Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τα λεφτά τα έφαγε ο ΟΠΑΠ! Ελάτε να τα ξαναπάρουμε!


Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Όποιος απο εσάς ασχολείται με το στοίχημα και δεν μπορέσει αυτό το Σαββατοκύριακο να βγάλει έστω και ένα μικρό κουπόνι, τότε καλύτερα να το παρατήσει το άθλημα...και βάζω και τον εαυτό μου μέσα! Μιλάμε για μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών για όλα τα γούστα, με φαβορί, με εκπλήξεις, με πολλά ή λίγα γκόλ με διπλές ευκαιρίες και ότι άλλο ζητάει η ψυχή σας. Το θέμα είναι ο καλός συνδυασμός. Τό χω πεί και θα το ξαναπώ οτι μπορεί σε μια μέρα να πιάσουμε 17 παιχνίδια απο τα 20 που ποντάραμε και να μην πάμε ταμείο γιατί σε όλα τα δελτία μας χάσαμε και απο ένα! Προσοχή λοιπόν στα παντρέματα που κάνετε, γιατί σε τόσο μεγάλα κουπόνια, είναι το πάν για έναν καλό παίκτη στοιχήματος...

Για σήμερα Σάββατο, έχω ξεχωρίσει πολλά παιχνίδια! Βασικά πάρα πολλά παιχνίδια(!), τα οποία όμως δεν είναι δυνατόν να σας τα προτείνω όλα γιατί και θα μου τα κάψετε (τριγυρνάει ένας γκαντέμης εδώ και λίγο καιρό στο σάιτ) και θα έχω περισσότερες πιθανότητες ήττας! Επίσης δεν το βρίσκω μαγκιά να σας δώσω 8 δελτία και να πιάσω το ένα και να το παίζω μάγκας όπως μερικοί μερικοί... 2-3 προτάσεις και καλές, είναι ότι πρέπει και ότι απαιτεί και ο κόσμος.

Η πρώτη μου πρόταση περιλαμβάνει κανονικές αποδόσεις με πονταρίσματα σε ξεκάθαρα φαβορί:

243. Σάλκε-Χόφενχαϊμ   1   (1,60)
304. Μάλαγα-Σαραγόσα  1  (1,80)
320. Άρλ-Παρί Σεν Ζερμέν   2  (1,40)
331. Λόκερεν-Ούπεν    1  (1,40)
Απόδοση: 5,64   Ποντάρισμα: 50 €


Η δεύτερη μου πρόταση αποτελείται απο ομάδες που θεωρώ φαβορί και έχουν υποτιμηθεί απο τον ΟΠΑΠ με μεγάλες σχετικά αποδόσεις:

269. Αυστραλία-Ιαπωνία   1 (2,45)
319. Φίτεσε-Ρόντα   2   (2,20)
324. Σέντ Ετιέν-Τουλούζ   1   (2,00)
325. Σοσό-Ρέν   2   (2,75)
Απόδοση: 29,65   Ποντάρισμα: 20 €


Τέλος, η τρίτη μου πρόταση ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Εξάλλου μερικές φορές το στοίχημα στραβώνει για τα καλά. Δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα όμως...

240. Βέρντερ Βρέμης-Μπάγιερν   1  (4,25)
241. Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ  1  (3,35)
315. Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   1 ημίχρονο  (6,00)
321. Βαλενσιέν-Λυών   1   (3,25)
Απόδοση: 278   Ποντάρισμα: 10 € σε σύστημα 2-3-4. Αυτό το σύστημα στον ΟΠΑΠ στοιχίζει 3,30. Αν  θέλετε να το παίξετε με το ποντάρισμά μου βάλετε πολλαπλασιαστή  3. 


Άλλη μια δύσκολη μέρα έφτασε για κάποιους. Η πληθώρα επιλογών δεν είναι πάντα καλή και κερδοφόρα. Αντιθέτως τα μεγάλα ανοίγματα σε πολλούς στόχους μπορούν να αποδειχθούν μοιραία σε αυτό που λέμε "για ένα". Η "νίκη" όμως απο το "για ένα" να ξέρετε οτι απέχει έτη φωτός ακόμη και όταν ένα δελτίο χάνεται για ένα γκόλ στις καθυστερήσεις! Φαντάζεστε να στοιβάζαμε όλα τα χαμένα δελτία του κόσμου στο "για ένα"? Θα είχαμε φτάσει μέχρι το φεγγάρι και τώρα θα επιστρέφαμε!!


Όπως και να 'χει ο ΟΠΑΠ ξέρει τί κάνει και τί αποδόσεις βάζει ωστε να μη χάνει. Εξάλλου λίγοι είναι αυτοί που στις μέρες μας δεν ξέρουν τί θα πεί κουβάς. Ότι και αν αποφασίσετε να παίξετε, ο τίγρης σας εύχεται καλή επιτυχία και ευχαριστεί όσους απο εσάς τον ακολουθείτε στα προγνωστικά αυτή τη δύσκολη περίοδο... Να είστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου