Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Euro χωρίς τον καλύτερο πελάτη γίνεται?


Καλημέρα! Σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με Εθνικές ομάδες αλλά εμένα το πρόγραμμα παραδόξως μου αρέσει πολύ! Πιστεύω πως παίρνοντας δύο σημεία καθαρά τοκογλυφικά για αρχή σαν βάση, μετά μπορούμε να βρούμε τις κρυμμένες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν! Μην προλάβετε να διαγράψετε απο το μυαλό σας και τα φιλικά παιχνίδια πρίν με ακούσετε...


Όπως προανέφερα έχω κατά νού δύο τραγικές αποδόσεις για να ξεκινήσω το κουπόνι μου που όμως θα τις τσιμπήσω γιατί είναι κάτι περισσότερο απο σίγουρο να έρθουν. Μιλάω φυσικά για το διπλό της Γερμανίας(U21) μέσα στην Κύπρο και ο άσος της Πορτογαλίας κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη! Τα δύο αυτά παιχνίδια δε χωράνε ιδιαίτερες αναλύσεις. Η Κύπρος(U21) είναι λίγο καλύτερη απο το Σαν Μαρίνο(!!!) και έχει δεχτεί 15 γκόλ σε 6 αναμετρήσεις! Απο την άλλη τα Γερμανάκια είναι τρένο και αρκεί κανείς να σκεφτεί πώς κέρδισαν την Ελλάδα πρίν απο τρείς ημέρες και θα καταλάβει για τί ομάδα πρόκειται. 4 τους έριξαν στη Γερμανία, 4 θα τους ξαναρίξουν και σήμερα.

Για την Πορτογαλία τί να πούμε? Γίνεται Euro χωρίς το Ρονάλντο τον καλύτερο μας πελάτη? Δε γίνεται! Μετά το 0-0 εκτός έδρας οι Πορτογάλοι ΜΟΝΟ με νίκη περνάνε απόψε στο Euro και δε νομίζω οτι οι Βόσνιοι έχουν τα φόντα να τους κάνουν τη ζημιά! Όχι τόσο επειδή έχουν το Τζέκο και το Μισίμοβιτς μπροστά, όσο για το οτι έχουν το Γιάχιτς πίσω...

Πάμε τώρα και για τις καλύτερες αποδόσεις που σας έλεγα. Πρώτο παιχνίδι που θα εξετάσουμε είναι το Ιταλία-Ουρουγουάη. Πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Η Ουρουγουάη την Παρασκευή κέρδισε τη Χιλή με 4-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του ομίλου και τώρα έρχεται στην Ιταλία καθαρά για τουρισμό. Πέρα απο όλα όμως οι βασικοί λόγοι που θα πάω να ποντάρω στον άσο είναι οι εξής δύο: (1) Ο Λουίς Σουάρες που πέτυχε την Παρασκευή και τα τέσσερα(!) τέρματα της ομάδας του τραυματίστηκε και δε θα αγωνιστεί και καταλαβαίνει κανείς οτι η επίθεση της Ουρουγουάης χωρίς αυτόν και τον Φορλάν ουσιαστικά είναι διαφορετική και δυσκολεύει αφάνταστα τους συμπαίκτες τους. (2) Οι Ιταλοί δείχνουν να τα παίρνουν αρκετά σοβαρά τέτοιου είδους φιλικά αφού την Παρασκευή πήγαν και έκαναν διπλό με 0-2 μέσα στην Πολωνία, τη διοργανώτρια του ερχόμενου Euro και επιπλέον οι Ιταλοί αμυντικοί έχουν το πλεονέκτημα οτι παρακολουθούν τον Καβάνι της Ουρουγουάης τόσο καιρό απο κοντά και λογικά ξέρουν τον τρόπο να τον αναχαιτίσουν. Απο κει και πέρα εντός έδρας παίζουν, στο χέρι τους είναι να πάρουν και τη νίκη που παίζει κι έναν άτυπο ρόλο στη βαθμολογία της FIFA.

Απο κει και πέρα τώρα στη Λατινική Αμερική ξεχωρίζει η αναμέτρηση Κολομβία-Αργεντινή. Οι Αργεντίνοι με τη μέχρι στιγμής πορεία τους σε αυτά τα προκριματικά απογοητεύουν έχοντας μόλις 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια και άν θέλουν να προκριθούν άνετα στο επόμενο μουντιάλ που θα διεξαχθεί στη γειτόνισσα βραζιλία, θα πρέπει να πατήσουν λίγο το γκάζι. Έχω ξαναπεί και θα ξαναπώ πως ομάδα που έχει απο τη μέση και μπροστά τους: Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαίν, Λαβέτσι, Τέβεζ, Αγκουέρο κλπ δεν είναι δυνατόν να μην έχει σε κάθε παιχνίδι της τουλάχιστον 5-6 κλασικές ευακιρίες για γκόλ. Αν τις έβαζαν κιόλας μια χαρά θα μας έπεφτε το δυαράκι του διπλού!

Αυτή η τετράδα με αποδόσεις ΟΠΑΠ μας βγάζει μια απόδοση 6,15 και ποντάρω απο τη μπάνκα μου 70€.

Αφού προσθέσω στα παραπάνω τον άσο της Ελλάδας στο φιλικό με τη Ρουμανία και το UNDER της Κροατίας με την Τουρκία που δε βάζει γκόλ ούτε με αίτηση, ανεβάζω την απόδοση μου στο 20,40 και ποντάρω ακόμη 30 € απο τη μπάνκα μου για να ρίξω συνολικά ένα εκατοσταρικάκι σήμερα που μου αρέσει το πρόγραμμα!

Ψήνεστε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου