Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Olympiakos-Panathinaikos. Let(o) the green win!


Η μέρα της κρίσης έφτασε επιτέλους! Οι αιώνιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος για μια νίκη γοήτρου. Οι κόκκινοι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς μισή ομάδα (θα απουσιάσει ο Ιμπαγάσα) ενώ οι πράσινοι πάνε ίσως πιο έτοιμοι απο ποτέ. Πέρυσι λόγω απόδοσης και φόρμας πόνταρα στο διπλό παρόλο που ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο +7 απο τους πράσινους, αλλά το διαιτητικό τρίο μου στέρησε το ταμείο. Φέτος που ο Παναθηναϊκός πάλι είναι πιο φορμαρισμένος και πάλι η απόδοση του βρίσκεται στο 3,50 (όπως ακριβώς και πέρυσι. Τυχαίο? δε νομίζω.) και βρίσκεται και 2 βαθμούς μπροστά απο τον αντίπαλο του δεν οφείλω να τον ξαναποντάρω?
Μόνο του λοιπόν θα το βρείτε αυτό το διπλό σε ένα κουπόνι και με κάλυψη στο Χ σε ένα άλλο με τα «σιγουράκια μου». Για δείτε τις προτάσεις μου.


ΚΟΥΠΟΝΙ 1
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός   2   
Ποντάρισμα: 200€

ΚΟΥΠΟΝΙ 2
Βασιλεία-Γιούνγκ Μπόις   1
Κόρδοβα-Αλκορκόρν    1
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός   Χ2 πληρωμένη διπλή
Ποντάρισμα: 2 κουπόνια απο 100 €

ΚΟΥΠΟΝΙ 3
Βόλφσμπουργκ-Αννόβερο   2
Μπρέντφορντ-Τσάρλτον   2
Νόρθαμπτον-Σρίουσμπερι   2
Φιορεντίνα-Μίλαν   2
Ποντάρισμα: 50 €

ΚΟΥΠΟΝΙ  4
Πρέστον-Ρότσντεϊλ   1
Χάντερσφιλντ-Νότς Κάουντι   OVER
Ντάγκεναμ και Ρέντ-Σάουθεντ   2
Τορκί-Πλίμουθ   1
Ποντάρισμα: 50€

Πρίν αρχίσει ο καθένας τα οπαδικά του να τον ενημερώσω οτι έχει μπεί σε έναν ιστότοπο που αφορά το στοίχημα και προσφέρει λίγα λεπτά ξεγνασιάς την ημέρα σε όλους ανεξαιρέτως. Τυχαίνει να είμαι Παναθηναϊκός, όμως και Παναθηναϊκός να μην ήμουν, δεν ξέρω αν θα έπαιζα το παιχνίδι διπλό, σίγουρα όμως θα γελούσα με τη γελοία απόδοση του διπλού! Απ τη στιγμή μάλιστα που δεν θα αγωνιστεί και ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, χάρη στον οποίο και δημιουργούνται οι περισσότερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού για γκόλ, νομίζω πως απο στοιχηματικής άποψης το παιχνίδι γέρνει καθαρά προς το διπλό, αρκεί βέβαια να μη συμβούν τίποτα περυσινά.

Εύχομαι σε όλους να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να σκεφτούν οτι δεν πρόκειται απλά και μόνο για ένα ντέρμπι, αλλά για ένα Classico όπως είπε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου καθώς αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες μιας χώρας.

Στο κουπόνι 1 θα συναντήσετε την λογική μου. Στο κουπόνι 2 θα συναντήσετε ότι πιο πιθανό βρήκα για σήμερα. Στο κουπόνι 3 θα βρείτε μεγάλες αποδόσεις αλλά στηριζόμενες πάντα σε φαβορί. Τέλος στο 4ο κουπόνι μου θα βρείτε μερικές μέτριες αποδόσεις βγαλμένες αποκλειστικά και μόνο απο την Αγγλία, μερικά πρωταθλήματα που όλοι οι παίκτες του στοιχήματος λατρεύουν!

Πάρτε ιδέες, ανακατέψτε τις προτάσεις μου, κοντράρετε τις, γενικώς κάντε ότι σας γουστάρει και παίξτε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ στοίχημα! Αλλά μην ξεχνάτε οτι το στοίχημα είναι απλώς ένα παιχνίδι... όπως άλλωστε και το ποδόσφαιρο!

1 σχόλιο: