Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Την Τρίτη πάρτε καρότσι για τα κέρδη!!!


Δύο στα τρία έγραψε το τεφτέρι εχθές και το ταμείο δεν ήρθε για λίγο. Πάντως ανεξαρτήτως αποτελέσματος η Μποέμιαν ήταν το μεγάλο φαβορί στον αγώνα που έχασε. Έτσι, έχοντας πιάσει το διπλό της Λίβερπουλ απο το 15' οπου το σκόρ ήταν 0-3(!!!) δε μπορώ να πώ οτι δεν διάβασα καλά το πρόγραμμα. Το ίδιο θα κάνω και σήμερα και όποιος συμφωνεί ας ακολουθήσει.


112. Λα Κορούνια-Μπιλμπάο   2
115. Μάντσεστερ Σίτυ-Τότεναμ   1Χ
124. Σέντ Ετιέν-Λίλ    GOAL
125. Μάλαγα-Σπόρτινγκ Χιχόν   1
Ποντάρισμα: 15+15 €

-Ποντάρω τη Μπιλμπάο επειδή τη θεωρώ καλύτερη ομάδα ελπίζοντας οτι το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσα...

-Θεωρώ την τωρινή Τότεναμ με τον γελοίο τερματοφύλακα ανίκανη να κερδίσει μέσα στη Σίτυ...

-Πιστεύω οτι η Σέντ Ετιέν θα καταφέρει να σκοράρει, επομένως αν η Λίλ θέλει πρωτάθλημα θα πρέπει να φτύσει αίμα και να σκοράρει κι αυτή!

-Τέλος, όταν η Μάλαγα πηγαίνει και μου παίρνει διπλό μέσα στην Ατλέτικο με 0-3 το Σάββατο, τί θέλετε να παίξω αυτό το παιχνίδι???

Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας. Μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα του σάιτ στο facebook και να συμμετέχετε στην ψηφοφορία της εβδομάδας.

Η στήλη ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ έχει ανανεωθεί με το καλύτερο γκόλ που έχει μπεί ποτέ σε Ελληνικό γήπεδο την Κυριακή που μας πέρασε! Αξίζει να το δείς!!!

2 σχόλια:

  1. Ok!!!!Φοβερό το γκόλ αλλά ίσως τα παραλές!!..Φιλικά Μηχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον φίλε «ΜΗΧΑΛΗ» εκφράζω μια προσωπική άποψη γιατί πολύ απλά προσωπικά δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο γκόλ στα ελληνικά γήπεδα!
    2ον δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου κάνει ένα άτομο παρατήρηση που δεν μπορεί να γράψει καν το όνομα του σωστά...
    Φιλικα... tiger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή