Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Γλέντησε» τους Σάρας!


Πού είστε?? Χαθήκαμε!! Ψήνεστε να παίξουμε ένα κουπονάκι με μπασκετάκι μιας και έχει παιχνίδια Euroleague? Εγώ πάντως έχω ψηθεί ήδη αν και τα παιχνίδια είναι σχετικά αμφίρροπα και δεν θα είναι ευκολο. Άν δεν προσπαθήσουμε όμως δε θα μάθουμε ποτέ γι αυτό Let's Go!


706. EFES Anatolu-Maccabi Tel Aviv   1.  Δεν έχω δεί τη Μακάμπι φέτος, αλλά την Εφές που είδα μου άρεσε πολύ και νομίζω οτι μετά τη γκέλα της απο τη Σαρλερουά δύσκολα θα ξαναχάσει βαθμό εντός έδρας! Οι προσδοκίες στην ομάδα φέτος είναι τεράστιες και μια νίκη επι της Μακάμπι που απ ότι ξέρω δε χρησιμοποιεί το Σόφο φέτος, θα ανεβάσει το ηθικό των Τούρκων στα ύψη! Με 1,5 πόντους πλεονέκτημα μόνο στους ισραηλινούς πώς να μη κοντράρω την ομάδα του Παπαλουκά?

707. Sarleroix-Armani Milano   1. Οκ η Αρμάνι είναι το μεγάλο φαβορί όμως η Σαρλερουά έχει εξαιρετικό σύνολο και φάνηκε και απ το διπλό που έκανε στην Εφές! Παρόλα αυτά, η Μιλάνο μπορεί να διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες top επιπέδου, αμφιβάλλω όμως αν έχουν γίνει ακόμη ομάδα ικανή να ρίχνει 10 πόντους σε κάθε αντίπαλο στην Euroleague και ακόμη κι αν το χέρι μου πήγαινε στο διπλό, βλέποντας το 4,5 πλεονέκτημα στη Σαρλερουά θα αλλάζε κατεύθυνση γιατί περιμένω ο νικητής να κερδίσει με μικρή διαφορά.

708. Regal Barcelona-Montepashci Siena   2.   Εδώ θα κοντράρω το φαβορί αποκλειστικά και μόνο λόγω του πλεονεκτήματος(8,5) . Όχι φυσικά οτι η Μπάρτσα δεν μπορεί να το σπάσει, αλλά επειδή νομίζω οτι η φετινή Σιένα είναι η καλύτερη Σιένα όλων των εποχών με αυτό το ρόστερ.

710. Partizan-Real Madrid   2. Πέρυσι πήγα στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-Ρεάλ για τους ομίλους και η Ρεάλ νίκησε με 10 πόντους διαφορά μια ομάδα που έπειτα πήρε την κούπα! Φέτος που η Ρεάλ είναι καλύτερη απο πέρυσι και παίζει κόντρα σε μια ομάδα πολύ χειρότερη του Παναθηναϊκού, γιατί να μην κερδίσει άνετα με πάνω απο 5 πόντους??

711. Panathinaikos-Csska Moscow   1.  Εδώ με συγχωρείτε αλλά θα πάω με την έδρα. Ναι μεν οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες αλλά το λογικό είναι εδώ να κερδίσουν οι πράσινοι και στη Ρωσία οι Ρώσοι. Ο εξάστερος έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις φέτος στην έδρα του και ακόμη μια δεν θα χάλαγε κανέναν! Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο και ο Ομπράντοβιτς ξέρει τί πρέπει να κάνει για να ευχαριστήσει τους οπαδούς του! Το 1,5 πλεονέκτημα στους Ρώσους στην ουσία δεν σημαίνει κάτι καθώς μιλάμε οτι και με ένα καλάθι διαφόρα οι πράσινοι κερδίζουν και έρχεται και ο άσος αρκεί αυτό το καλάθι στο τέλος να μην είναι βολή!

Ε να μή ρίξω κι ένα 30άρι €υρουδάκια έτσι για το γούρι στην απόδοση: 17,50???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου