Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σκοράρω και τη Δευτέρα με στανταράκια!


9 στα 13 είχαμε χθές και παρόλο που προσωπικά δεν πληρώθηκα πιστεύω πως ήταν απο τις ημέρες που σας καθοδήγησα σωστά. Για παράδειγμα δε νομίζω οτι κάποιος απο εσάς πήγε και έπαιξε τον άσο της Σαμπντόρια στο 1,25 που δεν ήρθε... Απο την άλλη όσοι απο εσάς πονηρεύτηκαν όπως κι εγώ θα έπιασαν την ήττα της πεθαμένης Γιουβέντους που πλήρωνε πάνω απο 3 απόδοση... Πάμε τώρα στα της Δευτέρας τα οποία δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα...


Όσοι απο εσάς δεν ξέρουν τί θα πεί πάσο στο στοίχημα δεν έχουν παρα να ποντάρουν:

-στον άσο της Ίντερ Τούρκου απέναντι στη χειρότερη Μιλικόσκι των τελευταίων χρόνων. Βέβαια η τιμή του 1,45 στον ΟΠΑΠ δεν αποτελεί κανένα κίνητρο...

-στο διπλό της Κοπεγχάγης μέσα στην αδύναμη Ράντερς η οποία δεν πάει για τίποτα. Αλλά και να πήγαινε πάλι η Κοπεγχάγη θα ήταν το ακλόνητο φαβορί που φέτος πάει τρένο και ενώ έχει εξασφαλίσει τον τίτλο απο καιρό δε λέει να σταματήσει τις νίκες...!

-στον άσο της Λε Μάν που ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΗ θα βρίσκεται στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν!

-και τέλος στον άσο της Σουόνσι με τη Νότιγχαμ. Είδα το 0-0 του πρώτου αγώνα και συμπαίρανα οτι η Νότιγχαμ είναι πολύ δυσκοίλια στο γκόλ αφού δε σκόραρε ενώ οι Ουαλοί έπαιζαν με 10 παίκτες απο το 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Σύν οτι διέκρινα κάποιους επιθετικούς-σφαίρες που διαθέτει η Σουόνσι και δεν πιάνονται ούτε με λάσο!

Εγώ δεν έχω αποφασίσει απόψε αν θα παίξω, αν το κάνω όμως δεν θα ποντάρω τίποτα άλλο εκτός απο τα τέσσερα αυτά σημεία στα οποία απο τη μπάνκα μου ακουμπάω 20 € μόνο και μόνο για να έχει ενδιαφέρον και νόημα η ημέρα και η ζωή!

Καλή σας ημέρα!

Υ.Γ. Είναι πολύ πιθανό στο τέλος της ημέρας να παραμιλάμε λέγοντας γιατί δεν σπρώξαμε περισσότερα χρήματα σε αυτήν την τετράδα!
Εξ'ού και η εικόνα με το άδειο τέρμα που περιμένει να σκοράρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου