Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Tαμείο με Nέα Υόρκη!


Καλησπέρα και πάλι. Τρίτη σήμερα και θα ψάξω τις καλύτερες δυνατές επιλογές απ το κουπόνι.


Στο παιχνίδι με κωδικό 102 η Τζίλιγχαμ υποδέχεται τη Μπαρνέτ. Η Μπαρνέτ πρόκειται για μια πολύ κακή ομάδα που σκοράρει με δυσκολία ενώ η Τζίλιγχχαμ βρίσκεται σε πολύ άσχημη φόρμα και θεωρώ πιό σίγουρο το UNDER απο τον άσο. Αφηστε που πληρώνει και περισσότερο!

Στο Ρόδεραμ, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία βρίσκεται μια ολόκληρη κατηγορία απο πάνω της! Η Ρόδεραμ απο την άλλη πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της και αν και τώρα τελευταία δεν παίρνει τα αποτελέσματα που παίρνει, εξακολουθεί να παίζει καλή μπάλα και γι αυτό πιστεύω οτιη πιο σίγουρη επιλογή εδώ είναι το GOAL!

Η τριάδα μου κλείνει με τον άσο της Νέας Υόρκης κόντρα στο Λός Άντζελες! Το Λός Άντζελες έχει βγεί εδώ και αρκετό καιρό πρώτο στο πρωτάθλημα με διαφορά και παίζει για την πλάκα του. Η Νέα Υόρκη όμως βρίσκεται στην 10η και τελευταία θέση που οδηγεί στα Play Off και με τρείς αγωνιστικές να απομένουν θα πρέπει να την υπερασπιστεί με όλες της τις δυνάμεις αν θέλει να συμμετάσχει! Πιθανός αποκλεισμός θα σημάνει οικονομική καταστροφή καθώς η ομάδα που έχει στη σύνθεση της τον Ανρύ, το Μάρκεζ και μερικά ακόμη αστέρια θα κλονιστεί διαφημιστικά! Στο επόμενο παιχνίδι επίσης η Νέα Υόρκη θα πάει στο Κάνσας οπου θα τα βρεί σκούρα, επομένως αυτό το παιχνίδι μοιάζει με τελικός! Αν κερδίσει την καλύτερη ομάδα της Αμερικής, πέρα του οτι θα πλασαριστεί στα πλέι όφ, θα μπεί με την ψυχολογία οτι μπορεί να κάνει την υπέρβαση μετά, ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου αφού θα έχει κερδίσει τους καλύτερους! Πάντως δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μη θέλει τη Νέα Υόρκη στα Play Off. Είναι σαν να παίζουν για το ΝΒΑ οι Σέλτικς με τους Λέικερς και οι Λέικερς να καίγονται για νίκη στην έδρα τους που θα τους οδηγήσει στα πλέι όφ ενώ οι άλλοι είναι αδιάφοροι! Επειδή στην Αμερική γίνονται και όλα λίγο για χάρη του θεάματος θα ποντάρω στον άσο!
Έναν άσο που πιστεύω πως θα είναι διπλό στο ημίχρονο...έναν άσο που πιστεύω θα έρθει με ακριβές σκόρ 3-2............

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου