Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ!


Αποφασισμένος να πάρω το αίμα που έχασα εχθές πίσω είμαι σήμερα! Το πρόγραμμα είναι ίσως απο τα πιο ευνοϊκά που έχω συναντήσει ποτέ και οι πιθανότητες να πιάσουμε στοίχημα είναι πάρα πολλές! Ακλόνητα φαβορί σε ικανοποιητικές αποδόσεις και «εκπλήξεις για φίλημα» έχει σήμερα το κουπόνι και δεν σκοπεύω να αφήσω τίποτα να πάει χαμένο! Μην ανησυχείτε για τη χθεσινή μου αποτυχία! Λίγο πολύ το Σάββατο συνήθως έτσι κυλάει καθώς τα περισσότερα φαβορί απο τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας «αυτοκτονούν»! Για πάμε:

Βασική πρόταση:

388. Ουντινέζε-Σιένα   1.  Η Ουντινέζε στο Φρίουλι δεν παίζεται καθώς έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι στιγμής ενώ στη βαθμολογία είναι 2η μετά απο 9 αγωνιστικές! Η Σιένα άσχημα δεν τα πηγαίνει γενικά, αλλά εκτός έδρας δεν ξέρει τί πάει να πεί νίκη! Επίσης μέχρι στιγμής έχει φέρει καλά αποτελέσματα γιατί έχει παίξει με άσχετες ομάδες. Στα δύσκολα μάτς μετράει 2 ήττες και μια ισοπαλία. Θεωρώ οτι ο Ντι Νατάλε και η παρέα του ξέρουν τί να κάνουν και σήμερα...

402. Σερβέτ-Γιούνγκ Μπόις   2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για σήμερα αυτό το καλοπληρωμένο διπλό! Προσέξτε με. 4 αγωνιστικές πρίν το τέλος η Γιούνγκ Μπόις καίγεται κυριολεκτικά για τη νίκη για να βγεί Ευρώπη. Η Σερβέτ είναι αδιάφορη! Η Γιούνγκ Μπόις μετά, στα 3 τελευταία παιχνίδια εχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς παει σε Βασιλεία, υποδέχεται τη Σιόν που κονταροχτυπιούνται για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και τέλος πάει στην πάντα επικύνδυνη Τούν! Επομένως αν δεν κερδίσει σήμερα μια αδιάφορη και μετριότατη Σερβέτ, αντίο Ευρώπη και αντίο λεφτά! Επιπλέον, η Γιούνγκ Μπόις εκτός έδρας έχει μέχρι στιγμής 4 νίκες και δύο ισοπαλίες όντας αήττητη!!! Απο την άλλη, απο την έδρα της Σερβέτ έχουν περάσει σχεδόν όλοι! Μόνο την τελευταία Λωζάννη κέρδισε αρχικά και την προηγούμενη αγωνιστική την αδιάφορη Ξαμάξ! Θέλετε να σας πώ πώς μπήκε το νικητήριο γκόλ για τη Σερβέτ που είδα? Μα την Παναγία, πάει να διώξει ο αμυντικός της Ξαμάξ στο ύψος της μεγαλης περιοχής, χτυπάει η μπάλα στο στήθος του αντίπαλου επιθετικού, κρεμάει τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα!! Όλα αυτά τα γεγονότα ΣΥΝ οτι η Γιούνγκ Μπόις έχει το προσωνύμιο «οι πλούσιοι» στην Ελβετία που σημαίνει οτι ο πρόεδρος έχει λεφτά και μπορεί και να «αγοράσει» το παιχνίδι προκειμένου η ομάδα να ξαναβγεί στην Ευρώπη, με οδηγούν με κλειστά μάτια σε ένα διπλό, στο οποίο θα έπεφτε έτσι κι αλλιώς το μάτι μου ανεξαρτήτως όσων προανέφερα...!

422. Σέρκλ Μπρίζ-Άντερλεχτ  2.  Το αγαπημένο μου τρένο φέτος λέγεται Άντερλεχτ και δεν σκοπεύω να το εγκαταλείψω σήμερα που η απόδοση του είναι τόσο καλή! Με την προϊστορια υπέρ μου (5 διπλά σε 7 αναμετρήσεις!) και τη Σέρκλ Μπρίζ εντός έδρας να μη μπορεί να λυγίσει τις πλέον αδύναμες Λίρς και Σίντ Τρούιτεν δεν μπορώ να πάω πάσο! Εξάλλου η Άντερλεχτ στα πιο δύσκολα παιχνίδια εμφανίζεται πιο δυνατή για να αποδείξει την ανωτερότητα της στο Βέλγιο! Τη Στανταρ Λιέγης πχ πρίν μερικές αγωνιστικές την κέρδισε με 5-0 κάνοντας επίδειξη ισχύος! Ενώ και στη Γκένκ και στη Γάνδη που έχουν μεγαλύτερα ονόματα, πήγε και πήρε διπλά! Γιατί να μην το κάνει και σημερα?
 
428. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ   1.  Φτού και σκόρδα να μη το ματιάσω το παιχνίδι, αλλά αυτός ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός κόντρα σε μια ΑΕΚ τουλάχιστον μιας ταχύτητας παρακάτω, δεν είναι για 1,70 απόδοση, αλλά για 1,50. Το ξέρω οτι δεν ακούγεται ωραίο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, και όταν περιμένεις να δείς 1,55 στον άσο και βλέπεις 1,70, τα μάτια σου γυρίζουν όπως στα καρτούν και βλέπουν δολλάρια!

447. Κάνσας-Χιούστον   1.  Εδώ πλέον μιλάμε για πραγματικές στοιχηματικές ευκαιρίες! Σήμερα διεξάγονται οι δύο μεγάλοι τελικοί των Play Off για να προκύψουν οι δύο καλύτερες ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στον τελικό των τελικών! Πρόκειται για νοκ άουτ ΜΟΝΟ παιχνίδι της Ανατολικής περιφέρειας και μόνο ένας θα επιζήσει! Έχω δηλώσει εδώ και αρκετούς μήνες θαυμαστής του Κάνσας το οποίο και παρακολουθώ τακτικά και έχω προειδοποιήσει ούκ ολίγες φορές οτι αυτή η ομάδα είναι ικανή να φτάσει στο μεγάλο τελικό! Ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι και τα πάντα μπορεί να συμβούν! Το Κάνσας όμως θεωρείται φαβορί της αναμέτρησης (1,85 απόδοση!) και είναι πιο ΟΜΑΔΑ απο το Χιούστον που έφτασε ώς εδώ έχοντας αποκλείσει όλους τους πεθαμένους! Μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια των Play Off απονέμεται δικαιοσύνη και το ίδιο περιμένω να γίνει και σήμερα! καλή επιτυχία στην ομαδάρα μου!

448. Λός Άντζελες-Σόλτ Λέικ   1.  Τα ίδια ισχύουν και για αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι ο τελικός της Δυτικής περιφέρειας! Βέβαια εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα! Το Λός Άντζελες δεν είναι το φαβορί μόνο σήμερα για να προκριθεί, αλλά και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Η ομάδα έχει ρίξει χρήμα και έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα απο Αμερικανούς παίκτες αλλά και τους πάντα ποιοτικούς Μπέκαμ, Ρόμπι Κίν και Ντόνοβαν που είναι το Α και το Ω της ομάδας! Στα σύν του άσου και η κακή άμυνα του Σόλτ Λέϊκ που λίγο έλειψε να στερήσει απο τη Ρεάλ της Αμερικής την πρόκριση σε αυτόν τον τελικό προχθές, όταν και δέχτηκε 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά! Φυσικά, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παράγοντας και η έδρα καθώς φέτος οι τελικοί των Play Off διεξάγονται στο Λός Άντζελες!!

Ποντάρισμα: 100 €
Απόδοση: 25,02

Ρίχνω και ακόμη ένα ποντάρισμα με 100€ βγάζοντας έξω την Ουντινέζε η οποία δεν θέλω αν στραβώσει να χάσω το δελτίο μου απο νωρίς και τώρα πάμε να σας δείξω και τί άλλο σκοπεύω να παίξω!

405. Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ  2.  (1,85)
406. Ξάνθη-Κέρκυρα   1.  (1,70)
416. Σοσό-Λυών  OVER.  (1,75)
423. Οντένσε-Μπρόντμπι   2.  (3,00)
438. Σταντάρ Λιέγης-Κλάμπ Μπρίζ   2  (2,60)
435. Σάντος-Βάσκο ντα Γκάμα   1   (2,25)

Ποντάρισμα: 52,80 € σε ένα δελτίο με σύστημα 4-5-6 και πολλαπλασιαστή  8.


Ελπίζω ολόψυχα αυτή τη φορά το διάβασμα να ήταν καλύτερο και να σας κατεύθυνα προς το σωστό δρόμο! Απο κεί και πέρα είστε ελεύθεροι να κλέψετε τις ιδέες μου, να πάρετε ότι συμφωνείτε, να πετάξετε στα σκουπίδια οτιδήποτε με το οποίο διαφωνείτε και να φτίαξετε τα δικά σας δελτία! Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι είναι μια απο τις λίγες Κυριακές που το πρόγραμμα είναι καλύτερο απο το αντίστοιχο του Σαββάτου της προηγούμενης και δεν πρέπει να το αφήσουμε να πάει στράφι! Συγκεντρωθείτε και τινάξτε τη μπάνκα στον αέρα!

Υ.Γ. Θα προτιμούσα όταν παίζετε κάποιο απο τα παιχνίδια μου να μην το αλλοιώνετε καθόλου! Για παράδειγμα το Χ2 στο παιχνίδι της Γιούνγκ Μπόις δεν έχει νόημα κατα τη γνώμη μου καθώς οι φιλοξενούμενοι θέλουν αποκλειστικά τη νίκη! Όπως επίσης και ο άσος του Παναθηναϊκού ο οποίος οφείλει να πάει στο Καραϊσκάκη με δύο βαθμούς μπροστά απο τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική! 

Y.Γ. 2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σήμερα είναι η τελευταία φορά που οι αποδόσεις αναγράφονται σύμφωνα με τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ.  Απο δώ και στο εξής όλες οι αποδόσεις θα είναι αποδόσεις της BWIN της μεγαλύτερης στοιχηματικής εταιρίας στο διαδίκτυο. Σε αυτή την απόφαση κατέληξα κοιτάζοντας τη συνολική αξία του δεύτερου δελτίου μου κυρίως, σε σχέση με αυτή που μου βγάζει ο ΟΠΑΠ. Αυτή είναι: 150,51 έναντι 52,80!!! Το διανοείστε???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου