Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

I am back for Europa League!


Μετά απο ένα άσχημο Σαββατοκύριακο πρέπει να ρεφάρουμε παίζοντας στο Europa League, ότι πιο σιγουρο υπάρχει...

146. Σταντάρ Λιέγης-Αννόβερο   Χ   Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς έκαστη. Η ισοπαλία είναι κάτι περισσότερο απο επιθυμητή και απο τις δύο πλευρές και πέρα του οτι οι ομάδες είναι ισοδύναμες, δεν έχουν λόγο να λυσσάξουν για τη νίκη...

147. ΠΑΟΚ-Τότεναμ  1   20 λεπτά σοβαρά να παίξει η Τότεναμ θα βαλει 3 γκόλ στον ΠΑΟΚ. Το βαθμολογικό κίνητρο των Αγγλων σε συνδυασμό με την απουσία του Βιεϊρίνια δεν αφήνουν περιθώρια στο δικέφαλο να κάνει τη ζημιά εκεί μέσα και ο άσος μοιάζει με μικρό δώρο..

149. Λοκομοτίβ-Στούρμ Γκρατς  OVER   Δώρο το over ανάμεσα σε μια ομαδα που σκοράρει κατα ριπάς και μια ομάδα που παίζει ΠΑΝΤΑ ανοιχτά! 1-2 και 3-1 τα εντος της Λοκομοτίβ στον όμιλο με Αντερλεχτ και ΑΕΚ.


158. Σάλτσμπουργκ-Παρί Σ.Ζ   OVER   Όλα για όλα τα παίζει η Σάλτσμπουργκ και μάλιστα επειδή έχασε με 3-1 στη Γαλλία θα ψάξει όσο περισσότερα γκόλ γίνεται, ενώ και οι Παριζιάνοι θα βρούν τους χώρους να σκοράρουν.

160. Στόουκ-Ντιναμό Κιέβου  1   Εγώ θα ρισκάρω με τον άσο στο 2,15 αν και η Στόουκ περνάει και με ισοπαλία. Όσοι θέλουν να το σιγουρέψουν ας πάνε στο 1,29 του 1Χ. Για μένα πάντως διπλό δε χωράει.

Ποντάρισμα: 50€ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου