Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

All in στο Europa league!


Όσοι απο σας με εμπιστέυτηκαν εχθές μετράνε σήμερα δύο χαμένα δελτία κι ένα κερδισμένο. Επιασαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτο σκόρερ στην αναμέτρηση της Λυών με τη Ρεάλ και πληρώθηκαν τα λεφτά τους επι τέσσερις φορές, ενώ η βασική μου πρόταση έσπασε στο 90' του αγώνα με τον Άγιαξ να πετυχαίνει 4ο γκόλ στις καθυστερήσεις και να μας χαλάει το 2-3 γκόλ! Δεν πειράζει καθόλου όμως γιατί έτσι κι αλλιώς κάτι ψιλά στο ταμείο μπήκανε, ενώ σήμερα το πρόγραμμα είναι σαφώς καλύτερο με περισσότερες επιλογές και καλύτερες αποδόσεις... Γι αυτό και στην τετράδα μου θα σπρώξω 100 €!


157. ΑΕΚ-Λοκομοτίβ Μόσχας.  2  Η ΑΕΚ απόψε θα παραταχτεί με τα δεύτερα καθώς δεν έχει ελπίδες για πρόκριση, ενώ κι ο Κωστένογλου δήλωσε πως τώρα η ομάδα θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Η Λοκομοτίβ απο την άλλη έχει ήδη μια ήττα απο την Άντερλεχτ αλλά βρίσκεται απο πάνω της με τρείς βαθμούς διαφορά, ενώ την έχει και εντός έδρας μετά. Οι Ρώσοι σήμερα βολεύονται ακόμη και με την ισοπαλία αλλά με τόσες ευκαιρίες που κάνουν σε κάθε μάτς και με τις τόσες πολλές απουσίες της ΑΕΚ το χέρι πάει απο μόνο του στο διπλό!

158. Άντερλεχτ-Στούρμ Γκράτς  1 ημίχρονο/1 τελικό   (Χωρίς λόγια)

165. Σέλτικ-Ρέν  1. Είδα το προηγούμενο παιχνίδι στη Γαλλία το οποίο και έπρεπε να κερδίσει η Σέλτικ αλλά η μπάλα η πόρνη μπήκε αυτογκόλ σε μια φάση που ούτε ευκαιρία δεν την λές για τη Ρέν! Οι πράσινοι είχαν κατοχή μπάλας και ήταν σαφώς ανώτεροι! Σήμερα αναμένω να υπάρξει μια μικρή απόδοση δικαιοσύνης για το προηγούμενο αποτέλεσμα και έτσι οι Σκωτσέζοι να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης...

172. Λός Άντζελες-Νέα Υόρκη   1. Ίσως και το πιο σίγουρο σημείο της ημέρας. Το Λός Άντζελες με το 1-0 στη Νέα Υόρκη βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση και σήμερα απλά θα βουλωσει τα στόματα που άνοιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι Γκάλαξυ είναι η καλύτερη ομάδα του MLS και σήμερα είναι έτοιμοι να δώσουν μια γεύση απο τις ικανότητες τους και στους υπόλοιπους επίδοξους πρωταθλητές...!

Ποντάρισμα: 100€
Απόδοση: 10,54


Αυτά βλέπω για σήμερα. Φυσικά μεγάλο φαβορί είναι η Λάτσιο αλλά δεν την ξαναεμπιστεύομαι. 
Επίσης να σας πώ οτι θεωρώ απαράδεκτες τις αποδόσεις στις Τότεναμ και Ουντινέζε! Με βάση την αγωνιστική εικόνα των ομάδων αποκλειστικά είναι απαράδεκτες! Η Ρουμπίν που δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ θα κερδίσει τόσο εύκολα την Τότεναμ? Ή μήπως η Ατλέτικο έχει πάρει καμια φόρα και δεν την έχουμε πάρει είδηση εμείς! Στο Φρίουλι πάντως 2 μπαλάκια την κέρασε η Ουντινέζε. Τώρα αν το είχαν κανονισμένο οι δύο ομάδες να πάρουν απο μια νίκη και να περάσουν χεράκι χεράκι στην επόμενη φάση δεν μπορώ να το ξέρω, πάντως 5,00 στην Ουντινέζε δεν θα έδινε ούτε και ο πιο απαισιόδοξος...  Θυμηθείτε μόνο την εμφάνιση των Ιταλών στην Αγγλία κόντρα στην Άρσεναλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λίγκ όσοι έτυχε και το είδατε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου