Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


Τσάμπιονς Λίγκ σήμερα στο πρόγραμμα και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να πληρωθούμε. Πρότελευταία αγωνιστική σήμερα και αύριο και κρίνονται πολλά όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ίσως και να μιλάμε για την τελευταία ενδιαφέρουσα αγωνιστική των ομίλων αφού συνήθως τα τελευταία παιχνίδια των ομάδων είναι ψιλοαδιάφορα. Εκτός όμως απο την Ευρώπη έχουμε και αγωνιστική στην Αγγλία απο την οποία μπορούμε επίσης να αντλήσουμε κανα δύο καλά σημεία! Πάμε να τα δούμε?


Το κουπόνι μου στο διαδίκτυο (Αποδόσεις Bwin):
Μπάγιερν-Βιγιαρεάλ   1 ημίχρονο/ 1 τελικό  (1.53)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ  NO GOAL  (1,48)
Λυών-Άγιαξ    1   (1,70)
Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτυ   GOAL  (1,67)
Ποντάρισμα: 100 €              Απόδοση: 6,47




Το κουπόνι μου στον ΟΠΑΠ:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα   1 (1,40)
Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτυ   Χ   (3,25)
Τραμπζονσπόρ-Ίντερ   2   (2,20)
Ρέξαμ-Κέμπριτζ   1   (1,85)
Σάουθεντ-Πρέστον   1   (2,10)
Τζίλιγχαμ-Μπόρνμουθ   1   (2,35)
Ποντάρισμα: 20 €              Απόδοση: 91,38


Το παιχνίδι της ημέρας:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λίλ   1  (2,05)  Η ΤΣΣΚΑ παίζει την πρόκριση της καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει να πάει στην Ίντερ και ουσιαστικά να παίξει το πιο δύσκολο παιχνίδι της στον όμιλο τη στιγμή που η Λίλ θα υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ. Έτσι οι Ρώσοι οφείλουν να κερδίσουν σήμερα και να κλειδώσουν την πρόκριση, πηγαίνοντας μετά στο Μιλάνο για...«καφέ»! Η ανικανότητα της Λίλ σε συνδυασμό με την καταπληκτική επίθεση της ΤΣΣΚΑ και το πολικό ψύχος που οι Ρώσοι έχουν συνηθίσει με στέλνουν «αδιάβαστο» να πάω να ποντάρω στον άσο και να διπλασιάσσω  τα λεφτά μου!
Ποντάρισμα: 80€     Απόδοση: 2,05


Κοιτάζοντας το δελτίο του ΟΠΑΠ ξενερώνω που δεν μου δίνει ακριβές γκόλ στο Μπάγιερν-Βιγιαρεάλ γιατί το 4-6 είναι το πλέον σίγουρο σημείο! Επίσης πιστεύω πολύ στο τελικό 1-1 του αγώνα Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτυ και οτι ο Άγιαξ δεν έχει τα φόντα για να αποκλείσει τη Λυών σε αυτόν τον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου