Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΦΑΡΩ!!!

Με μούτζωσαν! Δεν εξηγείται αλλιώς! Μα να πιάνω 10 παιχνίδια και να μην πηγαίνω ταμείο;!! Δηλαδή πόσα να πιάσω μέσα σε μια μέρα; Πάντα αυτό το για ένα ρε γαμώτο; Τέλος πάντων ελπίζω κάποια απο τις επόμενες μέρες η τύχη να μας δώσει όσα μας στέρησε το Σάββατο. Ή μάλλον... δε νομίζω, αλλά είμαι σίγουρος οτι έρχονται πολύ κερδοφόρα κουπόνια όσο θα μπαίνουν και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης σε αγωνιστική δράση σιγά σιγά. Πάμε όμως πρώτα να αναλύσουμε τί χάσαμε εχθές και έπειτα τί θα πιάσουμε σήμερα Κυριακή!

Πρώτα πρώτα πάω στη βασική μου πρόταση.
-Η Έξετερ το τρώει στο 86' και ενώ προηγούνταν ωραία και καλά απο νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.
-Η Καβάλα περνάει περίπατο έχοντας χάσει εκτός απο το γκόλ 50 κλασικές ευκαιρίες!
-Η Κόρδοβα ανέστησε την πεθαμένη Πονφεραντίνα με το 3-3...
-Για το Σπόρτινγκ-Μπράγκα τί να πώ; OVER απο το 17' ήταν ρε παιδιά! Πλάκα τους έκανα!

Προχωράω με τα γκρούπ που σας έδωσα.
-Απο το μικρό γκρούπ με τις μικρές αποδόσεις έχω 3 στα 4 χάνοντας το GOAL της τελευταίας της κατηγορίας Γέοβιλ που κατάφερε να μην δεχτεί γκόλ!!! Μπράβο της!

-Απο το γκρούπ με τις μεσαίες αποδόσεις κερδίζω πάλι 3 στα 4 χάνοντας απο την ανικανότητα της ΠΡΩΤΗΣ Γουίμπλετον να πάρει διπλό μέσα στην ΟΓΔΟΗ Ντάρλινγκτον. Ε μή σώσεις και ανεβείς ποτέ μωρή!

-Απο το γκρούπ με τις εκπλήξεις και τις μεγάλες αποδόσεις βέβαια δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με 1 στα 4 αλλά εκεί το ρίσκο ήταν μεγάλο.


Προσέξτε τώρα τί έπαθα. Διάλεξα κι εγώ όπως σας προέτρεψα να κάνετε 2 ματσάκια απο κάθε γκρούπ ποσοστών. Αποτέλεσμα; 5 στα 6... Με 3 € θα έπαιρνα 290€...


Kαι σα να μην έφτανε αυτό, τα παίρνω στο κρανίο και πάω και παίζω άλλη μια εξάδα με 6 € αυτή τη φορά για να πάρω 120 €... Το αποτέλεσμα; Δικό σας:





ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τραβάω λοιπόν σ όλα μια κόκκινη γραμμή που λέει και η Νατάσα και κάνω ένα γερό μπάσιμο την Κυριακή για να τα πάρω όλα πίσω εις διπλούν! Έχουμε και λέμε:

212. ΒΕΡΟΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   1   (1,60)
221. ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ    1         (1,35)  
229. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ   1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ    (1,63)
236. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ   1    (1,80)
237. ΟΥΕΣΚΑ-ΜΠΕΤΙΣ    2     (1,85)
244. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ   Χ2  ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ    (3,15)
251. ΛΕΪΡΙΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ   GOAL   (1,70)
Απόδοση:62,80              ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50 € σε σύστημα 5-6-7  

Λοιπόν εξηγώ:
212. Η Βέροια παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και με το Σαϊτιώτη μπροστά το σκοράρισμα είναι εύκολη υπόθεση κόντρα σε έναν Εθνικό Αστέρα που εκτός έδρας δε στρίβει έχοντας μόλις μία νίκη σε 8 αγώνες.

221. Η Μίλαν με το νεοαποκτηθέντα Κασάνο στη σύνθεσή της και τους Ρομπίνιο και Ιμπραίμοβιτς σε κέφια κάθε αγώνα στο Σάν Σϊρο θα τον μετατρέπει σε γιορτή! Επιστρέφουν επίσης Πίρλο και Γκατούζο

229. Τί να πώ; Δεν πέρασε ο ΠΑΟΚ απο τις Σέρρες μια εβδομάδα πρίν που προηγήθηκε κιόλας. Θα περάσει αυτή η ΑΕΚ; Μη φοβάστε ο Σκόκο με τρείς κλωτσιές στο πρώτο ημίωρο θα κάτσει στα αυγά του και το διπλό θα αποτελεί όνειρο για τους Ενωσίτες...

236. Πείτε οτι είστε Ισπανοί και υποστηρίζετε τη Σανταντέρ. Στόχος της ομάδας σας για φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεστε 6 βαθμούς πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού και αντιμετωπίζετε την τελευταία και καταϊδρωμένη Σπόρτινγκ Χιχόν εντός έδρας. Τα επόμενα 5 παιχνίδια είναι με τη σειρά: Μπιλμπάο(έξω)  Μπαρτσελόνα(έξω) Βαλένθια(μέσα) Σαραγόσα(έξω) Σεβίλλη(έξω). Έλα και πές μου εσύ με αμυντικό χάφ το Τζιόλη πόσους βαθμούς μπορείς να μαζέψεις στα επόμενα 5 παιχνίδια. Έναν; Δύο; Το πολύ σου λέω εγώ! Αυτομάτως το σημερινό παιχνίδι για τους πράσινους είναι τελικός άν δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες στη συνέχεια...και λογικά ο άσσος εύκολα ή δύσκολα θα έρθει...

244. Μουρίνιο ήρθε το τέλος σου!!! Τέρμα οι μαγκιές ψευτόμαγκα! Ο tiger σε ξεσκίζει εδώ και τώρα. Ποιόν κοροϊδεύεις ρε καραγκιόζη; Πήγες κι έχασες μέσα στη Λεβάντε για το κύπελλο με 2-0 χαλαρά και το μόνο που είχες να πείς ήταν:« Δεν έπαιζαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντι Μαρία»!!! Σοβαρά ρε μάγκα; Στη Ρεάλ είσαι προπονητής ή στην «Κριστιανο Ντι Μαρία»; Για να ξέρουμε. Θα πάει δηλαδή ο Παναθηναϊκός π.χ. στα Τρίκαλα να παίξει και θα χάσει και θα πεί ο Φερέιρα «Δεν είχαμε το Σισέ και το Λέτο» ε;;;; Α ρε κούνια που σε κούναγε! Το ίδιο βράδυ θα χε πάει σπίτι του ο έτερος Πορτογάλος. Κάθεσαι και ασελγείς πάνω στην ομάδα. Παίζεις χωρίς επιθετικό αφού έχεις ξεμείνει, και μου βάζεις το Ρονάλντο σέντερ φόρ! Πάς καλά; Την προηγούμενη αγωνιστική με τη Σεβίλλη φτηνά τη γλίτωσες με το 1-0 στο τέλος. Τώρα τελειώνει το πρωτάθλημα για τη Ρεάλ και για σένα. Έρχεται η φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ να στο φορμάρει. Και επειδή ξέρω ποιός είσαι και πόσο θα την υποτιμήσεις, θα χάσεις και μετά θα ψάχνεις δικαιολογίες στους διαιτητές! Άν πάρεις το Χ τυχερός θα είσαι...

251. Το κερασάκι στη τούρτα είναι να σκοράρουν Μπενφίκα και Λεϊρία. Τα τελευταία δύο χρόνια το σκόρ ήταν 1-2 υπέρ των αετών. Φέτος η Λεϊρία έχει και πάλι πολύ δυνατή ομάδα, βρίσκεται στην 4η θέση, έχει σκοράρει στα τελευταία 8 παιχνίδια που έχει δώσει και αποτελεί μια δύσκολη έδρα για τους άλλους αφού έχει 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Όσον αφορά τα φετινά ντέρμπι εκεί μέσα; 1-2 με τη Σπόρτινγκ και 3-1 με τη Μπράγκα πρίν ένα μήνα. Απο την άλλη και η Μπενφίκα στα 8 τελευταία παιχνίδια της μόνο με την Πόρτο δεν κατάφερε να σκοράρει στο Ντραγκάο, διόλου παράλογο... Το 1,70 του GOAL είναι κάτι παραπάνω απο δώρο!!!

Σαν δεύτερη πρόταση θα σας δώσω ένα Χ το οποίο πιστεύω θα κάτσει ο κόσμος να χαλάσει:
222. ΜΠΑΡΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ   Χ    (3,00)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50 €


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου