Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

FORZA LAZIO ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!!!


Αφήνω ασχολίαστο το χθεσινό σήμερα και προχωράω στα της Κυριακής γιατί αμα αρχίσω δε θα τελειώνω. Θα προσπαθήσω διατηρώντας την ψυχραιμία μου να φτάσω όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ταμείο μέσα απο την πάντα ορθολογική μου σκέψη. Ας βάλει και ο μεγαλοδύναμος λίγο το χέρι του για να μην έχουμε τα χθεσινά! Και πάμε!


407. Ξάνθη-ΠΑΟ   GOAL.  Όταν η Ξάνθη φέτος χάνει 2-1 στο Καραϊσκάκη, μετά εντός με την ΑΕΚ φέρνει 3-4 και στο καπάκι κερδίζει στην έδρα της τον ΟΦΗ με 3-1 κάπου ψυλλιάζομαι οτι η ομάδα και ικανή στο σκοράρισμα είναι, αλλά και μπάζει στα μετόπισθεν. Σε δύο παιχνίδια στην έδρα της μέχρι στιγμής έχει πετύχει 6 γκόλ! Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έχει μια προβληματική άμυνα και θα αγωνιστεί με τον τρίτο του τερματοφύλακα δεν νομίζω να είναι και άθλος να βάλει ένα γκόλ. Στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις των 2 ομάδων στα πηγάδια 5 παιχνίδια έχουν έρθει GOAL. Ο Παναθηναϊκός απο την άλλη μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να ξαναπατήσει την κορυφή της βαθμολογίας και παρά τις απουσίες του οφείλει να τα δώσει όλα για να σκοράρει. Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1,85 ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ  ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ!

411. Κίεβο-Γιουβέντους   2. Θές πρωτάθλημα μωρή Γιουβέντους? Ε πάρτο! Εγώ αυτό το 1,85 δεν το αφήνω με τίποτα! Τόσο δύσκολο είναι πια να πάρει ένα διπλό? Δεν παίζει δα και με τη Μπαρτσελόνα! Ούτε κάν με τη Ρόμα!

427. Άντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης   1.  Το ξέρω οτι κάνω κάτι που δεν είναι στοιχηματικά σωστό. Ποντάρω άσο απόδοσης 1,65 σε ντέρμπι. Τί να κάνω όμως όταν η Άντερλεχτ είναι πρώτη, προέρχεται απο 4 σερί νίκες και η Σταντάρ σε όποια σοβαρη έδρα πήγε έχασε περίπατο? Πήγε στη Γκένκ, έφαγε 3!  Πήγε στη Γάνδη πάλι με τρία τεμάχια στο κεφάλι έφυγε! Άν όλα πάνε καλά και δε βγεί καμία κόκκινη κάρτα πιστεύω οτι και σήμερα 3 θα φάει πάλι και θα ναι κι ευχαριστημένη! Γιατί η Άντερλεχτ χρόνια τώρα μπορεί να κερδίζει τους κακομοίρηδες του Βελγίου κακήν κακώς, αλλά όταν έρχεται η ώρα για ντέρμπι τα δίνει όλα.

448. Λάτσιο-Ρόμα   1.  Κλείνω το δελτίο μου με έναν υψηλότατο άσο της τάξεως του 2,45. 2,45 όταν μια ομάδα έχει το Σισέ βασικό δεν υπάρχει. 2,45 όταν η Ρόμα πηγαίνει κατα διαόλου δεν υπάρχει. 2,45 δεν υπάρχει στον άσο ενός ντέρμπι ΜΙΣΟΥΣ! Δε με νοιάζει αν θα το βάλει ο Κλόζε ή ο Γάλλος παρτενέρ, αλλά ξέρω πως το «θηρίο» έχει υποσχεθεί ένα τεμάχιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στη Ρόμα στους τιφόζι των Λατσιάλι... Και μην ξεχνάμε οτι ο Τζιμπρίλ τις κρατάει τις υποσχέσεις του συνήθως... Καλή σου επιτυχία παικταρά!

Ποντάρισμα: 50 €
Απόδοση: 13,83

Θα σας πρότεινα να ποντάρετε σε αυτή την τετράδα με σύστημα 3-4 και πολλαπλασιαστή 20, ένα δελτίο που στοιχίζει δηλαδή 30 €!


Αν θέλετε να αλλάξετε ένα παιχνίδι απο τα παραπάνω τότε καλύτερα να βγάλετε τη Γιούβε όχι επειδή τη φοβάμαι, αλλά είναι το πιο πιθανό απ τα τρία για να σπάσει.

Τώρα για περισσότερες επιλογές ρίχτε μια ματιά:
-Στο Goal του Χόνκα-Ελσίνκι
-Στο Goal του Νιούκαστλ-Τότεναμ
-Στον άσο της Μόλντε
-Στο διπλό της Τρόμσο
-Στο διπλό της Παρί
-Στον άσο της Γαλατά
-και στον άσο του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ

Οκ δεν ανακάλυψα την Αμερική με τα παραπάνω αλλά κοιτάω να σας ενθαρρύνω να ποντάρετε κάποιο απο τα παραπάνω φαβορί αν έχετε αμφιβολίες...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου