Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΣΤΟΝ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ...


...αν σηκώσει και αυτήν την κούπα μόνος του!!! Ε δεν πάει άλλο! Τί άλλο να κάτσει να κάνει ο μαέστρος του Παναθηναϊκού μετά απο τόσες επιτυχίες? Έχει πάθει υπερκούποση το παιδί και το πιο πιθανό είναι μετά και το 6ο Ευρωπαϊκό του «Αυτοκράτορα» να αναζητήσει και την πρόκληση του ΝΒΑ πρίν αποσυρθεί. Πέρα απ την πλάκα σήμερα στο γήπεδο θα υπάρχουν σκάουτερ απο πολλές ομάδες του ΝΒΑ και απ ότι διάβασα οι Σέλτικς έχουν στείλει και τον δικό τους! Εσείς ποιόν λέτε να ξεχωρίσουν? Τον Καϊμακόγλου ή τον Μπλού της Μακάμπι?!
     Η ημέρα στοιχηματικά είναι τρομερή απο ποδοσφαιρικής άποψης, όμως ο μεγάλος τελικός του Final Four είναι αυτός που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων απόψε...


Οι Παναθηναϊκοί ας μην πετάνε στα σύννεφα και ας κρατήσουν τα πανηγύρια για μετά τη λήξη του αγώνα καλύτερα. Εξάλλου ρε παιδιά ο τελικός είναι νωρίς φέτος! Θα έχετε άπλετο χρόνο να πανηγυρίσετε! Καθαρά στοιχηματικά τώρα το 1,65 απόδοση που δίνουν στον Παναθηναϊκό (όχι μόνο ο ΟΠΑΠ αλλά και έξω) το βρίσκω απαράδεκτο! Εκτός κι αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε. Ας το έβαζαν ρε παιδί μου 1,90 και ας το έριχναν μετα στο 1,70. Ναι αυτό το δέχομαι. Αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά! Η Μακάμπι δεν είναι της πλάκας και ο Παναθηναϊκός έδειξε προχθές οτι δεν είναι και σε σούπερ κατάσταση. Σύμφωνοι οτι ο Νίκολας και ο Διαμαντίδης δεν πρόκειται να ξαναμείνουν τόσο χαμηλά στο σκόρ, όμως όπως και να το κάνουμε είναι ένας τελικός και φαβοριλίκια δεν περνάνε εδώ. Γι αυτό λοιπόν είτε πάς και παίζεις οτι θα το πάρει η Μακάμπι, η μαντεύεις τη διαφορά νίκης του Παναθηναϊκού! γιατί το 1,65 σε τελικό δεν υπάρχει... 1,65 δεν θα δίνουν στη Μπαρτσελόνα να πάρει το Τσάμπιονς Λίγκ με τη Μάντσεστερ ρε παιδιά! Πλάκα κάνουμε τώρα?

Πάμε τώρα και στα δικά μας και στη μιζέρια μας...

Ρε γαμώ τον αντιθεό μου για ομάδα ρε Μπέρμιγχαμ παίζεις παιχνίδι με τη Νιούκαστλ αναζητώντας ένα βαθμό που θα σε απομακρύνει απο τον υποβιβασμό λίγο και πάς και μου παίρνεις κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίωρο? Ήμαρτον ρε @#%&* μου! Πάρε εκει πέρα το Χ να με πληρώσεις ταμειάρα! 15 Χ έχεις φέρει φέτος! Άλλο ένα σε χάλαγε δηλαδή?

Άντε πολύ το συζητήσαμε πάμε στα γρήγορα να δούμε τα της Κυριακής:


Βασική πρόταση:
387. Ράντερς-Χόρσενς   1   
390. Κάλιαρι-Τσεζένα   2
395. Στόουκ-Άρσεναλ   2
438. Ακαδέμικα-Μπράγκα   2
Ποντάρισμα: 50 €

2η Πρόταση:
402. Βέροια-Δόξα Δράμας   2
411. Μάντσεστερ-Τσέλσι   2
433. ΑΕΚ-Ολ.Βόλου    2
436. Λυών-Μαρσέιγ   2
Ποντάρισμα: 20 € σε σύστημα 3-4


Αυτά απο το ποδοσφαιράκι...

Επανέρχομαι στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και του εύχομαι να γυρίσει με την κούπα στην Ελλάδα! 
Και στην ανάγκη... «Αγόρι μου» πάρτο μόνος σου................................!!!

Καλημέρα!

1 σχόλιο: