλεχτ για το Europa League έπιασε εξαιρετική απόδοση παρόλο που δεν κέρδισε πριν μια εβδομάδα, ενώ την Κυριακή κατάφερε και νίκησε την πολύ καλή Σάλτσμπουργκ με 2-1 και έστειλε το μήνυμα σε όλες τις Αυστριακές ομάδες που πρόκειται να την επισκεφτούν για τη συνέχεια.

Προσθέτοντας και αυτά τα δύο παιχνίδια στο παραπάνω κουπόνι, η απόδοση μας εκτοξεύεται στο 19, 40 και ποντάροντας 50 € απο τη μπάνκα μου πάω να αγγίξω το χιλιάρικο..

Έτσι είναι, όταν έχεις γεμάτη μπάνκα κάνεις παιχνίδι... 


Χαίρεται!

* Επειδή την Παρασκευή τα πρακτορεία λόγω Αργίας θα παραμείνουν κλειστά, εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο. Για την Πέμπτη το μόνο που έχω να σας δώσω είναι το Κολοράντο-Κολόμπους Χ2. Η Κολόμπους έχει καλύτερο υλικό και προπονητή και σε αυτό το παιχνίδι που είναι νοκ άουτ (μονό παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα) θεωρώ οτι θα είναι κρίμα να μην περάσει στα Play Off και να περάσει μια ομάδα που κάνει 2 ευκαιρίες μέσο όρο σε κάθε αγώνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου