Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!


Χαίρεται φίλες και φίλοι! Μια αλλιώτικη Παρασκευή απο τις συνηθισμένες έχουμε σήμερα καθώς το κουπόνι είναι γεμάτο Εθνικές ομάδες που αγωνίζονται για τα εισιτήρια που οδηγούν στο Euro του ερχόμενου καλοκαιριού! Με 2 αγωνιστικές να απομένουν, μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα στους ομίλους και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε! Πάμε?


160. Τουρκία-Γερμανία   Χ.  Η Γερμανία έχει περάσει πρώτη. Οι Τούρκοι με μία ισοπαλία ουσιαστικά κλειδώνουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Θέμα ανταγωνισμού δεν υπάρχει! Όλοι ξέρουμε τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, και νομίζω οτι δεν του πάει η καρδιά του Οζίλ να καρφώσει τη δεύτερη εθνικότητα του! Με μια ισοπαλία είναι όλοι ευχαριστημένοι γιατί και οι τούρκοι προκρίνονται και οι Γερμανοί διατηρούν το αήττητο! Εδώ στο Eurobasket ρε παιδιά έστησαν μάτς κόντρα στην Ισπανία για να περάσουν οι Τούρκοι, δεν θα κανονίσουν ένα Χ τώρα με τα «αδέρφια τους»?

162. Σερβια-Ιταλία   UNDER. Οι Ιταλοί έχουν πραγματοποιήσει μερικές αποκαρδιωτικές εμφανίσεις τώρα τελευταία και οι Σέρβοι δεν είναι και στα καλύτερα τους! Αν μάλιστα παίξει τερματοφύλακας ο Χαντάνοβιτς που ξέρει απ έξω κι ανακατωτά το επιθετικό όπλο της Ιταλίας Ντι Νατάλε απο τις προπονήσεις της Ουντινέζε, τότε το πιό πιθανό αποτέλεσμα είναι το under! Ήμαρτον ρε μάγκες, με τον Πάντελιτς παίζουνε...

205. Αρμενία-ΠΓΔΜ   1.  Οι Αρμένιοι βρίσκονται ένα βήμα μακριά απο τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας τους στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Διεκδικούν την είσοδο τους στα μπαράζ με αξιώσεις και αν δεν πάρουν απόψε το τρίποντο αναιρούν όλα όσα έχουν πετύχει μέχρι τώρα! Βέβαια στο 1,60 είναι ντροπή να πάμε με τον άσο. Όσο πιο ψηλά τον βρείτε στο διαδίκτυο, χτυπάτε τον!

208. Φινλανδία-Σουηδία   2. Γειτονικό φιλικό απόψε στη Σκανδιναβία! Οι Σουηδοί χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη. Οι Φινλανδοί είναι αδιάφοροι, αλλά και να μην ήταν πάλι διπλό θα το έπαιζα καθώς οι ψαράδες έχασαν βαθμούς μέχρι και με τα Νησιά Φερόες στον όμιλο!!!

163. Τσεχία-Ισπανία  2. Οι Ισπανοί έχουν περάσει? και τι μ αυτό? Οι άνθρωποι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα του κόσμου και κάνουν πλάκα με όποιον και να παίξουν! Η διατήρηση του απόλυτου των νικών δεν είναι πρόκληση νομίζετε? Η μήπως φοβάστε μην παίξουν τα «δεύτερα» (Ο Τορες και ο Καθόρλα!!!) και δεν είναι της ίδιας ποιότητας με τους πρώτους???

Κοιτάξτε να δείτε, σας έδωσα 5 παιχνίδια, ανάμεσά τους και ένα Χ, οπότε είναι υπέραρκετά για σήμερα! Σε αυτά ποντάρω και 40 € απο τη μπάνκα μου! 

Όμως επειδή είμαστε Έλληνες και πολύ περήφανοι σαν λαός, πιστεύω πολλοί απο σας θα θέλουν να ποντάρουν και τον άσο της Εθνικής μας! Αν θέλετε κάντε το αλλά μόνο σε σύστημα γιατί οι Κροάτες διαθέτουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ στην εντεκάδα τους! Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο προαίσθημα για το αποτέλεσμα, πιστεύω όμως οτι πρώτος υποψήφιος για να σκοράρει στο παιχνίδι είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με απόδοση 9,00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου