Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Όταν έχει πανσέληνο δεν πάς για ψάρεμα...



Μια τραγική εβδομάδα μόλις ξεκίνησε απο πλευράς στοιχήματος και πρέπει τα κουκιά μας να είναι όσο το δυνατόν πιο μετρημένα γίνεται! Αδιάφορο είναι όλο το πρόγραμμα με μια μικρή εξαίρεση την Παρασκευή οπου διεξάγονται μερικά ενδιαφέροντα και κρίσιμα μάτς εθνικών ομάδων! Φυσικά αυτές τις μέρες προσωπικά μπορεί να μην ακουμπήσω και τίποτα, οφείλω όμως να ρίξω μερικές ιδέες για όλους τους επισκέπτες. Να σας υπενθυμίσω φυσικά οτι πλέον όλοι οι προτεινόμενοι αγώνες μου αφορούν πονταρίσματα στο διαδίκτυο με τις αντίστοιχες τους αποδόσεις και σχόλια του στύλ: «Αυτό το παιχνίδι δεν παίζεται μονό» ή « αυτό το σύστημα δεν δέχεται δυάδες» απλά θα περνάνε απαρατήρητα.

Για προτάσεις της Τρίτης διαβάστε περισσότερα ενώ για τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Παρασκευή δε νομίζω να βγάλω κάτι.


Τα παιχνίδια της Αγγλίας είναι κυπέλλου επομένως όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν μπορώ να ξέρω ποιός προπονητής θα παίξει με τα πρώτα, ποιός με τα δεύτερα και ποιός με τα τρίτα σε αυτά τα μάτς και η προσέγγιση μου γίνεται αποκλειστικά και μόνο απο την πορεία των ομάδων στο πρωτάθλημα τους.

Όλνταμ-Κρού   1  Η Κρού παραπέει ενώ η Όλνταμ το χει εύκολο το γκόλ.


Ρότσντέιλ-Πρέστον   2    Η Ρότσντεϊλ είναι τραγική ενώ η Πρέστον πρίν λίγο καιρό φιγούραρε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αν παίξει με βασικούς, θα την πάρει άνετα.

Όξφορντ-Σάουθεντ   GOAL   Μεγάλη κοντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες που άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς απο το προηγούμενο μάτς πρωταθλήματος που παίξανε μαζί στην έδρα της Σάουθεντ. Το πάθος θα ξεχειλίζει και οι δύο ομάδες θεωρώ πως θα φτάσουν στην επίτευξη ενός τουλάχιστον γκόλ.

Έλγκιν-Μόντροουζ   OVER   Δεν ξέρω τί ρόλο βαράει η Έλγκιν, η Μόντρόουζ πάντως έχει σε 10 αγώνες 8 OVER με τα 7 τελευταία να είναι συνεχόμενα! Για το πρωτάθλημα που είχαν ξαναπαίξει στις αρχές η Μόντροουζ είχε κερδίσει με 3-0. Πάλι over. Οπότε θα το ποντάρω και σήμερα..

Ρίχνω κι ένα 30άρι € απο τη μπάνκα μου για μη λέτε οτι παίζω αέρα πατέρα  και περιμένω αν θα βγάλω κανένα ψάρι με τέτοια πανσέληνο!!!


Υ.Γ. Με Βραζιλία Β' και Ιτουιουτάμπες δεν μπλέκω για κανένα λόγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου