Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Παρακάμπτουμε τις χαμηλές αποδόσεις του Τσάμπιονς Λίγκ!


Καλημέρα! Κουπόνι με Τσάμπιονς Λίγκ έχουμε σήμερα το οποίο όμως έχει εξευτελιστικές αποδόσεις για τα φαβορί και έτσι θα πρέπει να ψάξουμε κάτι καλύτερο στις αποδόσεις με τα γκόλ, ή στις μικρές «Αγγλίες». Θα κάνω μια προσπάθεια να αντλήσω μια μεγάλη απόδοση και αν συμφωνείτε ακολουθήστε.


Αρχικά θεωρώ οτι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει άνετα τη Λυών. Πάνε οι εποχές οπου η Λυών την κόντραρε στα ίσα με τα φάουλ του Ζουνίνιο! Τώρα μέχρι να στρίψει ο Γκομίς θα του έχουν πάρει τη μπάλα και θα του έχουν βάλει και γκόλ με αντεπίθεση. Επειδή ο άσος είναι απαράδεκτος κι επειδή οι παίκτες της Ρεάλ νιώθουν ένα ιδιαίτερο κίνητρο όταν κλωτσάνε τη μπάλα με τα στεράκια,θεωρώ οτι την τεσσάρα δεν τη γλιτώνουν οι Γάλλοι. Οπότε η επιλογή 4-6 γκόλ προκρίνεται εδώ...

Δεύτερο σημείο μου για σήμερα είναι το Under στο παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άγιαξ. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να βρούν δίχτυα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Τσάπιονς Λίγκ και αυτό μπορεί να λέει πολλά αλλά και λίγα... Εγώ πάντως που περίμενα το under γύρω στο 1,50 και το βρήκα στο 1,75 θα το τυλίξω για το σπίτι!

Τρίτο και τελευταίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα ποντάρω σήμερα είναι το 2-3 γκόλ της Βασιλείας με τη Μπενφίκα. Η αλήθεια είναι οτι η Βασιλεία δεν έχει ούτε όσιο ούτε ιερό. Δεν καταλαβαίνει Χριστό απο άμυνα και αντιπάλους και βγαίνει μπροστά χωρίς να καλύπτει τα νώτα της. Χαρακτηριστικό είναι οτι κόντεψε να χάσει απο την Οτελούλ στην έδρα της για να προσπαθήσει να βάλει γκόλ! Απο την άλλη η Μπενφίκα έχει ίσως απο τις καλύτερες ομάδες της των τελευταίων χρόνων αλλά και πάλι δεν μπορώ να κοντράρω μια ομάδα που πήρε ισοπαλία απο τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ! Ίσως αν η Βασιλεία προσπαθήσει να μη χαραμίσει αυτό το Χ που πήρε και παίξει λίγο πιο συντηρητικά και η Μπενφίκα απο την άλλη πάει για να πάρει με επαγγελματική νίκη, οι δύο ομάδες να μην ανοιχτούν και τα παίξουν όλα για όλα. Όλα αυτά τα λέω όπως καταλάβατε γιατί στην επιλογή μου δε φοβάμαι το 0-1 γκόλ, αλλά το Over 3,5...

Δεν με ικανοποιεί κάποια άλλη απόδοση απο το Τσάμπιονς γι αυτό και η επόμενη επιλογή μου έρχεται απο την Τσάμπιονσιπ! Η ομαδάρα Λίντς υποδέχεται την πελάτισσα Κόβεντρι! Τις δύο ομάδες χωρίζουν καμια δεκαριά θέσεις στη βαθμολογία, καμια δεκαριά βαθμοί και ένα διαφορέτικο κίνητρο που θέλει τη Λίντς να ψάχνεται για την άνοδο και την Κόβεντρι για την παραμονή! Χαμηλός ο άσος στο 1,50 αλλά αποδεκτός και προτιμότερος απο τον άσο της Μάντσεστερ Σίτυ ή της Ρεάλ με τα άθλια ποσοστά! Nα σημειώσω οτι πέρυσι η Λίντς τη νίκησε μέσα-έξω την Κόβεντρι. Όπως και να έχει, αν σας αρέσει το 1,50 το παιχνίδι είναι λουκούμι. Αν δεν σας αρέσει ποντάρετετον άσο στο ημίχρονο με απόδοση 1,95 ή το 1 ημίχρονο/ 1 τελικό. Εγώ κρατάω τον άσο στο ημίχρονο πάντως και μετά ας κόψουν το λαιμό τους.

Ποντάρισμα απο μπάνκα: 50 € 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου