Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!


Η ώρα είναι 6:05 το πρωί. Τα βλέπω όλα μάυρα....
Χθές έκατσα με τα φιλαράκια μου να απολάυσω τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ ήρεμα και ωραία πιάνοντας το GOAL που είχα παίξει και σας είχα προτείνει απο πολύ νωρίς. Έπειτα κατα τις 12 τα μεσάνυχτα έκατσα να δώ τη Μποταφόγκο με το Μαρσέλο Μάττος στη σύνθεσή της να κερδίζει με 1-0 και να προχωράει η πρόταση μου και το δελτίο μου με 2 στα 2. Τί έμενε? Ο άσος της Σόλτ Λέικ που υποδέχονταν το Σιάτλ...



0-0 στο ημίχρονο. Στατιστικά? 8-3 τα κόρνερ, 63-37 η κατοχή, 4-0 τα οφσάιντ κλπ κλπ. Ξεκινάει το δέυτερο ημίχρονο. Σούτ για τη Σόλτ Λέικ, το βγάζει σε κόρνερ ο καράφλας τερματοφύλακας του Σιάτλ που κοντεύει τα 50 (42 για την ακρίβεια!)... Στο 55' γίνεται σέντρα για τη Σόλτ Λέικ, πιάνει ο επιθετικός την κεφαλιά και ο κωλοκαράφλας (να μην του ξανασηκωθεί) ακουμπάει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι... 3 λεπτά αργότερα κερδίζει κόρνερ η ομάδα που θέλω να βάλει γκόλ και να πάω ταμείο με 300€ κέρδος... Σύγχυση στη μεγάλη περιοχή, ενστικτώδης επέμβαση απο τον καράφλα και στην επαναφορά ένας μαλάκας τη στέλνει στα πουλιά απο το ύψος της μικρής περιοχής. Γίνεται το ελεύθερο απο τον καράφλα, και η μπάλα κυλάει προς τον τελευταίο αμυντικό της Σόλτ Λέικ. Λόγω βροχής όμως κάπου κάνει γκέλ, γλυστράει και πετάγεται ένας επιθετικός και την παίρνει έτοιμος να βγεί τετ α τετ. Ο τελευταίος αμυντικός φυσικά τον τραβάει, κάνει φάουλ και παίρνει κόκκινη κάρτα στο 60'. Κάπου εκεί τελειώνει και το παιχνίδι. Το Σιάτλ σκοράρει δίς για να μειώσει μετά η «Μπαρτσελόνα» της Αμερικής στο 90' σε 2-1... Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη και στην οθόνη μου πλέον αναγράφεται αυτό: «REAL SALT LAKE: LAST TIME HOME LOST: 2009 FROM KANSAS»... Κάπου εκεί καταλαβαίνετε όλοι τί έγινε στο σπίτι. Ο Χριστός και η Παναγία ακόμα στο σαλόνι μου είναι. Μα έπρεπε να το παίξω εγώ για να χάσει? Χάνει μία φορά κάθε τρία χρόνια στην έδρα της και έτυχε να είναι σήμερα αυτή η φορά??? Τί να πώ???

Πάμε στα της Κυριακής εν βρασμώ ψυχής.


-Πρώτο παιχνίδι ΠΑΛΕΡΜΟ-ΙΝΤΕΡ  2 για τον τελικό κυπέλου Ιταλίας. 1,65 στον ΟΠΑΠ, 1,75 στο εξωτερικό.

-Δεύτερο παιχνίδι ΤΑΡΑΓΟΝΑ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ  1. Η Ταραγόνα παίζει για να σωθεί στην κατηγορία με την Αλμπαθέτε που έχει ήδη υποβιβαστεί και γενικότερα σέρνεται. Αν πάρει αυτό το παιχνίδι εντός έδρας κόντρα σε έναν άχρηστο και αδιάφορο αντίπαλο, κατά πάσα πιθανότητα θα σωθεί. 1,30 απόδοση αλλά ΣΤΑΝΤΑΡ.

-Τρίτο παιχνίδι Λοριάν-Οσέρ   GOAL. Η Οσέρ πηγαίνει στη Λοριάν για να πάρει αποτέλεσμα και να μην μπεί σε περιπέτειες υποβιβασμού σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική του Σαμπιονά. Αυτό σημαίνει οτι θα ανοιχτεί και η Λοριάν φέτος διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα και γενικότερα καλή επίθεση και στην έδρα της θα θέλει ακόμη κι αν δώσει το παιχνίδι να σκοράρει τουλάχιστον μια τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της... Η απόδοση είναι 1,55. Η Λοριάν έχει σκοράρει στα 13 απο τα 18 παιχνίδια στην έδρα της φέτος. Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων τη Λυών με 2-0 και τη Μπορντό με 5-1! Ακόμη, είναι έβδομη στη βαθμολογία και με τις 6 απο πάνω της (Λίλ-Μαρσέιγ-Λυών-Παρί-Ρέν-Σοσό) σκόραρε στο γήπεδό της φέτος. Δεν θα σκοράρει με την Οσέρ που παραλίγο να πέσει κατηγορία? Επίσης η Οσέρ που νίκησε 4-0 τη Λυών πρίν 2 αγωνιστικές, δεν είναι ικανή να βάλει ένα γκόλ στη Λοριάν τη στιγμή που καίγεται για βαθμούς για να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό? Αν δεν έρθει αυτό να αλλάξουμε άθλημα...

-Τέταρτο παιχνίδι Μπόκα Τζούνιορς-Νιούελς Όλντ Μπόις   1.  Η Μπόκα υποδέχεται την τελευταία της κατηγορίας. Κέρδισε με 2-0 τη Ρίβερ Πλέιτ πρόσφατα και 2-1 την Εστουντιάντες λιγο παλιότερα. Δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα που έχει 7 ήττες στα 8 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος? Ήμαρτον. 1,50? Μια χαρά.

-Τελευταίο παιχνίδι που κλείνει η πρόταση μου είναι το Βιγιαρεάλ Β'-Ουέλβα  1. Μπορεί η ομάδα του Βιγιαρεάλ να έχει κάνει μόλις 2 νίκες στα τελευταια 16 παιχνίδια της, τώρα όμως πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την αδιάφορη Ουέλβα στην έδρα της. Κι αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική θα πάει να παίξει μέσα στην πρώτη Μπέτις που θα έχει φιέστα ανόδου και θα χάσει πανηγυρικά! Με νίκη λοιπόν σήμερα παραμένει στην κατηγορία κατα 99.9 τις εκατό. 1,45 το έριξε ο ΟΠΑΠ αλλά τί να κάνω? Αυτή η Σόλτ Λέικ με τρέλανε και θέλω να πάω ταμείο σίγουρα ακόμη κι αν είναι να παίξω τα 1,10 απόδοση! Και με συγχωρείτε και γενικότερα για τις χαμηλές αποδόσεις σήμερα αλλά δεν είμαι καλά.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 100 €
AΠΟΔΟΣΗ: 7,23
Πιθανό κέρδος: 723 €!!!


Άν ψάχνετε για κάτι υψηλότερο σε τιμές έχουμε κι απ αυτά. 
Μονακό-Λυών   1
Μπαρτσελόνα Β'-Σαλαμάνκα   2
Καέν-Μαρσέιγ   1
Άρλ-Σοσό   2
Ράντερς-Έσμπιεργκ   1
Σιόν-Ξαμάξ   1
Ποντάρισμα: 20€ σε σύστημα 4-5-6.

Αυτάάά που λέτεεεε...


Πάρτε εδώ άτομο που μου στέρησε χθές το ταμείο! Ο Βέγγος της Αμερικής να πούμε!
Αι στο δίαολο γύφτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου