Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πελάτη νίκα και μετά ξαναέλα...!


Καλώς τους και πάλι! Μετά απο μια ήρεμη Δευτέρα χωρίς πολλά πολλά, έρχεται η Τρίτη η οποία και αποτελεί τη μοναδική ενδιαφέρουσα ημέρα στοιχηματικά μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Έχω καταλήξει σε 4 επιλογές και αν συμφωνείτε ακολουθήστε με. Πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα ακριβώς απο κάτω για να δείτε όλο το άρθρο.





Γερμανία-Βέλγιο   1 ημίχρονο/ 1 τελικό
Γεωργία-Ελλάδα  UNDER
Δανία-Πορτογαλία  2
Αλβανία-Ρουμανία   Χ

Αυτά είναι και τα τέσσερα πιο πιθανά σημεία που μπορεί να περάσουν σήμερα.

Η Γερμανία έδειξε μέσα στην Τουρκία πως δεν χαρίζει κάστανα και πως κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ των 10 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια δε αυτά τα προκριματικά.

Η Ελλάδα απόψε χρειάζεται πιό πολύ ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γεωργία παρά μια καλή εμφάνιση! Εξάλου και με ισοπαλία περνάει και άν το παιχνίδι εξελιχθεί σε 1-1, πιό πολύ θα κοιτάζουν οι παίκτες μαςστο να μη δεχτούν άλλο τέρμα, παρά αν θα βάλουν και δεύτερο...

Στο παιχνίδι Δανία-Πορτογαλία παίζεται μια ολόκληρη πρόκριση στα τελικά του Euro. Οι Δανοί θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν απευθείας αλλιώς θα πάνε στα μπαράζ. Τους Πορτογάλους τους βολεύει και η ισοπαλία αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες απο μια ισοπαλία εκει μέσα. Το σκοράρισμα είναι πολύ εύκολο για την ομάδα του Κριστιάνο και για ακόμη ένα μάτς καλείται να αποδείξει οτι είναι φαρμάκι στις αντεπιθέσεις...

Τέλος ποντάρω ανεπιφύλακτα την ισοπαλία στο παιχνίδι Αλβανία-Ρουμανία. Είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει χωρίς άγχος και απο τις δύο πλευρές αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Επειδή θεωρώ ανίκανη τη μία να κερδίσει την άλλη. Η Ρουμανία έχει ήδη 4 ισοπαλίες ενώ και στο πρώτο παιχνίδι στο Βουκουρέστι κόντρα στους Αλβανούς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1!

Σε αυτά τα σημεία ποντάρω απο τη μπάνκα μου κι εγώ 30 €.

Προσοχή.
Αν κάποιος απο εσάς σκοπεύει να ποντάρει στη Γαλλία, καλύτερα ας το ξανασκεφτεί! Ακόμη και 5-0 να νικήσει η ομάδα του Σισέ, δεν αξίζει να ποντάρεις αυτόν τον άσο γιατί:
1ον παίζεται η πρόκριση.
2ον οι Βόσνιοι διαθέτουν καλές μονάδες στη σύνθεσή τους που μπορούν να πάρουν ένα μάτς μόνοι τους (Τζέκο, Μισίμοβιτς, Πιάνιτς κ.α.)
3ον η μπάλα είναι πόρνη...


Y.Γ. Ο τίτλος είναι εξαιρετικά αφιερωμένος στο Ρονάλντο, τον οποίο καλώ να σκοράρει και να προκριθεί στο Euro εκεί οπου όλοι ευχόμαστε να τον ξαναπετύχουμε...

1 σχόλιο: