Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Mission Possible: ΚΩΔΙΚΟΣ: ΤΑΜΕΙΟ!


Σάββατο ξημέρωσε και η δράση μόλις αρχίζει! Ο στόχος πάντα ο ίδιος: Η επιτυχία! Μετά τα δύο ταμεία που πήγαμε μεσοβδόμαδα, ο πήχης έχει ανέβει κατακόρυφα και πρέπει να τον κρατήσουμε εκεί! Οχτώ σημεία έχω ξεχωρίσει απο το αποψινό κουπόνι με γυμνό μάτι και πάμε να τα εξετάσουμε ένα-ένα και να τα τοποθετήσουμε σε προτάσεις για να πληρωθούμε! Εξάλλου το μυστικό του στοιχήματος δεν είναι τίποτα άλλο απο σωστός συνδυασμός αγώνων.


1ο Δελτίο

233. Βαάσα-Χόνκα   2 (1,60)  Η Χόνκα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Φινλανδίας. 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε κυνηγάει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και έχει βάσιμες ελπίδες για να την πιάσει. Η ομάδα μετράει μία ήττα στα τελευταία 17 της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, την οποία και έκανε φυσιολογικά στην έδρα της Ελσίνκι με 1-0, καθώς το Ελσίνκι πήρε το πρωτάθλημα περίπατο! Η Βαάσα είναι τρίτη απο το τέλος αλλά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς έχει σωθεί. Επειδή θεωρώ τη Χόνκα τη δεύτερη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μετά το Ελσίνκι κι επειδή το κίνητρο της είναι ισχυρότατο καθώς παίζει τον πρώτο απο τους τρείς εύκολους «τελικούς» που της απομένουν, θα πάω με το διπλό.

287. Ρόδεραμ-Σρίουσμπερι   2 (2,55)  Η Ρόδεραμ έχει πάρει την κάτω βόλτα και πάει απο το κακό στο χειρότερο! Προέρχεται απο 4 σερί ήττες, ενώ στα τελευταία 8 παιχνίδια της έχει κάνει μόλις μία νίκη. Απο την άλλη η Σρίουσμπερι έχει μια σταθερή πορεία. χάνει απο τους απο πάνω και «καθαρίζει» τους απο κάτω εύκολα. Η ομάδα σκοράρει με μεγάλη ευκολία και έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει την άνοδο στη League 1. Να υπενθυμίσω οτι έπαιξε στο κύπελλο με την Άρσεναλ εκτός έδρας η οποία βρίσκεται 3 κατηγορίες απο πάνω της και μάλιστα προηγήθηκε με 0-1 αν και τελικά έχασε με 3-1. Όπως και να έχει η καλή κατάσταση της μιας σε αντίθεση με την κακή κατάσταση της άλλης με οδηγούν εκ του ασφαλούς στο διπλό...

296. Ρέξαμ-Νιούπορτ Κάουντι   1  (1,60)  ΡΕΞΑΜ 1η. Νιούπορτ Κάουντι  22η. Η Ρέξαμ έχει βάλει πλώρη για την άνοδο, είναι τρένο μέσα έξω και δεν καταλαβαίνει Χριστό απο αντιπάλους. Προέρχεται απο 5 σερί νίκες (3 διπλά!) και απλά περιμένουμε να περάσει η ώρα και μαζί της και αυτός ο πολύ εύκολος άσος ο οποίος έχει ικανοποιητική απόδοση αν αναλογιστούμε τη διαφορά δυναμικότητας των 2 αυτών ομάδων...

338. Αντμίρα-Βάκερ Ίνσμπουργκ   1 (1,85) Αυτό κι αν είναι ευκαιρία! Κλείνω το βασικό μου δελτίο με ένα δώρο καθώς το 1,85 στον άσο είναι πραγματικά ΕΙΚΟΝΙΚΟ! 1η η Αντμίρα με 22 βαθμούς σε 11 αγώνες. 7η στους 10 η Βάκερ με 11 βαθμούς. Να σας πώ γιατί θα πάω με τον άσο? Γιατί η Αντμίρα απο τις 28/8 μέχρι σήμερα έχει νικήσει Αούστρια Βιέννης, Ραπίντ Βιέννης, Σάλτσμπουργκ και Στούρμ Γκράτς που υποτίθεται πως είναι οι «ομαδάρες» της Αυστρίας. Τις έχει καβαλήσει και τις κοιτάει στα μάτια. Αν θέλει λοιπόν όλες αυτές οι νίκες να πιάσουν τόπο και να έχουν αξία, θα πρέπει και τέτοια είδους μάτς να τα παίρνει απο τα αποδυτήρια αλλιώς θα είναι κρίμα! Επίσης ποντάρω και στο γεγονός πως περισσότερο μια μικρή ομάδα της κατηγορίας θα κοντράρει τις 4 μεγάλες ομάδες παρά την Αντμίρα. Ποιός δεν θα ήθελε να σπάσει η χούντα των τεσσάρων αυτών ομάδων...?

Ποντάρισμα: 100€
Απόδοση: 12,0768




2ο Δελτίο


230. Πίτερμπορο-Λίντς  GOAL (1,30)
284. Ντάγκεναμ κ Ρεντ-Όλντερσοτ   GOAL (1,55)
358. Λοριάν-Τουλούζ  1 (2,10)
369. Ουάσιγκτον-Κάνσας  Χ2  (1,47)


Ποντάρισμα: 100€
Απόδοση: 6,22


3ο Δελτίο
358. Λοριάν-Τουλούζ  2-0 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

Ποντάρισμα: 50€
Απόδοση: 7,50

Απο όλο αυτό το κουπόνι αυτά τα 8 σημεία ξεχώρισα ως πιο πιθανά. Συνδυάστε τα κι εσείς όπως νομίζετε και πιστεύω οτι το ταμείο είναι πάλι κοντά. Γιατί αυτή τη φορά οι αποδόσεις είναι πιο χαμηλές και λογικές  απο κάθε άλλη φορά. Τα ξαναλέμε αύριο με καλύτερο πρόγραμμα!

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook...
...και να διαβάσετε μερικά απο τα ζεστά μας ανέκδοτα πριν αποχωρήσετε!

Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου