Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!


Οκ οκ το μάθαμε το τροπάριο! Πάντα στο για ένα! Πάντα όμως! Δεν πειράζει. Όπως λέει και ο Λούκας στο ελληνικό τραγούδι που στείλαμε χθές στη Γιουροβίζιον, «το κεφάλι ψηλά»! Πάμε παρακάτω σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα της Τετάρτης να ψαρέψουμε καμιά καλή απόδοση.
Πατήστε στο «Διαβάστε περισσότερα» απο κάτω για να δείτε αναλυτικά τις προτάσεις μου.
Ευχαριστώ.


Πρόταση 1

Αρχικά να σας πώ οτι πιστεύω το Χ της Οσέρ με τη Λυών. Η Οσέρ παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία έχοντας βάσιμες ελπίδες για να την πετύχει αφού βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού. Μια ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες αν κάτσει αλλά και χωρίς να το «μιλήσουν» το ματσάκι πάλι για Χ θα πήγαινε. Ειδικά απο τη στιγμή που η Λυών δεν προλαβαίνει να πάρει το πρωτάθλημα, δεν απειλείται απο πίσω (καθώς η Παρί χθές δεν κατάφερε να νικήσει) και έχασε και το Σάββατο τον καλύτερο της παίκτη κατα τη γνώμη μου (Λισάντρο Λόπεζ) με τραυματισμό, μία ισοπαλία δεν θα της κακόπεφτε. Απο την άλλη η Οσέρ βολεύεται με το Χ γιατί απομακρύνεται κι άλλο απο τη Ligue 2. Εξάλλου με τη Λυών παίζει και αν δεν την κερδίσει δεν θα της πεί και κανένας τίποτα. Ειδικά με τέτοια χρονιά που διανύει.

Δεύτερο σημείο για σήμερα που σας δίνω είναι το διπλό της Σταντάρ Λιέγης μέσα στη Λόκερεν. Βασικά τρέξτε να προλάβετε καμια σοβαρή απόδοση γιατί προβλέπω τεράστια πτώση σε αυτό το διπλό! Η Σταντάρ με νίκη σήμερα κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Λόκερεν η οποία μάλιστα είναι και σε κακή κατάσταση, κρατάει τον τίτλο στα χέρια της! Έναν τίτλο για τον οποίο αν μίλαγες στον προπονητή της ομάδας στα μέσα της χρονιάς θα σου έλεγε «ποιά κούπα ρε μεγάλε; εδώ δεν ξέρουμε αν θα σωθούμε καλά καλά!». Με ένα ντεμαράζ νικών όμως οι κόκκινοι πλασαρίστηκαν στα πλέι όφ Πρωταθλήματος και ενώ ξεκίνησαν με τρομακτικό μειονέκτημα βαθμών, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι τώρα στο θεσμό είναι μακράν η πιό φορμαρισμένη ομάδα της χώρας και έτοιμη να κατακτήσει ένα απρόσμενο για αυτή πρωτάθλημα!

Η βασική μου πρόταση θα κλείσει πολύ ωραία με το OVER στο Οσασούνα-Σεβίλλη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μάλιστα εκτάκτως ζωντανά απο το ΣΚΑΪ και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε κιόλας! Η Οσασούνα ψάχνει τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν μια ώρα αρχύτερα την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Σεβίλλη θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά απο την ήττα-ντροπή που δέχθηκε το Σάββατο απο τη Ρεάλ εντός έδρας με 2-6! Η Σεβίλλη έχει εξαιρετικό κίνητρο για τη νίκη καθώς εχθές έχασαν οι Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης τις οποίες με νίκη σήμερα προσπερνάει(!) και κλέβει ουσιαστικά το ένα απο τα δύο εισιτίρια που οδηγούν στο Εuropa League της επόμενης περιόδου... Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπω, το 1,70 κρίνεται άκρως ικανοποιητικό και όπως και να το κάνουμε... Ισπανικό Πρωτάθλημα είναι. Του πούστη....

Σε αυτή την τριάδα ποντάρω 30 € απο τη μπάνκα μου.



2η πρόταση:
150. Άντερλεχτ-Γάνδη   1
139. Μπουγιουκσεχίρ-Μπεσίκτας   UNDER
154. Γουίμπλετον-Φλίτγουντ  Χ2 διπλή ευκαιρία.
161. Μαρσέιγ-Μπρέστ   1 ημίχρονο/ 1 τελικό
167. Πονφεραντίνα-Μπαρτσελόνα Β'   2
Ποντάρισμα:  20 €



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου