Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ώρα για αποδείξεις!

Ταμειάκι εχθές για τον tiger που ρέφαρε τα χαμένα και νίκησε τη γκαντεμιά!!! Όλα πήγαν κατ'ευχήν και τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα εικάζω πως θα έστειλαν ταμείο πολλούς απο εσάς. Βέβαια η απόδοση δεν ήταν και πολύ μεγάλη (11,62), όμως το μεροκάματο το βγάλαμε και θα παίξουμε πιό άνετα απο δώ και πέρα.

Για σήμερα Τετάρτη έχω ξεχωρίσει πέντε παιχνιδάκια που άν μας κάτσουν θα πληρωθούμε πολύ καλά... Κατά τη γνώμη μου σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν φαβορί πού καλούνται να κάνουν επίδειξη ισχύος και να αποδείξουν οτι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, αλλά και να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει απο μόνες τους ώς ομάδες!


1.   Ξεκινάω με τον Παναιτωλικό που ταξιδεύει στη Ρόδο για το ντέρμπι της αγωνιστικής με το Διαγόρα. Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες και οι Αγρινιώτες καλούνται να δικαιολογήσουν αυτή τη διαφορά όχι παίζοντας απλά για την ισοπαλία, αλλά για τους τρείς βαθμούς που θα τους φέρουν ακόμη πιο κοντά στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στο νησί πλήρης, έχει σε 7 εκτός έδρας παιχνίδια φέτος 5 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα στα Γιάννενα, έχει δεχτεί μόλις 4 γκόλ, δηλαδή 0,5 γκόλ ανα αγώνα ενώ  έχει πετύχει 7. Το θέμα είναι οτι ο Διαγόρας τον οποίο έχω δεί αρκετές φορές φέτος είναι πάρα πολύ τυχερή ομάδα και κάποτε πρέπει να βρεθεί κάποιος να του κόψει το βήχα. Εξάλλου κανείς απο την ομάδα δεν έχει βάλει ώς στόχο την άνοδο, γεγονός που κάνει τους φιλοξενούμενους ακόμη περισσότερο φαβορί λόγω κινήτρου...ΔΙΠΛΟ.

2.   Πάμε στο κύπελλο Ισπανίας εκεί οπου η Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 5-3 υπέρ των Σεβιγιάνων και τώρα καλούνται να το υπερασπιστούν. Πρώτον για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα πρόκρισης ακόμη κι άν η Μάλαγα προηγηθεί απο το 1ο λεπτό. Η Σεβίλλη έχει την ικανότητα και τη δυναμική να πάρει την πρόκριση και δεν έχει παρά να πάρει το Χ. Το θέμα όμως είναι πως η πεντάρα του προηγούμενου παιχνιδιού πρέπει να δικαιολογηθεί κάπως. Κάθε φορά που θα ανοίγονται οι γηπεδούχοι, ο Κανουτέ θα κάνει πάρτι μπροστά. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τη Μπάγιερν και τη Στουτγκάρδη οπου στον πρώτο αγώνα οι Βαυαροί τους έβαλαν 5, ενώ στον δεύτερο 6! Είναι θέμα δυναμικότητας λοιπόν αλλά και φοβήτρου! ΔΙΠΛΟ.

3.   Το τρίτο μου σημείο είναι η νίκη της Τότεναμ μέσα στην Έβερτον. Οι πετεινοί αποδεικνύουν περίτρανα φέτος οτι είναι άκρως ανταγωνιστική ομάδα, βρίσκονται στην τέταρτη θέση πάνω απο την Τσέλσι και διεκδικώντας την  έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ ρίχνουν και μερικές κλεφτές ματιές στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά όμως είναι απόρροια της εντός έδρας εικόνας τους. Τώρα θέλω να τους δώ στα λίγο πιο δύσκολα κόντρα στη χειρότερη Έβερτον των τελευταίων ετών και να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική τους φόρμα που τους θέλει στα τελευταία 8 παιχνίδια τους να μετρούν 6 νίκες και δύο ισοπαλίες εκ των οποίων η μία με την Τσέλσι! Απ την άλλη τα ζαχαρωτά έχουν στα τελευταία 3 εντός έδρας παιχνίδια τους 2 ήττες απο Άρσεναλ και Γουέστ Μπρόμ ενώ έφεραν λευκή ισοπαλία με τη Γουίγκαν! ΔΙΠΛΟ.

4.   Η Μπόλτον φιλοξενεί στο Reebok stadium τη σκληροτράχηλη Γουίγκαν που θα πάει με πρωταρχικό στόχο να μη χάσει. Η Μπόλτον πάντως αποτελεί εγγύηση στη έδρα της. Βρίσκεται στην 7η θέση, δέκα θέσεις πιό πάνω απο τη Γουίγκαν και έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες φέτος όπως η Νιούκαστλ και η Τότεναμ στην οποία μάλιστα έριξε 4! Το 1,65 με προσελκύει για μία ομάδα που θα επιτίθεται για 90 λεπτά έχοντας απέναντί της τους αντάρτες της Γουίγκαν που θα πάνε για κλεφτοπόλεμο! ΑΣΣΟΣ.

5. Αθλέτικ Μπιλμπάο- Μπαρτσελόνα. Σοβαρά τώρα υπάρχει κανείς που αμφισβητεί οτι η Μπαρτσελόνα θα προκριθεί στο κύπελλο Ισπανίας; Αν υπάρχει ας τολμήσει να το πεί στους παίκτες της να γίνει κανα μακελειό και να φύγουν οι ερυθρόλευκοι με καμια εφτάρα απο το γκαζόν! Συνοπτικά: Το πρώτο παιχνίδι στο Κάμπ Νού έληξε 0-0. Οι Μπλαουγκράνα θέλουν τη νίκη και θα την πάρουν. 1,25; 1,25. Όσο μας το δίνετε κύριοι! Και 1,01 να μας το δώσετε το βλέπουμε με «all in»!!! ΔΙΠΛΟ.

Συνολική απόδοση: 21,78              Ποντάρισμα απο μπάνκα: 49 €  σε σύστημα 3-4-5.


Άλλο ένα δελτιάκι που έχω κατά νού είναι:
ΑΕΚ-Κέρκυρα   1
Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα  2 ημίχρονο/2 τελικό
Συνολική απόδοση: 2,145             Ποντάρισμα απο μπάνκα: 50 €


ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΧΘΕΣ!!!

2 σχόλια: