Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Καιρός να κάνει ξαστεριά!


Με το κεφάλι ψηλά και ευχάριστη διάθεση ξεπερνάω τα χαμένα και πάω στο πρακτορείο να σπρώξω ένα αξιοσέβαστο ποσό σε τρία διπλά που θα μου αλλάξουν τη ζωή! Ένα μεγάλο ταμείο είναι αυτό που λείπει απο το σάιτ μου εδώ και αρκετό καιρό και επειδή σήμερα έχω ένα καλό προαίσθημα λέω να ποντάρω αρκετά χρήματα αν και η μπάνκα μου βρίσκεται στο μείον... Ποιά είναι αυτά τα διπλά???


117. Ρέξαμ-Λούτον   2     Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι ανόδου. Η Λούτον ήταν πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και για αρκετό χρονικό διάστημα φλέρταρε ακόμη και με την απ ευθείας άνοδο. Οι πολλές λευκές ισοπαλίες όμως την έριξαν βαθμολογικά στην τρίτη θέση και τώρα αν θέλει να πάρει το δρόμο προς την άνοδο θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρέξαμ η οποία είναι σκέτο τρελοκομείο! Τη μία πήγαινε και έκανε διπλό μέσα στη Γουίμπλεντον και την άλλη έτρωγε 7 μέσα στην έδρα της απο την Γκέιτσχεντ! Πιστεύω οτι η δικαιοσύνη θα μιλήσει σήμερα σε αυτό το παιχνίδι παίρνοντας το προβάδισμα για την άνοδο μια ομάδα που είχε μεγαλύτερη διάρκεια...

120. Κοριτίμπα-Παλμέϊρας   2    Σε παιχνίδι για το Βραζιλιάνικο κύπελλο η Παλμέιρας αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία Κοριτίμπα και περιμένω να την κερδίσει εύκολα. Εξάλλου πέρυσι έδειξε οτι διαθέτει πολύ καλή ποιότητα σαν ομάδα. Θα της παραβγεί μια ομάδα 2ης κατηγορίας?

121. Σέρο Πορτένιο-Εστουντιάντες   2     Το παιχνίδι γίνεται για την πρόκριση στους 8 του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην έδρα της Εστουντιάντες οι δύο ομάδες είχαν φέρει ισοπαλία μια εβδομάδα πρίν με 0-0. Τώρα οι  «φοιτητές» καλούνται να πάρουν το διπλό και μαζί του την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού. Την Κυριακή μπορεί να έχασαν με 0-4 απο τη Βελέζ εντός, όμως ο προπονητής ξεκούρασε σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες για να τους έχει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς αφού το πρωτάθλημα το έχουν ήδη χαιρετήσει απο καιρό. Τη θεωρώ πιο έμπειρη ομάδα και πιστεύω μαζί με την πρόκριση της να με βοηθήσει κι εμένα να πληρωθώ!

Σε αυτά τα τρία μάτς λοιπόν ποντάρω 50 € απο τη μπάνκα μου.

Όσοι πιστοί... σπεύσατε να με ακολουθήσετε.

Αν με ρωτούσατε για το παιχνίδι της Πόρτο θα σας έλεγα ΟVER με κλειστά τα μάτια, αλλά δεν βρίσκω το κίνητρο για να ποντάρω σε αυτό το μάτς..


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΤΕ! (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου