Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

4 ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ!


Τί έγινε ρε? Με μουτζώσατε? Τί είναι αυτά ρε? Ολόκληρη Άρσεναλ δε μπορεί να κερδίσει εντός έδρας τη Μαρσέιγ; Έλα Χριστέ και Παναγία! Μετά την Ίντερ διαγράφω και την ομάδα Άρσεναλ τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Ε δε γίνεται να τη θεωρούμε στάνταρ και να μας κάνει τέτοιες γκέλες! Να την χάναμε με απόδοση 2,00 πάει στο διάολο. Αλλά στο 1,55? Α παρεπιμπτόντως, τί σας έχω πεί για τα 1,55 του ΟΠΑΠ οτι σπάνε? Φάτε τα πάλι και πρώτος απ όλους τα τρώω εγώ! Αφού πώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΠΟΕΛ πάμε να δούμε πώς θα ψάξουμε και σήμερα το ταμείο...


131. Άγιαξ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ  2-3 γκόλ.  Ο Άγιαξ είναι το φαβορί και λογικά θα κερδίσει. Με μια ομάδα ανάλογης δυναμικότητας στην Ολλανδία θα μιλάγαμε για άνετη επικράτηση του Αίαντα και ένα σκόρ με 4-2 δε θα ήταν παράλογο. Η Ντιναμό όμως είναι μια ομάδα που παίζει ΠΑΡΑ πολύ κλειστά στην άμυνα της.(έχασε μόλις με 0-1 απο τη Ρεάλ) Ίσως έχουν τη λογική οι Κροάτες οτι όσο το σκόρ κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν για να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 2-0 έχασε η Ντιναμό και στη Λυών και κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει ΛΟΓΙΚΑ και σήμερα... 1,90 πολύ καλύτερο απο το 1,40 του άσου.

132. Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Σίτυ   2.  Είναι σα να τρέχουν η Φεράρι με ένα Φόρντ ας πούμε και μάλιστα το Φόρντ να μην έχει ρεζέρβα για να αλλάξει στα πίτς. Γιατί αν υπήρχε μια ελπίδα το κίτρινο υποβρύχιο να κοντράρει αυτή τη Μάντσεστερ Σίτυ, τώρα που το επιθετικό της όπλο Νιλμάρ είναι τραυματίας, εξανεμίστηκε κι αυτή. Το 1,50 δεν είναι κακό όταν μιλάμε για μια ομάδα που όλοι της οι παίκτες μπορούνε και διψάνε για να βάλουν γκόλ!

134. Λυών-Ρεάλ Μαδρίτης   2-3 γκόλ. Θεωρώ πως η Ρεάλ δε θα έχει και τόσο εύκολο βράδυ σήμερα και πάνω απο 3 γκόλ δε θα καταφέρει να βάλει. (Εικάζω!) Απο την άλλη η Λυών θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει κάτι απο το μάτς και ξέρει πολύ καλά οτι θα πρέπει πρωτίστως να μη δεχθεί γρήγορα γκόλ και ξεφύγει το παιχνίδι. 1,90 πολύ καλύτερο απο το 1,50 του διπλού!

142. Κάνσας-Κολοράντο  UNDER. Επαναληπικός για τα προημιτελικά των Play off της Αμερικής. Στο πρώτο παιχνίδι το Κάνσας κέρδισε με 0-2 και τώρα βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος! Φυσικά και έχει ομαδάρα (Το έχω πεί κάπου στις 100 φορές φέτος πως πιστεύω πως θα πάει στον τελικό) αλλά το 1,65  σε μία ομάδα η οποία βολεύεται ακόμη και με ήττα με 1 γκόλ δεν αξίζει να το ποντάρουμε. Γιατί αν το παιχνίδι είναι στο 0-0 στο ημίχρονο, αυτή που θα μπεί μέσα ψάχνοντας περισσότερο το γκόλ θα είναι η Κολοράντο, ενώ το Κάνσας θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το σκόρ πρόκρισης που έχει αποκτήσει απο το πρώτο παιχνίδι! Πολλά under και απο τις δύο ομάδες γενικά, πόσο μάλλον σήμερα που υπάρχει μεγάλη σκοπιμότητα...1,70 η απόδοση.

Ποντάρισμα: 50€
Απόδοση: 9,20


* ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1:  Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός:  Νίκη Κάχα Λαμποράλ με 6 έως 10 πόντους

(Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα αλλά δεν είναι ικανός να κερδίσει καμία απο τις μεγάλες ομάδες της Ισπανίας ακόμη εκτός έδρας. Στη Μπιλμπάο που πήγε την πρώτη αγωνιστική έχασε πολύ χαλαρά με 15 πόντους διαφορά  και λογικά σήμερα θα ξαναχάσει. Οι παίκτες του Ντούντα όμως θα πρέπει να βάλουν στο μυαλό τους οτι στον όμιλο θα παίξουν μεγάλο ρόλο και οι πόντοι στις ισοβαθμίες, γι αυτό ακόμη μια ήττα με πάνω απο 10 πόντους για τους ερυθρόλευκους θα τους φέρει ακόμη πιο μακριά απο τις πρώτες 2 θέσεις...)
Ποντάρισμα: 30€
Απόδοση: 4,00


*ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2:  Λυών-Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος σκόρερ αναμέτρησης: Κριστιάνο Ρονάλντο
(Ο Ρονάλντο έχει εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λίγκ γενικά και ειδικά στη Γαλλία έχει μια έφεση στο σκοράρισμα κυρίως απο εκτελέσεις φάουλ. κάπως έτσι φαντάζομαι πως θα ανοίξει και το σκόρ στο αποψινό μάτς...)
Ποντάρισμα: 30€
Απόδοση: 4,00


Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου