Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!


Τ-Α-Μ-Ε-Ι-Ο
Τα στανταράκια μου πέρασαν και όσοι με εμπιστεύθηκαν θα δωδεκαπλασίασαν τα χρήματα τους παίζοντας μόνο 3 παιχνίδια! Το μόνο που είχε να κάνει κάποιος ήταν να διπλοπληρώσει το δελτίο για να παίξει Χ 2 με πληρωμένη διπλή τον Παναθηναϊκό. Το κάνατε? Κερδίσατε!

Σήμερα Κυριακή έχω μερικά πολύ καλά σημεία και αφού κάνω τον απολογισμό του χθεσινού ντέρμπι θα σας τα δείξω αναλυτικά!

Το ντέρμπι.
Η ισοπαλία μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εχθές στο Φάληρο είναι φανερό πως βγάζει μεγάλο νικητή τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι διατήρησαν την πρωτιά και το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, κέρδισαν πόντους στην ψυχολογία τους και επιπλέον μόλις ολοκλήρωσαν μια σειρά απο πολύ δύσκολα ντέρμπι κάνοντας διπλό επι του ΠΑΟΚ, νικώντας εντός την ΑΕΚ και παίρνοντας ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Φυσικά και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μάτς όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Επίσης οι οπαδοί του τριφυλλιού μπορούν να αισθάνονται μεγάλη υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους γιατί:
-Στη χειρότερη της μέρα η ομάδα τους δεν έχασε απο έναν πολύ καλό και επικίνδυνο Ολυμπιακό
-Πήρε την ισοπαλία έχοντας έναν 17χρονο κάτω απο τα δοκάρια
-Βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω απο τον Ολυμπιακό.
-Ο αντίπαλος έχει συνεχή και απανωτά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και για τις επόμενες 3 αγωνιστικές δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μακούν, Ορμπάιθ σίγουρα, ενώ Ιμπαγάσα και Φέισα είναι αρκετά αμφίβολοι για τουλάχιστον 2 αγωνιστικές που σημαίνει οτι το κέντρο των ερυθρολεύκων μοιάζει με νοσοκομείο τη στιγμή που οι πράσινοι αν εξαιρέσουμε τους μακροχρόνιους τραυματίες Νίνη και Χριστοδουλόπουλο είναι υπερπλήρεις.

Συμπέρασμα: Είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα και να κάνει κάποια πρόβλεψη σχετικά με τον φετινό πρωταθλητή. Υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα που μπορούν απο εβδομάδα σε εβδομάδα να ανατρέψουν την εκάστοτε κατάσταση όπως πχ:
-Ο Ολυμπιακός πόσα παιχνίδια θα δώσει ακόμη στην Ευρώπη?
-Θα επηρεάσουν οι τραυματισμοί την αγωνιστική του εικόνα?
-Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί το Γενάρη με μεταγραφές ή θα συνεχίσει έτσι?
-Η ρέντα του Λέτο θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια?

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που θα απαντήσει ο χρόνος και θα ανακυρήξει το φετινό πρωταθλητή Ελλάδος. Μέχρι στιγμής όμως σαν Έλληνες φίλαθλοι οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι παρακολουθούμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και μόλις είδαμε ένα πολύ καλό ΝΤΕΡΜΠΙ επιτέλους απο πλευράς μπάλας και γι αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο Ολυμπιακός.


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Αφού τελειώσαμε με τα του ντέρμπι ήρθε η ώρα να πιάσουμε δουλειά και να πληρωθούμε! Για σήμερα φίλοι μου θα ανεβάσω 2 προτάσεις. Η πρώτη πρόταση θα αφορά τους παίκτες που παίζουν στοίχημα στο ίντερνετ σε ξένες στοιχηματικές εταιρίες και η δεύτερη για τους φίλους του ΟΠΑΠ.

1η ΠΡΟΤΑΣΗ   (ΙΝΤΕΡΝΕΤ)
Άντερλέχτ-Σϊντ Τρούιτεντ   1 (με ένα γκόλ πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη)  (1,50)
Σπάρτα Ρότερνταμ- Έμεν   Over (1,37)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός   UNDER   (1,67)
Λός Άντζελες-Χιούστον    1   (1,65)
Ποντάρισμα: 200€
Απόδοση (Βwin): 5,66           Πιθανό κέρδος: 1132 €

2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΟΠΑΠ)
ΟΦΗ-ΑΡΗΣ   No Goal   (1,80)
Άντερλέχτ-Σϊντ Τρούιτεντ   1 (με ένα γκόλ πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη)  (1,50)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός   UNDER   (1,60)
Λός Άντζελες-Χιούστον    1   (1,65)
Κλάμπ Μπρίζ-Σέρκλ Μπρίζ   Goal  (1,55)
Ποντάρισμα: 50€
Απόδοση (ΟΠΑΠ): 11,04         Πιθανό κέρδος: 552 €

3η ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγαλύτερες αποδόσεις
Μπρόντμπι-Κοπεγχάγη   2 (1,90)
Τσέλσι-Λίβερπουλ   Χ (3,25)
Τρόμσο-Ρόζενμποργκ   1 (2,35)
Μπόκα Τζούνιορς-Ρασίνγκ Κλούμπ   1 ημίχρονο  (2,20)
Ποντάρισμα: 50€ σε σύστημα  3-4
Απόδοση (ΟΠΑΠ):  32

Εξηγώ συνοπτικά όλες τις επιλογές μου:

-Άντερλεχτ ΟΜΑΔΑΡΑ. 3 τελευταία εντός με αξιόμαχες ομάδες : 3-0  4-0  5-0

-Σπάρτα Ρότερνταμ πολύ καλή επίθεση παίζει με άχρηστους. Έχει βάλει 18 γκόλ στα τελευταία 4 παιχνίδια με 4 νίκες. Έμεν: τελευταία 8 παιχνίδια έχει φάει 21 γκόλ. Τελευταία 3 έχει φάει 9!

-ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Δεν παίζει ο Χαριστέας δύσκολα βάζει γκόλ πάει για το Χ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κακή κατάσταση έχει να κερδίσει 5 αγωνιστικές!

-Λός Άντζελες(22 μάτς αήττητη): τελικός ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ εντός έδρας ένα και μοναδικό παιχνίδι, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων απο πλευράς υλικού. 

-O Άρης αν βάλει γκόλ σε αυτόν τον τόσο καλό ΟΦΗ θα είναι έκπληξη!

-Κλάμπ Μπρίζ: 11 GOAL GOAL στα τελευταία 12 παιχνίδια της! Πολή καλή και η Σέρκλ φέτος ικανή να σκοράρει. GOAL τα περισσότερα βελγικά ντέρμπι γενικά.

-Μπρόντμπι-Κοπεγχάγη. Ο πρώτος πάει στον 3ο απ το τέλος. 0-3 για το ίδιο παιχνίδι για το κύπελλο στις 27 Οκτωβρίου....

-Τσέλσι-Λίβερπουλ  Πολύ ακριβά πουλάει το τομάρι της φέτος η Λίβερπουλ καθώς μετράει 8 παιχνίδια αήττητη παρόλο που δεν κερδίζει πάντα. Χ πήρε και απο τη Γιουνάιτεντ.

-Τρόμσο-Ρόζενμποργκ. Παιδική χαρά η άμυνα της Ρόζενμποργκ δεν παίζει με κανένα καφενείο αυτή τη φορά αλλά με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

-Μπόκα Τζούνιορς: Μπαίνει με φόρα πάντα και αν δεν κερδίζει απο το ημίχρονο συνήθως δυσκολεύεται. Εντός έδρας παίζει και για τον κόσμο της. Η Ρασίνγκ έχει 9 Χ σε 15 παιχνίδια. Παίζει αποκλειστικά για το Χ σήμερα και όποιος πάει για το Χ τί έχουμε πεί οτι παίρνει στο τέλος???


Ελπίζω να βοήθησα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 
Ευχαριστώ για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου