Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Come back Tomorrow!


Καλησπέρα. Ένα διήμερο φωτιά πλησιάζει και πρέπει να ρίξουμε αρκετή μελέτη ωστε τα πονταρίσματα μας το Σάββατο και την Κυριακή να μην πάνε στράφι! Απο τα σημερινά λοιπόν προσωπικά πέρα απο τα 3-4 σημεία που θα ποντάρουν όλοι (σαν φαβορί) και μάλλον θα πάνε στον κουβά, εγώ θα παίξω μερικά παιχνίδια απο τη Β'Ολλανδίας OVER στο ίντερνετ κι εσείς καθίστε να σκάσετε με τον ΟΠΑΠ.

Ποιά είναι αυτά τα παιχνίδια που θα πάνε όλοι και θα πέσουν πάνω με τα μούτρα? Μα φυσικά ο άσος της Λυών (η οποία δίνει κρισιμότατο παιχνίδι στο τσάμπιονς Λίγκ προσεχώς), το διπλό της Λεβερκούζεν (Λές και η Καϊζερσλάουτερν δεν υπάρχει στο χάρτη της Γερμανίας και λές και η Λεβερκούζεν δεν έχει σημαντικό παιχνίδι για το τσάμπιονς Λίγκ πάλι) και φυσικά στο διπλό της Λίλ η οποία επίσης έχει τσάμπιονς Λίγκ και μάλιστα δυσκολεύεται πολύ φέτος στα εκτός έδρας.

Επομένως ξεφεύγω απο την παγίδα της Παρασκευής και αρχίζω τη μελέτη για τα αυριανά παιχνίδια εκεί που το πρόγραμμα είναι γεμάτο ευκαιρίες απο όλη την Ευρώπη και φυσικά μην ξεχνάμε οτι έχουμε και το ελληνικό El Classico στο Καραϊσκάκη...

Εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου