Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πέφτει η Κυβέρνηση!


Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Είστε έτοιμοι για νέα ταμεία? Διαβάστε, εμπνευστείτε, συμφωνήστε, διαφωνήστε, πείτε τη γνώμη σας μα πάνω απ όλα παίξτε για να προκαλέσετε την τύχη σας! Μερικοί άνθρωποι βλέπουν κάποιους άλλους γύρω τους και λένε «πώ τον κώλο τί έπιασε» ή «πάλι κέρδισε αυτός?». Στην πραγματικότητα, όποιος κυνηγάει την τύχη του σωστά και μεθοδικά κάποτε θα ανταμειφθεί! Γι αυτο λοιπόν ΠΑΙΞΤΕ γιατί άμα κάτσουν τα Χ σήμερα ρίχνουμε και την κυβέρνηση!!

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:

276. Πλίμουθ-Μόρκαμ   2. Απλά τα πράγματα. Πλίμουθ: τελευταία θέση(24η). Εντός έδρας φέτος: 1-1-5. Μόρκαμ: 2η θέση. Εκτός έδρας φέτος: 5-3-0. Μιλάμε οτι παίζει η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η οποία προέρχεται απο 3 συνεχόμενες ήττες, με την καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος και μου δίνουν το διπλό στο 1,65 αντί για το 1,40. Εσείς θα το αφήσετε αποντάριστο?

281. Χέρεφορντ-Κρόουλι   2  Το τρένο της Κρόουλι θα είναι παράλογο να κάνει στάση σε κάποια Χέρεφορντ. Η Κρόουλι τρελαίνει κόσμο και είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Τόσο λοιπόν η δική της εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όσο και η αδύναμη απο την άλλη Χέρεφορντ που όπως έχω ξαναπεί παίζει περισσότερο ξύλο παρά μπάλα, με οδηγούν στο να ποντάρω σε μια οχι και τόσο ικανοποιητική απόδοση, πολύ πιθανή να περάσει όμως. Και ποντάρω την Κρόουλι γιατί έχω παρατηρήσει ένα πράγμα σ αυτή φέτος που το γουστάρω πάρα πολύ. Ποιό είναι αυτό? Δεν παρατάει ποτέ παιχνίδι. Ακόμη κι αν δεχτεί πρώτη γκόλ, σχεδόν πάντα καταφέρνει να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη.

352. Νοβάρα-Ρόμα   2. Εδώ μιλάμε για ένα παιχνίδι λίγο τρελό, ξέρετε απο αυτά της Ιταλίας τα αδέσποτα που συνήθως έρχονται ότι να ναι. Εγώ όμως σαν διορατικός παίκτης που είμαι βλέπω οτι η Νοβάρα σε 9 αγωνιστικές κατάφερε να κάνει μόνο μια νίκη και αυτή γιατί η Ίντερ που προηγήθηκε δέχτηκε κόκκινη κάρτα! Η ομάδα δεν έχει ούτε τα φόντα ούτε το μπάτζετ να μείνει στην κατηγορία κατα τη γνώμη μου. Πχ η Αταλάντα ξεκίνησε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα και τώρα την περνάει τη Νοβάρα στη βαθμολογία! Απο την άλλη η Ρόμα πιστεύω πως θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης απο σήμερα. Μπορεί ο προπονητής των Ρωμαίων Λουίς Ενρίκε να δήλωσε πως η ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα, επιβάλλεται όμως να κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη και με το υλικό που έχει θα είναι πολύ looser αν δεν τα καταφέρει. 

359. Μποταφόγκο-Φιγκεϊρένσε   1 . Η Μποταφόγκο πάει για πρωτάθλημα. Η Βάσκο που είναι πρώτη ταξιδεύει στη Σάντος και αν στραβοπατήσει σήμερα, η Μποταφόγκο με νίκη την πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Φυσικά η απόδοση του 1,65 του ΟΠΑΠ είναι επιεικώς απαράδεκτη καθώς η Φιγκεϊρένσε είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Βραζιλίας με διαφορά καθώς είναι 11 σερί αγώνες αήττητη! Τότε θα μου πείς γιατί να το παίξω άσο? Ε το παίζω άσο γιατί η Μποταφόγκο έχει την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος και χάρη σε αυτή έχει πολλές ελπίδες για τον τίτλο. 6 αγωνιστικές πρίν το φινάλε με τρείς μόλις αγωνιστικές να απομένουν εντός έδρας, η Μποταφόγκο ΑΝ θέλει να διεκδικήσει την κούπα,θα πρέπει καταρχάς να πάρει τα τρία αυτά ματς ακόμη κι αν παίζει με τον πρώτο! Μια τιμή στο 1,80 που κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο είναι περισσότερο δίκαιη και πιο ελκυστική.

Ποντάρισμα: 100 €
Απόδοση: 7,80


ΔΕΛΤΙΟ 2
272. Κρού-Τορκί             Χ
283. Γιόρκ-Ρέξαμ            Χ
333. Άρης-Ολυμπιακός   Χ
360. Λεβάντε-Βαλένθια   Χ

Ποντάρισμα: 50 € σε σύστημα 2-3-4
Απόδοση: 105


Αυτά βλέπω φίλες και φίλοι για σήμερα. Επειδή η βασική πρόταση για πολλούς απο εσάς προφανώς και δεν θα φανεί χρήσιμη λόγω του οτι θέλει μεγάλα πονταρίσματα, θα σας πρότεινα να παίξετε ένα δελτίο με τα 4 παιχνίδια αυτά ΣΤΑΝΤΑΡ και να προσθέσετε 3 απο τα Χινάρια απο κάτω με 2-3 σύστημα. 
Έτσι αν με εμπιστευτείτε δηλαδή με τα στάνταρ θα έχετε την απόδοση 7,20 καπαρωμένη και θα περιμένετε όσο περισσότερες ισοπαλίες για να πληρωθείτε. Εκτός απο το παιχνίδι του Ολυμπιακού όλα τα άλλα είναι σοβαρότατα ντέρμπι και πρίν την έναρξη των αγώνων καμία ομάδα δεν υπερέχει της άλλης μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά.

ΟΣΟΙ απο εσάς ενδιαφέρεστε για under και over στη στήλη δεξιά ίσως βρείτε αυτό που ψάχνατε...

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την επίσκεψή σας και ελπίζω να σας ανταμείψω αδρά! Εξάλλου ότι δίνω το παίζω πρώτος απ'όλους εγώ ο ίδιος, επομένως δεν έχω λόγο να σας παρασύρω πουθενά.

Υ.Γ. ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΊΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!

1 σχόλιο: