Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΔΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ!


ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ γίνεται σήμερα στο κουπόνι του στοίχήματος και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί! Όλα τα μάτς δεν είναι ίδια και μερικές ομάδες έχουν και Ευρωπαϊκές μονομαχίες την ερχόμενη εβδομάδα! Μην παρασύρεστε απο φόρμες και βαθμολογίες! Το θέμα είναι να ψάξετε το παιχνίδι που θα σταμπάρετε μέχρι το μεδούλι! Ελπίζω ότι ανεβάσω σήμερα στο σάιτ να το προτιμήσετε και στις δικές σας επιλογές γιατί πραγματικά πέφτει πολύ μελέτη... Ελάτε να δείτε πώς θα «γδύσουμε» τον ΟΠΑΠ απόψε!



ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:

Σάλκε-Χόφενχαϊμ   1.  Η Σάλκε έχει πολύ καλή ομάδα φέτος και μέχρι στιγμής έχει δείξει οτι είναι σταθερή ομάδα, έχοντας κάνει μόνο μια ήττα εκτός προγράμματος. Η Χόφενχαϊμ απο την άλλη είναι λίγο περίεργη ομάδα αλλά στηρίζεται κυρίως στην έδρα της. Εκτός έδρας δεν πιάνει ικανοποιητική απόδοση και μοιάζει να μην έχει πλάνο. Στο παιχνίδι με την Κολωνία τουλάχιστον εκτός που έτυχε να δώ, η Χόφενχαϊμ δεν είχε αρχή μέση και τέλος και έχασε απο μια Κολωνία που στην Ελλάδα θα έβγαινε το πολύ 8η... Αφού λοιπόν πρώτα σε αυτό το παιχνίδι αποκλείσουμε το διπλό, μετά θα παρατηρήσουμε οτι η Σάλκε μέχρι στιγμής σε 10 αγώνες δεν έχει φέρει ούτε μια ισοπαλία! Αφού την αποκλείσουμε κι αυτή, τί μένει? Ο άσος σε καλή τιμή (1,80)

Παναιτωλικός-Ξάνθη   1. Ο Παναιτωλικός είχε 2 αγωνιστικές ρεπό. Η Ξάνθη μετά απο μια τρελή σειρά απο ντέρμπι πήγε στην Τρίπολη (1-1) και φανταστείτε τώρα τί ταξίδι έχουν ρίξει οι παίκτες της! Το Αγρίνιο μόνο οδικώς μπορούν να το φτάσουν κι έτσι η κούραση των Ακριτών είναι δεδομένη. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα με αμυντικά προβλήματα, η οποία όμως μπορεί να σε εκθέσει! Θεωρώ όμως οτι ο Παναιτωλικός θα πάει διαβασμένος σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι (Τί διάλο 3 εβδομάδες προετοιμάζονται γι αυτόν τον αγώνα!) και με σύμμαχο τον κόσμο του θα πάρει το τρίποντο και θα μας πληρώσει με 2,20 απόδοση. Συμφωνείτε?

Μποταφόγκο-Κρουζέϊρο 1. Η Μποταφόγκο πάει για πρωτάθλημα και η Κρουζέϊρο πάει για να σωθεί. Η Μποταφόγκο είναι 3η ενώ η Κρουζέιρο 15η. Με 7 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας για τη Μποταφόγκο αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Αν η «Μποτα» δεν κερδίσει, είναι πιθανό θα απομακρυνθεί απο την κορυφή, ενώ αν η Κρουζέϊρο δεν κερδίσει, δεν θα πεθάνει κιόλας αφού θα πρέπει οι απο κάτω της να κερδίσουν! Ανεξάρτητα απο όλα τα βαθμολογικά σενάρια τώρα, η Μποταφόγκο φέτος έχει πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της ειδικά είναι πολύ δυνατή! Η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς και την Κρουζέιρο ίσως και να μην την ξαναβρεί ποτέ σε τέτοιο χάλι (Έχει αλλάξει 3 προπονητές μέσα στη χρονιά απο τα κακά αποτελέσαμτα!) Στο 1,70 ο άσος.

Μπρίστολ Ρόβερς-Ντάγκεναμ κ Ρέντ   OVER. Ίσως και να κάνουμε λόγο για το μεγαλύτερο OVER του κουπονιού. Στο 1,65 η απόδοση αλλά όσοι είστε πιο τολμηροί δοκιμάστε και το 4-6 γκόλ. Τα επιχειρήματα μου? Η Ντάγκεναμ κ Ρέντ προέρχεται απο 7 σερί παιχνίδια OVER. Η Μπρίστολ Ρόβερς προέρχεται απο 6 παιχνίδια συνεχόμενα OVER ενώ σε 15 αγώνες μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα, οι 11 έληξαν με πάνω απο 2 γκόλ! Ξεσκιστείτε ρε άλλη μια φορά και μετά ας μην ξαναβάλετε ποτέ!!!

Ποντάρισμα απο μπάνκα   50€
Απόδοση: 11,10


ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ   1 (3,00)
Όλντερσοτ-Κρού   2  (3,00)
Ατρόμητος-Πανιώνιος   Χ  (3,10)
Σέλτικ-Χιμπέρνιαν   2 ημίχρονο  (9,00)
Όξφορντ-Πόρτ Βέϊλ   Χ (3,25)

Ποντάρισμα: 30 € σε σύστημα 3-4-5
Απόδοση: 816

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου