Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το σηκώνει η ΣΤΑΝΤΑΡ και μας πληρώνει!


Κακό έως αδιάφορο είναι το σημερινό κουπόνι με μόνο πέντε παιχνίδια μέσα σήμερα. Εάν δεν είδατε κάποιο όνειρο με συγκεκριμένες ομάδες για να παίξετε, καλά κάνατε και ζητήσατε τη συμβουλή μου! Πάσο όσοι μπορείτε να κρατηθείτε, Κίνο και κυνοδομίες όσοι δεν μπορείτε! Αλλιώς...

101. Γκένκ-Σταντάρ Λιέγης   4-6 γκόλ
103. Σίτυ-Στόουκ   1
104. Κάρντιφ-Ρέντινγκ   Χ
Απόδοση: 12,555
Ποντάρισμα:  20 €


Καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ για την επίσκεψη...


Θυμηθείτε οτι ήμουν ο μόνος που πρίν αρχίσουν τα πλέι οφ σας είχα πεί οτι κατα πάσα πιθανότητα η Σταντάρ Λιέγης θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα πάρει το πρωτάθλημα... Κι όλα αυτά γιατί διαπίστωσα θεαματική βελτίωση της ομάδας στο τέλος της σεζόν με απίστευτο σερί νικών! Έτσι λοιπόν σήμερα ακόμη και με ισοπαλία στέφεται πρωταθλήτρια Βελγίου! Αλλά μιλάμε για ένα μάτς ανοικτό σε όλα τα σκόρ οπου θα γίνει πραγματική σφαγή και ακόμη αναρωτιέμαι γιατί ο ΟΠΑΠ δεν το δίνει μονό το παιχνίδι!!! Είναι ο τελικός του πρωταθλήματος!

1 σχόλιο:

  1. re su eilhkrina twra...afou den se EMPNEEI to shmerino kouponi giati exeis anebasei protash?Se tetoies epoxes pou zoume akoma kai enan hli8io na ephreaseis tha EINAI KRIMA!Stoixhma me 15 protaseis pou anebazeis ka8e ligo kai ligaki sugnwmh alla gia mena den legetai etsi...MALAKIA legetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή