Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κάποιες φανέλες είναι πιο βαριές...



!@#$%*&/!!! Την τύχη μου μέσα! 5 στα 6 εχθές και ποιό χάσαμε? ΤΟ 1,45 της ΚΠΡ... Ε αν είναι δυνατόν. Και φυσικά πού αλλού? Στις καθυστερήσεις!!! Έχασα την ευκαιρία να διπλασσιάσω τη μπάνκα μου και να πάρω οικονομική ανάσα αλλά που θα μου πάει; Εδώ θα το χτυπάω κάθε μέρα μέχρι που να τα στάξει όλα! Εκτός απο τη Γουότφορντ που κέρδισε με γκόλ στο 85' όλα τα άλλα τα ματσάκια περίπατο τα πήραμε δεν μπορείτε να πείτε! Αλλά μένει αυτό το γαμώτο της πληρωμής στο τέλος και η απόδοση ήταν και μεγάλη στο 20,49!
Τέλος πάντων το παιχνίδι εχθές ήταν καλό. Πάμε να δούμε και το σημερινό κουπόνι με λιγότερα παιχνίδια αυτή τη φορά, μπάς και έχουμε καθαρότερο μυαλό και δεν πέσουμε επάνω σε ομάδες που θα μας πουλήσουν. Ο tiger θα σας δώσει δύο δελτία. Ένα με τη βασική του πρόταση και ένα για να πάμε στο κάτι παραπάνω...
Η βασική πρόταση περιλαμβάνει  4 ακλόνητα φαβορί και ένα παιχνίδι έμπνευσης.

1.  Κατ'αρχήν ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λάρισα η οποία κατα τη γνώμη μου φέτος θα πέσει κατηγορία και απλά σε αυτό το δεύτερο γύρο σε κάθε μάτς θα επιβεβαιώνεται και με την εικόνα της οτι δεν έχει ομάδα. Απ την άλλη ο Άτρόμητος και πιό ομάδα είναι και χημεία έχει και στην έδρα του παίζει και πολλές επιθετικές λύσεις έχει και ηθικό ανεβασμένο έχει. Αν χάσει απο αυτή τη Λάρισα τότε θα μιλάμε για ανάσταση νεκρών... Άσσος δελεαστικός στο 1,90.

2.  Εκεί ψηλά στην Ξάνθη η Skoda υποδέχεται τον πρωταθλητή Ελλάδας σε ένα πολύ κομβικό σημείο για τους πράσινους. Υπο άλλες συνθήκες και με την προϊστορία υπέρ του ο Παναθηναϊκός θα πέρναγε σχετικά εύκολα απο την Ξάνθη. Τώρα, άν θέλει να κερδίσει, θα φτύσει αίμα, γιατί αλλιώς αντίο πρωτάθλημα. Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα που βλέπω την απόδοση του διπλού στο 1,70 είναι αν ο Ολυμπιακός είναι τόσο καλύτερη ομάδα πια απο τον Παναθηναϊκό που όταν πήγε εκείνος στην Ξάνθη του έδιναν 1,45, ή αν υπάρχει κάτι άλλο μεταξύ των δύο «ερυθροφορεμένων» το οποίο εμείς δεν μπορούμε να δούμε... Τέλος πάντων εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ο ΠΑΟ να πάρει τους τρείς βαθμούς και στην ανάγκη, ας τους ξελασπώσει και ο Σισέ ρε παιδί μου! Διπλό.

3.   Στην Αγγλία τώρα πάμε στο χειρότερο πρωτάθλημα της. Μιλάω για την τελευταία επαγγελματική κατηγορία που υπάρχει την Κόνφερενς. Μιλάμε τώρα για  Ε' Εθνική επι της ουσίας απλά την έχουν ονομάσει Κόνφερενς για να μας παραπλανούν! Εκεί λοιπόν παίζει ένα χωριό η Χέις και Γίντινγκ που βρίσκεται 22η στους 24 με τη δεύτερη Λούτον. Μιλάμε οτι παρακάτω δεν έχει! Δηλαδή η Χέις είναι έτοιμη του χρόνου να παίξει με ερασιτεχνικές ομάδες που παίρνουν τα παιδιά απο τα καφενεία της γειτονιάς για να συμπληρώσουν ομάδα και πάνε και παίζουν! Απ την άλλη η Λούτον είναι η πιό φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 5 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και 15 βαθμούς έναντι 3 της Χέις! Και όσο νά ναι είναι μια ομάδα που παλεύει να ανεβεί κατηγορία και να αλλάξει επίπεδο... Το διπλό στο 1,50 μου είναι υπέραρκετο άν αναλογιστώ πως η Χέις θα έχει σε λίγο καιρό παίκτες που το πρωί θα δουλεύουν σερβιτόροι και το απόγευμα θα πηγαίνουν να παίξουν μπάλα!

4. Η Μάντσεστερ υποδέχεται τη Στόουκ στο Όλντ Τράφορντ και θέλει να κάνει ποδαρικό στο «θέατρο των ονείρων» με νίκη για το 2011. Εξάλλου αν θέλει το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζει πρίν καν αρχίσουν. Το 1,20 θα βοηθήσει λίγο την απόδοσή μου να ανεβεί και γι αυτό και δεν το υποτιμάω.

5. Το τελευταίο παιχνίδι είναι το Φούλαμ-Γουέστ Μπρόμ. Θέλετε να πιστέψω οτι η Φούλαμ που πέρσι έφτασε στον τελικό του Europa League φέτος θα πέσει κατηγορία; Γιατί απ όσο ξέρω τον κορμό της τον κράτησε. Τώρα όμως βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη φτάνει τη Γουέστ Μπρόμ και βυθίζει εκείνη στην απόγνωση και τους προβληματισμούς. Όπως και να το κάνουμε ομάδες με  βαριά φανέλα στα δύσκολα τα καταφέρνουν πάντα. (Πάρτε για παράδειγμα εχθές την Κρίσταλ Πάλας. Ρε δεν πά να γύρναγε ο κόσμος ανάποδα αυτή θα κέρδιζε!) Και η φανέλα της Φούλαμ δεν είναι για Τσάμπιονσιπ, αλλά για Πρέμιερσιπ! Άσσος με 2,00 απόδοση...

Συνολική απόδοση: 11,62   Ποντάρισμα απο μπάνκα: 30 €


Η δεύτερη μου πρόταση είναι:
Ατρόμητος-Λάρισα     Χ ημίχρονο
Ξάνθη-Παναθηναϊκός  Χ ημίχρονο
Κάρντιφ-Λίντς            Χ τελικό
Φούλαμ-Γουέστ Μπρόμ   1 ημίχρονο
Συνολική απόδοση: 25,92   Ποντάρισμα απο μπάνκα: 20 €

Το σημερινό στοίχημα λοιπόν άν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Λάρισας (που πηγαίνει κατα διαόλου και δεν προλαβαίνει να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση) στηρίζεται στο βάρος της φανέλας που έχουν ορισμένες ομάδες, το οποίο και εμφανίζεται όταν αυτές οι ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο...
Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου