Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!!


Χαίρεται φίλοι μου. Επιτέλους έφτασε η πρώτη ημέρα της εβδομάδας που έχει σοβαρούς αγώνες για στοιχηματισμό. Πιστεύω σήμερα οτι η ψαριά θα είναι πολύ καλή γι αυτό θα σας προέτρεπα να με ακολουθήσετε χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες.


Αρχικά να σας αναλύσω τί έχω στο μυαλό μου για σήμερα. Πρώτον στα δικά μας προβλέπω τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που θα παίρνει το εισιτίριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ για την επόμενη σεζόν. Αυτό θα συμβεί για τους εξής λόγους:

Η ΑΕΚ νιώθει οτι την έστησαν άσχημα ο Μπέος και ο Ζαγοράκης ώστε να μην βγεί πρώτη στα Play Off κάτι που σήμαινε οτι ο Βόλος δεν θα έβγαινε στην Ευρώπη! Η διαιτητική σφαγή που έγινε στην Τούμπα εις βάρος των κιτρινόμαυρων τους πείσμωσε για τα καλά και το κλίμα στην ομάδα μετά και την τελευταία ήττα στο Βόλο δείχνει περισσότερο εκδικητικό! Οι ενστάσεις μέχρι χθές έδιναν και έπαιρναν και είναι φανερό οτι η Ένωση αυτή τη στιγμή ακόμη και αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία ελπίδα να τερματίσει πρώτη σε αυτό το μίνι τουρνουά. Αυτό γιατί ο Βόλος θα κάτσει να χάσει στην Τούμπα επίτηδες γιατί πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο θα βγεί του χρόνου στην Ευρώπη! Επιπλέον Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πλέουν φέτος σε κοινή γραμμή και οι δύο διοικήσεις δεν κρύβουν τη συμπάθεια τους στα συμβούλια της Superleague με ψήφους που δίνονται εκατέρωθεν. Και στην τελική οι πολλές και σημαντικές απουσίες της ΑΕΚ (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μπλάνκο) σε συνδυασμό με τους αμφίβολους (Μανωλά, Καφέ) και την αγωνιστική βελτίωση των πρασίνων, με κάνουν να πιστεύω στη νίκη του ΠΑΟ ακόμη και αν το παιχνίδι δεν είναι «μιλημένο». Ά και κάτι ακόμα. Η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη και δεν θα έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της, γεγονός που κάνει πιό εύκολο το έργο των πρασίνων αφού και ενίσχυση δεν θα έχουν οι κιτρινόμαυροι και δεν θα τους γιουχάρει και κανείς αν κάτσουν και χάσουν επίτηδες. Με λίγα λόγια το διπλό πληρώνει...

Δεύτερο παιχνίδι στάνταρ που βάζω και το σπίτι μου είναι ο άσος της Γιούνγκ Μπόις με τη Σέν Γκάλεν. Πρώτον οι κιτρινόμαυροι πρόκειται για την πιο πλούσια ομάδα της χώρας μαζί με τη Βασιλεία. Επομένως με νίκη αυτήν την τελευταία αγωνιστική θα βγεί στην Ευρώπη του χρόνου, κάτι που σημαίνει έξτρα έσοδα για την ομάδα! Δεύτερον οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους απο θέμα δυναμικότητας. Η Γιούνγκ Μπόις φέτος κόντραρε ομαδάρες στη Ευρώπη όπως η Ζενίτ ενώ η άλλη πάλευε με τη Μπελιντσόνα για το ποιά θα πέσει και νά που τώρα είναι έτοιμη να πέσει κατηγορία! ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, Η ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 0-4 ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ??? Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ. Προσωπικά θεωρώ τεράστια ευκαιρία τον άσο στο 1,90 και οτι θα πέσει κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της ημέρας η τιμή του. Εγώ πάνω απο 1,25 δεν θα του έδινα!!!

Το τρίτο παιχνίδι με το οποίο θα κλείσω τη βασική μου πρόταση και θα πάω ταμείο είναι ο άσος της Λός Άντζελες κόντρα στο μέτριο Χιούστον. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος παίζει μπαλάρα και βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας. Εντός έδρας είναι εγγύηση και όταν είδα αυτό το 1,60 δελεάστικα υπερβολικά μπορώ να πώ. Πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα τιμή αφού να φανταστείτε είναι σαν να παίζει εδώ στην Ελλάδα Ολυμπιακός-Ηρακλής ή Ολυμπιακός-Πανιώνιος στο Καραϊσκάκη! Αν σας έδιναν τον άσο στο 1,60 θα το σκεφτόσασταν?

Βασική πρόταση:
116. ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   2
125. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ_ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ   1
145. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ   1
Ποντάρισμα: 100 €


2η πρόταση:
117. ΠΑΟΚ-Ολ. Βόλου   1
127. Μπελιντσόνα-Γκρασχόπερς   1
130. Λίντσερ-Ραπίντ Βιέννης   2
133. Στούρμ Γκράτς-Βάκερ Ίνσμπουργκ   1 ημίχρονο/1 τελικό
143. Κοριτίμπα-Σεάρα   1
Ποντάρισμα: 30 €


Παίξτε την τριάδα μου με κλειστά μάτια και ότι άλλο σας εμπνέει απο τη δεύτερη πρόταση και... δεν θα χάσετε...!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου