Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΙΚΑΕΙ-ΠΕΡΝΑΕΙ-ΚΕΡΝΑΕΙ!


Χαίρετε και πάλι. Τρίτη σήμερα με το τελευταίο el classico της σεζόν να διεξάγεται στα πλαίσια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λίγκ. Όση μπάλα είδαμε στο παιχνίδι Πόρτο-Βιγιαρεάλ ΔΕΝ έχουμε δεί μέχρι στιγμής σε τρία ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα! Και για αυτό φταίει ο Μουρίνιο που τον νοιάζει μόνο να καταστρέψει το παιχιδι της αντιπάλου και όχι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκόλ. Κάπως έτσι κάπως αλλιώς έχασε όμως με 0-2 στο Μπερναμπέου και απόψε η Ρεάλ δεν περνάει ούτε με θαύμα! Έχει σημαντικότατες απουσίες και αναντικατάστατους τους Πέπε και Σέρχιο Ράμος, ενώ και ο "Μού" δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της βασίλισσας.


Εγώ στα τρία προηγούμενα παιχνίδια υποστήριζα τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί πίστευα οτι η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη και ήθελα να δώ τον τρόπο με τον οποίο θα την κερδίσει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο... Τώρα που είδα τον τρόπο γνωρίζω οτι με αυτή την τακτική σε 10 ντέρμπι θα πάρεις μόνο το 1 και αυτό στην παράταση! Ποδόσφαιρο με τρείς ζώνες άμυνας δεν υφίσταται γιατί πολύ απλά για να κερδίσεις πρέπει να πετύχεις γκόλ και ειδικά σε διπλούς αγώνες κόντρα στη Μπαρτσελόνα πρέπει να πετύχεις αρκετά γκόλ για να την αποκλείσεις...

Πέρα απο το ντέρμπι, να μη σας λέω ψέματα, το πρόγραμμα σήμερα μ αρέσει και θα παίξω παρόλο που έχει μόλις τέσσερα παιχνίδια!

100. Κάπφενμπεργκ-Αούστρια Λουστενάου   1
101. Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης   Ακριβές σκόρ  2-0
102. Κλάμπ Αμέρικα-Σάντος   2
103. Πόρτλαντ-Σάν Χοσέ    1
Απόδοση: 74,85            Ποντάρισμα: 10 € σε σύστημα 3-4


Αυτά για απόψε και ελπίζω επιτέλους να δούμε και ένα ντέρμπι επιτέλους να έρχεται over γιατί έχουν πονέσει τα μάτια μας απο τη σκοπιμότητα!


Υ.Γ. Σας υπενθυμίζω οτι στην αρχική μας σελίδα μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα του σάιτ στο Faceboοk έτσι ώστε να βλέπετε καθημερινά στη ροή των νέων σας και τα προγνωστικά του tiger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου