Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινάμε το τριήμερο με Βαλερένγκα και συνεχίζουμε...


Παρασκευή σήμερα και όπως λένε η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται, έτσι κι εγώ λέω το καλό Σαββατοκύριακο απ' την Παρασκευή φαίνεται... Γι αυτό και σήμερα θα προσπαθήσω να βγάλω ότι καλύτερο μπορώ απο ένα όχι και τόσο καλό κουπόνι.


Μεγαλύτερο άσο απο της Βαλερένγκα δε βρίσκω σε όλόκληρο το κουπόνι και γι αυτό τον κρατάω σαν πρώτη μου επιλογή. Όποιος ξέρει τα στοιχειώδη απο στοίχημα δεν χρειάζεται να μάθει τί και πώς! Απλα το ποντάρει.

Δεύτερο σημείο ο άσος της Βρέμης κόντρα στη Ντόρτμουντ.  Καλοί οι πρωταθλητές αλλά οι πράσινοι έχουν 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα τους μέχρι στιγμής και επειδή η Μπορούσια έχει παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λίγκ σε λίγες μέρες, θα πάω με τον άσο ο οποίος είναι πολύ μεγάλος σε απόδοση!

Το τρίτο μου σημείο γιασήμερα έρχεται απο την αμερική! Το Κολοράντο υποδέχεται τη ντεφορμέ Σόλτ Λέικ στην πρότελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πέρα του οτι θέλει να σιγουρέψει την είσοδο στα Play off, ψάχνει και όσο το δυνατόν το καλύτερο πλασάρισμα στην 8άδα! Η Σόλτ Λέικ προέρχεται απο 4 σερί ήττες και αποχαιρέτισε τη δεύτερη θέση. Το Κολοράντο στην έδρα του φέτος σε 16 αγώνες έχασε μόνο απο τους δύο πρωτοπόρους (Λός Άντζελες και Σιάτλ) ενώ έχει πετύχει σημαντικές νίκες κόντρα σε καλύτερες ομάδες (Νέα Υόρκη, Κολόμπους, Ντάλας)

Τέλος, η Ίντερ Τούρκου που ούτως η άλλως έχει χάσει το πρωτάθλημα,έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο να κερδίσει τη Γιάρο η οποία είναι πρότελευταία, γιατί διεκδικέι την προνομιούχο δεύτερη θέση που οδηγεί στο Εuropa League και έχει και τις δυνατότητες να πάρει το διπλό και πολύ ψηλά μας το έδωσε ο ΟΠΑΠ!

Δεν βλέπω κάτι άλλο απ τα σημερινά! Αν έπρεπε να ρισκάρω, σίγουρα θα πόνταρα στο OVER στο Λε Μαν-Κλερμόν με απόδοση 2,20 γιατί και η Λε Μάν είναι πάντα φαβορί στην έδρα της, αλλά και η Κλερμόν σκοράρει αρκετά εκτός έδρας για τα δεδομένα της κατηγορίας (7 γκόλ σε 5 αγώνες!)

Σε αυτήν την τετράδα ρίχνω κι εγώ 30 € απο τη μπάνκα μου για να δώ αν θα κάτσει κάτι καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου