Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Παίζει και μπάσκετ ο Tiger!!! (Μήν ξεχνάτε τη μεγάλη κλήρωση!!!)



Οκ οκ το όνειρο δε βγηκε...παντελώς. Πάντως το Χ το πιάσαμε και χάσαμε μόνο την Τούρκικη. Πλέον όμως δεν στεναχωριέμαι, ούτε τσαντίζομαι, αφού συνήθισα να χάνω όλα τα δελτία μου για ένα μάτς. Ευτυχώς που το πρόγραμμα της Τρίτης θυμίζει αυτό του Σαββάτου με τόσα πολλά μάτς και τις πολλές «Αγγλίες» να μας περιμένουν να τους τα στάξουμε! Πατήστε στο διαβάστε περισσότερα για να δείτε τί προτείνει σήμερα ο tiger...
Αφήνω τα μεσημεριανά που είναι γκαντέμικα και μου χαλάνε τα δελτία (συνήθως με το πρώτο παιχνίδι!) και πάω στα βραδινά... Εκεί βλέπω τρία άχαστα σημεία και μία μικρή έκπληξη. Όποιος δεν βλέπει την έκπληξη, να παίξει με σύστημα 3-4. Όποιος δεν θέλει να το ακουμπήσει κάν, ας παίξει τα άλλα τρία χώνοντας πάρα πολλά λεφτά.

109. Γούλβς-Ντονκάστερ    1   (1,65)
112. Μίλτον Κέινς Ντόνς-Πλίμουθ   OVER  (1,60)
137. Νάπολι-Μπολόνια    2 ημίχρονο   (5,00)
139. Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ   OVER  (1,55)
Συνολική απόδοση: 20,46   Ποντάρισμα: 20 €

Παρόλο που το κουπόνι είναι τεράστιο, δεν θα πέσω στην παγίδα τους να μπώ στη διαδικασία να ποντάρω σημεία με μεγαλύτερο ρίσκο. Θα πάω πάσο στα περισσότερα παιχνίδια Γ και Δ εθνικής της Αγγλίας και θα προσπαθήσω να βγάλω κάτι καλό με ότι σας έδωσα προηγουμένως. Αν μου ζητούσατε  σαν τρελοί να σας δώσω άλλο ένα παιχνίδι, αυτό θα ήταν το Χ της Χέις και Γίντινγκ με την Ράσντεν και Ντάιαμοντ στο παιχνίδι με κωδικό 124!

Επειδή πολλοί μου ζητάτε και προτάσεις για παιχνίδια μπάσκετ, σήμερα σαν καλός τίγρης που είμαι έψαξα και βρήκα για σας 5 παιχνίδια τα οποία μπορεί να φανούν κερδοφόρα... Αυτά είναι τα εξής:

702. Πανελλήνιος-Σεβίλλη   1
703. Άρης-Μπουτιβέλνικ   2
706. Μπενετόν-Άλμπα Βερολίνου   1
707. Μαϊάμι Χίτ-Ατλάντα Χόκς   1 (εάν το πλεονέκτημα στους Χόκς είναι μέχρι 11 πόντους.)
708. Σικάγο Μπούλς-Σάρλοτ Μπόμπκατς   1
Απόδοση: 17      Ποντάρισμα: 10 €


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!



Κερδίστε μια μηχανή ξυρίσματος εντελώς δωρεάν!!!

Σας αρέσει η μηχανή ξυρίσματος της φωτογραφίας; Ο Tiger τρελάθηκε και με αφορμή τους πρώτους 5000 επισκέπτες του σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου με έπαθλο αυτή την καταπληκτική ξυριστική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας της Philips! H διαδικασία είναι πολύ απλή. Αφήστε σαν σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας με ένα τηλέφωνο ή ένα email επικοινωνίας και βάλτε συμμετοχή για τη μεγάλη κλήρωση! 



Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους άντρες που βαρέθηκαν τα ξυραφάκια! Όπως επίσης και ένα καταπληκτικό δώρο για να κάνουν οι δεσποινίδες στο ταίρι τους!

* Σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορέσει να παραλάβει το δώρο του χέρι με χέρι θα πρέπει να επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.


* Κάθε πρόσωπο δικαιούται μόνο μία συμμετοχή στην κλήρωση ακόμη κι αν δηλώσει διαφορετικό τηλέφωνο ή mail.


Απολαύστε μια παρουσίαση του επάθλου που σας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου