Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σκοράρει ο Κυργιάκος και πάμε ταμείο!



Αφήνω ασχολίαστο το χθεσινό τρία στα τέσσερα και πάω στα μάτς της Τετάρτης πρίν εκνευριστώ με το κρύο ντούζ που έκανα.


140 Κασίμπασα-Μπουρσασπόρ   2  Ο σάκος του μπόξ έχει γίνει η Κασίμπασα στο φετινό πρωτάθλημα Η Μπούρσα είναι καλύτερη ποιοτικά και αν είναι λίγο σοβαρή θα περάσει απο την πιό εύκολη έδρα της Τουρκίας άνετα. Όποιος προλάβει αυτό το παιχνίδι που αρχιζει στη 1μιση το μεσημέρι έχει κάνει την τύχη του!

151. Μπέρμιγχαμ-Γουέστ Χάμ  GOAL.  Πρόκειται για τον επαναληπτικού του ημιτελικού του Λίγκ Κάπ της Αγγλίας. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στον τελικό. Στο πρώτο παιχνίδι οι Λονδρέζοι είχαν νικήσει τη Μπέρμιγχαμ με 2-1 και τώρα πάνε να διαφυλάξουν το σκόρ πρόκρισης. Όποιος έχει δει τη Μπέρμιγχαμ φέτος θα έχει καταλάβει οτι είναι σκληρό καρύδι. Το καλό είναι οτι θα αναγκαστεί να παίξει απο την αρχή επιθετικά για να πετύχει το γκόλ που θα της δίνει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Δεν πιστεύω πάντως η Γουέστ Χάμ να μείνει αδρανής . Το παιχνίδι θα ανοίξει για τα καλά και με το 1-1 η πρόκριση θα είναι στο τσεπάκι της. Προσωπικά περιμένω το 2-1 σαν τελικό σκόρ και παράταση σε αυτό το μάτς. Αγγλικό παιχνίδι είναι, τώρα αν θέλει να γίνει το λογικό, θα το πιάσουμε.

152. Νάπολι-Ίντερ OVER  Ομαδάρα η δε, ομαδάρα αποδεικνύεται φέτος και η μεν. Δε θα σκοράρουν και οι δύο? Πριν λίγο καιρό στην έδρα της Ίντερ έφεραν 3-1 για το πρωτάθλημα. πάνω απο δύο γκόλ είναι η πρόβλεψή μου...

161. Λίβερπουλ-Φούλαμ   1 ημίχρονο/ 1 τελικό. Υποψιάζομαι οτι η Λίβερπουλ αρχίζει να παίρνει τα πάνω της με το νέο προπονητή και με ένα ντεμαράζ νικών θα προσπαθήσει να ανακάμψει στη βαθμόλογία μήπως και τελικά καταφέρει και κλέψει κανένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο... Αν κάνει το γκόλ μέχρι την ανάπαυλα, τότε ο άσσος θα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Καιρό έχει να βάλει γκόλ ο Κυργιάκος ε?!

Συνολική απόδοση: 10,22
Ποντάρισμα απο μπάνκα: 25 €


Όποιος θέλει ακολουθεί...    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου