Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Με την πλάτη στον τοίχο!


Αστεία πράγματα εχθές! Πολύ αστεία! Ένα θα σας πώ και πιστεύω αρκεί. Ρε παιδιά! Έχασε η Ρεάλ απο την Οσασούνα και έσπασε απόδοση του 1,20 μόνο και μόνο για να χάσει ο tiger το στοίχημα. Πόσο γκαντέμης δηλαδή πιά? Μα πόσο???


Όποιος ενδιαφέρεται μόνο για τα προγνωστικά της Δευτέρας ας πάει κατευθείαν κάτω κάτω σε αυτή τη σελίδα γιατί πρώτα θα αναλύσουμε την Κυριακή!


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η υπερομάδα Μπουγιουκσεχίρ(!) κέρδισε το καφενείο της Μπεσίκτας με 2-1. Οι άγνωστοι παίκτες της Μπεσίκτας: Γκούτι, Κουαρέσμα, Ούγκο Αλμέιδα, Σιμάο Σαμπρόσα, Νιχάτ, Μανουέλ Φερνάντες, Φάμπιο Αουρέλιο και Μπομπό που δεν τους ξέρει ούτε η μανούλα τους, όπως ήταν αναμενόμενο (ε??) δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις ορέξεις των γηπεδούχων και έγιναν έρμαιο του ταλέντου τούς! Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά με τον πολύ παράδοξο τρόπο για τα πόδια του Σιμάο, με φάουλ! Ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο φάουλ της καριέρας του και παραλίγο να κόψει βαθμούς απο τους πολύ ανώτερους αντιπάλους! Ευτυχώς όμως στο 90' ήρθε απο τον πάγκο ο απο μηχανής θεός, ο πασίγνωστος Ιλάκ με το βαρύ βιογραφικό του σε τρομερές ομάδες όπως η Ντιαρμπακιρσπόρ και η Γκεντσερμπιλίγκι να γράψει το 2-1... Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ του απίστευτου αυτού ντέρμπι κορυφής της Τουρκίας! Βέβαια παρέλειψα να τονίσω και την ΚΟΥΡΑΣΗ που υπέστησαν οι παίκτες της Μπεσίκτας που είχαν να διανύσουν 30 ολόκληρα χιλιόμετρα για αυτό το εκτός έδρας μάτς!!!!!!!! Φαντάζεστε να είχαν κάνει το δρόμο με τα πόδια? Ακόμα θα έτρωγαν γκόλ! Σύν οτι οι της Μπεσίκτας είχαν σε εκτός έδρας μάτς 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ τη στιγμή που οι συνολικοί οπαδοί της αντίπαλης ομάδας δεν ξεπερνουν τους 3000! Όχι στο γήπεδο, γενικά μιλάμε!
 Ε άντε μου και στο διάλο! Δε ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ?! Τί είναι αυτά τα πράγματα ρε? Ρε πούστη Αλλάχ βλέπεις τί προτείνω και το κάνεις επίτηδες???

Η Μπρέντα την Πέμπτη μέσα στο γήπεδο του Άγιαξ κατάφερε να προηγηθεί. Εχθές όμως στο γήπεδό της που ο tiger την έδωσε 1 ημίχρονο, πάλι με αντίπαλο τον Άγιαξ, όχι μόνο δεν προηγήθηκε, αλλά έφαγε και 3 μπαλάκια στο κεφάλι χωρίς να καταφέρει καν να σκοράρει. Αλλά βέβαια θα μου πείτε προχθές έπαιζαν στον Άγιαξ οι άμπαλοι Σουάρεζ και Εμάνουελσον οι οποίοι έφυγαν την Παρασκευή απο την ομάδα με μεταγραφές σε Λίβερπουλ και Μίλαν αντίστοιχα και τώρα η ομάδα άρχισε να στρώνει! Σιγά τις απώλειες δηλαδή...

Το άλλο το 1,20 που έδωσα, η Τβέντε πέρασε στο 90!!! Με το στανιό να κερδίσεις μία ομάδα που πέφτει κατηγορία και πρίν τα Χριστούγεννα πρόλαβε  και έφαγε 10 γκόλ σε 90 λεπτά απο τον ανύπαρκτο τον Τοϊβόνεν, το Βορονίν της Ολλανδίας!

Αμ η άλλη η Ίντερ? Πρέπει πρώτα να φάει 2 απ την Παλέρμο στην έδρα της και μετά να πάρει μπρός! Και μάλιστα δε μπορούσαν να βάλουν γκόλ οι άμπαλοι που πέρσι πήραν το Τσάμπιονς Λίγκ! Μιλίτο, Ετό και Πάντεφ έξυναν τ @@ τους μέχρι να μπεί μέσα ο νεοαποκτηθείς Πατσίνι να βάλει δύο γκόλ...

Για τη Μάδεργουελ τα μάθατε? Ναι αυτή την υπερομάδα που τόσα χρόνια στη Σκωτία δεν παίρνει πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας! Αυτή η ομαδάρα με αυτούς τους παικταράδες που το πρωί πάνε και κόβουν ξύλα στα δάση της Σκωτίας και το απόγευμα πηγαίνουν και παίζουν μπάλα, ναί αυτοί πήγαν και ισοφάρισαν μέσα στη Ρέιτζερς σε 1-1 και έπρεπε να φτύσουμε το γάλα της μάνας μας για να περάσει ο άσσος του 1,30!!!

Και τώρα πάμε στο καλό! Ωρέ αδερΦΟΥΛΑΜ τί έπαθε αυτή η Τότεναμ; Μα 4-0? Δια την ιστορίαν, έτρεχε ένα σερί 8 αγώνων αήττητη κοντράροντας τις Τσέλσι, Μάντσεστερ, Άρσεναλ. Αλλά βέβαια όταν o tiger την προτείνει Χ2(!!!Ούτε καν διπλό έτσι!!!) μέσα στη Φούλαμ που πέφτει δεν πέφτει φέτος κατηγορία, ε να μην πάρει η Τότεναμ έτσι μια κοκκινούλα για το καλό??? Μη γίνει και καμια στραβή και κάτσει το ματσάκι Χ! Και πού να βρούν τα ψυχικά αποθέματα οι Λονδρέζοι να αντιδράσουν?? Δεν είχαν χρόνο! Έφαγαν την κόκκινη στο τέταρτο λεπτό! Τϊ να προλάβουν να κάνουν οι άνθρωποι σε 86 λεπτά;;; Αλλά έπρεπε να το περιμένουμε τί λέω? Είναι καλοί οι Βαν ντε Φάαρτ, Μπέιλ, Μόντριτς, Λένον, Ντεφόε, κλπ κλπ? Όχι βέβαια! Ενώ οι σοβαρές ομάδες είδατε τί κάνουν όταν πάρουν κόκκινη: Η Έιρ για παράδειγμα το Σάββατο που έπαιζε με τη Στεχάουνσμιουρ για τη Γ Εθνική της Σκωτίας, ενώ έχανε με 2-3, έφαγε κόκκινη και το γύρισε  το μάτς σε 4-3 απο το 80 μέχρι το 90! Μα πώς δεν το είδα ο μαλάκας να το παίξω???!!! Και μη μου πείτε άλλο Στεχαουνσμιουρ και άλλο Φούλαμ γιατί θα σας πώ άλλο Τότεναμ και άλλο Έιρ! Και ξαναμαναΊΣΤΟΔΙΆΛΟ!

Το άλλο το καραστάνταρ μου η Άντερλεχτ τί έπαθε? 5 νίκες και 1 Χ στα τελευταία 6. Νίκες απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους όπως η Κλάμπ Μπρίζ και η Σταντάρ Λιέγης. Ε βέβαια, σιγά να μην πέρναγε τώρα απο την καλύτερη έδρα της Ευρώπης αυτή της Μαλίν!ΧΑΧΑΧΑ! Ας γελάσω. Ας μην κοιτάμε τα προηγούμενα παιχνίδια μωρέ απο δώ και πέρα, ούτε τα στατιστικά. Η εξάρα στη Λίρς πρίν δύο αγωνιστικές ήταν όραμα! Δεν υπήρξε! Το γράφουν για να μας παραπλανήσουν! Γιατί παίζει κανένα ρόλο η βαθμολογία μήπως? Πρώτη με 53 βαθμούς η μία, 9η με 30 βαθμούς η άλλη. Τρίχες δηλαδή. Ντερμπάκι ήταν το μάτς!ΧΑΧΑΧΑ και ξανά ΧΑΧΑΧΑ!

Η μόνη ομάδα που με δικαίωσε ήταν ο Ολυμπιακός! Ναι αυτή η υπερομάδα που έχουμε την τύχη εμείς οι Έλληνες Φίλαθλοι να παρακολουθούμε απο κοντά! Το παιχνίδι στο Βόλο ήταν μάτς για γερά νεύρα. Οι παίκτες του Βόλου πάλευαν επι 90 λεπτά με νύχια και με δόντια κάθε φάση για να μη φάνε γκόλ όπως έκαναν με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό μόνο που το ρούφηξαν στο 14" απο την παιχτάρα το Φουστέρ και δεν το πήραν χαμπάρι! Έβγαζαν αντεπιθέσεις φωτιά μόνο που αυτή τη φορά δε σκόραραν γιατί έλειπε ο Ούμπιντες που ήταν τιμωρημένος και ο προπονητής του επέλεξε τα εκτίσει την ποινή του στο συγκρεκριμένο παιχνίδι εντελώς τυχαία. Όπως επίσης το ίδιο συνέβη και με τον καλύτερο αμυντικό του, τον Σανκαρέ που φημολογείται οτι είναι απο τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα... Για τη διαιτησία τί να πούμε πάλι. Σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ SITE διάβασα οτι ανατροπή του Σολάκη στην περιοχή έγινε για ακόμη μια φορά γαργάρα απο το διαιτητή... συνηθισμένα φαινόμενα δε χρειάζονται περαιτέρω συζήτηση. Η μαλακία ήταν όλη δικιά μου που δεν έριξα όλη μου τη μπάνκα στο διπλό του Ολυμπιακού απο ημίχρονο! Πίστευα όμως οτι το φιλικό θα κρατήσει τα προσχήματα και θα πάει με ενα 0-0 στο ημίχρονο έτσι ρε παιδάκι μου για τα μάτια του κόσμου... Αλλά όταν μιλάμε για βιασμό του αθλήματος δεν μπορούμε να μιλήσουμε για γλυκό βιασμό! Μπάμ και κάτω. Πάρε Νέμεθ δώσε παιχνίδι φύγαμε το ΠΗΡΑΜΕ! Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές! Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε που λέμε...


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Καλλιθέα-ΟΦΗ  1. Γιατί να το παίξω διπλό? Επειδή παλεύει για άνοδο στη Superleague ενώ η Καλλιθέα του χρόνου θα παίζει στη Γ Εθνική; Δεν έχουν σημασία αυτά στο στοίχημα!

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός   1.  Γιατί να έρθει Χ? Επειδή είναι το κλασικό σκόρ της Β Εθνικής; Γιατί να έρθει διπλό? Επειδή ο Παναιτωλικός έχει 12 παίκτες που πέρυσι έπαιζαν στην Α Εθνική και θέλει οπωσδήποτε την άνοδο? Παίζει κανένα ρόλο που τον έφτασε ο Διαγόρας στη βαθμολογία? Κανένα μωρέ σιγά! Πολύ πολύ να μην ανέβει πάλι! Λεβαδειακάρα στο 1,65!!!

Άουγκσμπουργκ-Μπόχουμ  1.  Τί κι αν η Μπόχουμ έπεσε πέρσι και θέλει να ξανανέβει. Τί κι αν την Άουγσμπουργκ δεν θα την μαθαίναμε ποτέ αν δεν παίζαμε στοίχημα γιατί δε θα ανέβει ποτέ στην Budesliga. Τί κι αν η Μπόχουμ έχει 6 σερί νίκες και είναι η πιό φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας! Τί κι αν οι δύο ομάδες απέχουν μόνο τρείς βαθμούς μεταξύ τους. Εμείς θα πάμε με τον άσσο. Θέλει η Μπόχουμ αυτή η ιστορική ομάδα να ξανανέβει στην πρώτη κατηγορία! Ε ας τη βοηθήσουμε ρε παιδιά! Παίξτε τη να χάσει για να νικήσει!!!

Φροζινόνε-Αταλάντα  1!  Αταλάντα 2η θέση με 44 βαθμούς διεκδικεί την άνοδο στην Ά Εθνική. Φροζινόνε 22η στην τελευταία θέση με 20 βαθμούς θέλει βαθμούς για να σωθεί. Με ποιόν θα πάμε? Μα φυσικά με ποιόν άλλο με την τελευταία που έχει καυτή έδρα και είναι έτοιμη να καταβροχθίσει κάποιους παίκτες που του χρόνου θα παίζουν στη SERIE A' χαλαρά! ΧΑΧΑΧΑ! 1,90 στην Αταλάντα!!!! Παίζει εκτός έδρας με τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και έχει κάνει ήδη 5 διπλά! Δε χρειάζεται άλλο μάλλον! 1,50 και 1,60 εκτός έδρας θα της δώσουν μάλλον όταν θα παίξει με ομάδα Δ εθνικής για το κύπελλο! Καραστημένο του κιαρατά για άσσο!!!

Σανταντέρ-Βαλένθια  1!  Σανταντέρ14η με 20 πόντους 3 περισσότερους απο τον υποβιβασμό. Βαλένθια 4η θέση με 40 πόντους. Η Βιγιαρεάλ χθές νίκησε και πήγε στους 45. Το κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί απ ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ δεν δίνει κανένα κίνητρο. Αντιθέτως αφού νίκησαν και οι άλλοι που να τρέχεις τώρα δε βαριέσαι? Ε να μην πάρει το παιχνίδι η Σανταντέρ του Αλέξανδρου του Τζιώλη να σωθεί μιά και καλή απο τώρα? Ποιά Βαλένθια μωρέ τώρα? Νυχτερίδες και αηδίες! 2,00 απόδοση της δίνει και πολύ λίγο είναι! 5 έπρεπε να της δώσει!

Απόδοση: 115,11
Ποντάρισμα απο ρημαδιασμένη μπάνκα: 5 €

Τόσες ομάδες με την πλάτη στον τοίχο! Σιγά μην κερδίσουν! Είναι βαρύς ο τοίχος του στοιχήματος!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΕΛΟΣ!!! ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ!!!

1 σχόλιο:

  1. tiger kairo exoume na pame ena kalo tameio alla pisteuw shmera hr8e epitelous h wra na tous ta paroume. anapodies synexeia alla mh masas. treloi exoume ginei me ola osa vlepoume.
    tiger gera na tous paroume ola ta lefta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή