Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ και μπαίνει ο μήνας με ΤΑΜΕΙΟ!

\
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ένας δύσκολος μήνας μόλις μπήκε χωρίς Αργίες με πολύ δουλειά για όλο τον κόσμο! Μέσα σε αυτή την ελληνική μιζέρια εμείς πρέπει να ξεφεύγουμε λίγο «παιζοντας» λίγο στοίχημα! Και τονίζω το ρήμα γιατί το στοίχημα είναι ΑΠΛΑ ένα παιχνίδι και δε χρειάζεται να τρελένεται κανείς! Όποιος δεν θέλει δεν παίζει κι έχει το κεφάλι του ήσυχο! Όποιος όμως έχει την όρεξη και την υπομονή να κάτσει και να χάσει καμια 10αριά δελτία το μήνα (τουλάχιστον) για μόνο μία ομάδα, το κυνηγάει και σίγουρα κάποια μέρα θα πάρει τα δέοντα! Σήμερα έχουμε Τσάμπιονς Λίγκ και επειδή το Σαββατοκύριακο δεν πήγε και πολύ καλά για μένα, θα προτιμήσω να μη ρισκάρω ιδιαίτερα. Συμφωνείτε?


Πρώτο σημείο που ξεχωρίζω στο κουπόνι είναι ο άσος της Άρσεναλ κόντρα στη Μαρσέιγ. Είναι φανερό οτι η Άρσεναλ βρήκε επιτέλους το δρόμο της και το Σάββατο με μια εκπληκτική εμφάνιση ισοπέδωσε την Τσέλσι με 3-5 εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή! Αν ήθελε να δώσει κανένα βαθμό στη Μαρσέϊγ, ας τον έδινε στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία εκεί που πήγε κι έκανε διπλό! Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσου, παρακαλώ την UEFA να το κατατάξει στα «εξαιρετικά ύποπτα παιχνίδια» όπως κάνει στις έρευνες της για τα στημένα ανα την Ευρώπη!

Δεύτερο ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ σημείο ο άσος της Σάουθαμπτον κόντρα στην Πίτερμπορο. Οκ καλή η νεοφώτιστη και συμπαθέστατη, αλλά η Σάουθαμπτον είναι ένα ασταμάτητο τρένο φέτος και αυτή την άνοδο δεν την χάνει με τίποτα! 7 νίκες σε 7 αγώνες στην έδρα της μέχρι στιγμής! πρώτη στη βαθμολογία με 30 βαθμούς σε 14 αγώνες. Η Πίτερμπορο σ=είναι γνωστό πως σκοράρει εύκολα, αλλά φέτος δέχεται γκόλ με τη διπλάσσια ευκολία! Στα 3 τελευταία παιχνίδια της έχει δεχτεί 10 γκόλ συνολικά! Γενικά έχει δεχθεί 25 γκόλ σε 14 αγώνες και έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14!

Συνεχίζω απο Αγγλία μεριά για να πάρω στο διάβα μου ακόμη ένα φαβορί. Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Πόρτσμουθ και έχει τον πρώτο λόγο για τους 3 βαθμούς της νίκης. Η Πάλας βρίσκεται στην τρίτη θέση με εξαιρετικές επιδόσεις ενώ είναι και σε φόρμα. Αντιθέτως η Πόρτσμουθ δείχνει οτι μεχρι στιγμής δεν έχει χωνέψει ακόμη τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ απο την Πρέμιερλιγκ και είναι έξω απ τα νερά της όντας στη 18η θέση! Δεν είναι έτοιμη ακόμη για πρωταθλητισμό ενώ τα φόντα δεν φαίνεται να τα έχει. Πέρα της βαθμολογικής διαφοράς συγκλίνω πολύ προς τον άσο γιατί η Πόρτσμουθ μέχρι στιγμής εκτός έδρας δεν έχει κάνει ακόμη νίκη σε 7 παιχνίδια καθώς πηγαίνει πρωτίστως για το Χ και χάνει μοιραία...

Δεν ξέρω τί μου λέτε εσείς, εγώ πάντως θα συνεχίσω να στηρίζω τον ΑΠΟΕΛ για 4ο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Φυσικά και δεν θα κυνηγήσω τον άσο (άλλωστε ποιός κοντράρει την Πόρτο?), αλλά είναι αυτονόητο πως θεωρώ αυτές τις δυο ομάδες ικανές να σκοράρουν. Στο 1,65 το GOAL και όποιος θέλει ακολουθεί. Και οι δύο ομάδες ξέρουν πως με ισοπαλίες δεν περνάς όμιλο, οπότε θα αναγκαστούν να ανοιχτούν για τη νίκη. Το είχε κάνει η ΑΕΚ κάποτε σε όμιλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (6 ισοπαλίες σε 6 μάτς!) και αποκλείστηκε. Φέτος λίγο το άστρο των Κύπριων, λίγο η καλή τους ομάδα, λίγο και ο Αϊλτον την κάνουν ικανή να σκοράρει υπο οποιεσδήποτε συνθήκες και με οποιονδήποτε ανίπαλο.

Ποντάρισμα: 100 €
Απόδοση: 6,90


Για όποιον θέλει να ποντάρει αποκλειστικά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ:
Ζενίτ-Σαχτάρ   1 (1,70)
Μπάτε Μπορίσοφ-Μίλαν   Χ  (3,65)
Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός  OVER   (1,55)



Ποντάρισμα: 50 €
Απόδοση: 9,62



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου